Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
všem co litují Okamury ![]()
Předem říkám VY CO NEJSTE JEHO ZASTÁNCI NEKOMENTUJTE… díky
Pokud taky litujete toho že Okamura nemůže kandidovat na prezidenta jenom protože jsme ve špatné zemi a někdo to udělal proto že se mu to hodilo.
Už mě nebaví že vždycky když se na scéně vezme někdo jako Okamura… Tedy fajnový politik který nedělá pro nikoho ale chce pomoct obyčejným lidem… Tak ho vždycky zlikviduje ten kdo hrabe pro sebe…
![]()
Ja jsem ho sice volit nechtela, ale doufam, ze ho politika nezkazi… On mi prijde takovej moc poctivej.
Já toho teda lituji a dost. Při tom, co se děje na politické scéně, to mohla být šance na změnu. Takhle asi k volbám ani nepůjdu, protože si z kandidátů, co budou mít alespoň nějakou reálnou šanci nevyberu. ![]()
@Tez90 píše:
Já toho teda lituji a dost. Při tom, co se děje na politické scéně, to mohla být šance na změnu. Takhle asi k volbám ani nepůjdu, protože si z kandidátů, co budou mít alespoň nějakou reálnou šanci nevyberu.
Budu volit Franze, ale stejně vyhraje Zeman, takže to ni nemá cenu
. ![]()
@Tereza1986 To máš asi pravdu. Já si teda moc nedovedu představit Zemana jako prezidenta, mám ho spojeného jen s becherovkou ![]()
Já teď lituji. Protože on by byl jediný kdo by se naším politikům postavil a proto ho možná vyhodili z kola.
Já tedy budu volit Franze, ale Okamury je opravdu škoda. Ale nic s tím nenaděláme. Byl to dobrej kůň kterej se někomu nehodil do krámu.
Taky je mě to líto, teď nevím, koho volit, protože Avatar je katastrofa - toto nás přece nemůže reprezentovat a o těch ostatních ani nemluvím…to bude těžká volba, koho z těch kandidátů vybrat, když tam Okamura není ![]()
Asi se někdo bál, že by Okamura mohl vyhrát, tak ho takhle vtipně zneškodnili. ![]()
Ten populistický demagog? ![]()
No nic, tohle bude fasa téma, už mlčím.
Jen ještě, do chvíle, kdy to vypadalo, že podmínek dostojí, nic mu nevadilo, jednal v souladu s, teď už dle něj „protiústavním zákonem“.
Tomu také jde pouze o vlastní prospěch…