Pro ty, co litují, že Okamura nemůže kandidovat

1424
5.1.13 00:37

Pro ty co litují že Okamura nemůže kandidovat..!

Ahoj :mavam: všem co litují Okamury :pocitac:
Předem říkám VY CO NEJSTE JEHO ZASTÁNCI NEKOMENTUJTE… díky
Pokud taky litujete toho že Okamura nemůže kandidovat na prezidenta jenom protože jsme ve špatné zemi a někdo to udělal proto že se mu to hodilo.
Už mě nebaví že vždycky když se na scéně vezme někdo jako Okamura… Tedy fajnový politik který nedělá pro nikoho ale chce pomoct obyčejným lidem… Tak ho vždycky zlikviduje ten kdo hrabe pro sebe… :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
5.1.13 00:48

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele jak toho můžeš litovat to nechápu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
byron
5.1.13 00:49

To byl vtip, vypila jsem moc kafe, chci se odreagovat :)

• Citovat
  • Upravit
3003
5.1.13 02:04

@natiova
Ahoj taky mě to čtve ale „my“ s tím nic neuděláme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.1.13 02:11

Ja jsem ho sice volit nechtela, ale doufam, ze ho politika nezkazi… On mi prijde takovej moc poctivej.

• Citovat
  • Upravit
6836
5.1.13 07:05

Já bych ho volila, je to škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
5.1.13 07:06

Já toho teda lituji a dost. Při tom, co se děje na politické scéně, to mohla být šance na změnu. Takhle asi k volbám ani nepůjdu, protože si z kandidátů, co budou mít alespoň nějakou reálnou šanci nevyberu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.1.13 07:23
@Tez90 píše:
Já toho teda lituji a dost. Při tom, co se děje na politické scéně, to mohla být šance na změnu. Takhle asi k volbám ani nepůjdu, protože si z kandidátů, co budou mít alespoň nějakou reálnou šanci nevyberu. :roll:

Budu volit Franze, ale stejně vyhraje Zeman, takže to ni nemá cenu :nevim::poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
5.1.13 07:50

@Tereza1986 To máš asi pravdu. Já si teda moc nedovedu představit Zemana jako prezidenta, mám ho spojeného jen s becherovkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
5.1.13 08:00

Já teď lituji. Protože on by byl jediný kdo by se naším politikům postavil a proto ho možná vyhodili z kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.1.13 08:39

Já tedy budu volit Franze, ale Okamury je opravdu škoda. Ale nic s tím nenaděláme. Byl to dobrej kůň kterej se někomu nehodil do krámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.1.13 08:54

Taky je mě to líto, teď nevím, koho volit, protože Avatar je katastrofa - toto nás přece nemůže reprezentovat a o těch ostatních ani nemluvím…to bude těžká volba, koho z těch kandidátů vybrat, když tam Okamura není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.1.13 08:59

Asi se někdo bál, že by Okamura mohl vyhrát, tak ho takhle vtipně zneškodnili. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
5.1.13 09:13

Ten populistický demagog? :mrgreen:
No nic, tohle bude fasa téma, už mlčím.

Jen ještě, do chvíle, kdy to vypadalo, že podmínek dostojí, nic mu nevadilo, jednal v souladu s, teď už dle něj „protiústavním zákonem“.
Tomu také jde pouze o vlastní prospěch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.1.13 09:18

Taky mě to sere… vůbec teď nevím koho volit. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...