Pro ty, co litují, že Okamura nemůže kandidovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1515
5.1.13 09:13

Ten populistický demagog? :mrgreen:
No nic, tohle bude fasa téma, už mlčím.

Jen ještě, do chvíle, kdy to vypadalo, že podmínek dostojí, nic mu nevadilo, jednal v souladu s, teď už dle něj „protiústavním zákonem“.
Tomu také jde pouze o vlastní prospěch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.1.13 09:18

Taky mě to sere… vůbec teď nevím koho volit. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
5.1.13 09:22

@Tereza1986, tez ho budu volit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.1.13 13:34

…ja teda nevim, nejsem tam, ale tanu fiserovou uz volit nemuzete…jezis ta predstava, ze to bude zeman :,( :,( :,(…ale dyk ono je to jedno, marast jeden velikej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
6.1.13 14:49

Jak jste někdo psal je to prostě že se ostatním nehodil do krámu protože by odhalil u každého ty jejich zlodějiny!!! :cert:
Pěkně mě to štve! Konečně někdo normální kterej nehraje pro politiky ale pro lidi a první čeho se jasně dočkáme že ho ty idi.ti zlikvidujou :zed: :,( :zed:
Tady se člověk ničeho jinýho nedočká… Chtělo by to tam vystřílet! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.1.13 10:31

@natiova Jj, nehodil se jim do krámu. Je moc chytrý a takové oni tam mezi sebe nechtějí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
13.1.13 21:10

Nezbyva nez doufat, ze bude kandidovat za 5 let :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.1.13 14:11

Milé dámy, povím vám příhodu, kterou si mě T. Okamura získal na svou stranu.
Asi před 3 lety (nejsem si přesně jistá rokem) jsem byla na veletrhu cestovního ruchu v Praze Holešovicích. Když jsem šla kolem jednoho stolu s prospekty, zaujal mě rozhovor pana Okamury s nějakou starší paní patrně z venkova. Paní evidentně nevěděla s kým mluví a pokládala mu velmi naivní otázky. On s ní mluvil velmi zdvořile a se zájmem. Pan Okamura neměl žádnou vizitku se jménem a ani já si nebyla zcela jistá, že to je on proto jsem pečlivě na netu hledala nějakou reportáž z výše zmíněného veletrhu. Reportáž jsem nakonec našla, dokonce byla natočena na stejném místě, kde jsem se setkala i já s T. Okamurou.
Myslím si, že to je slušný šlověk. A takových v politice moc není. Proto bych ho volila za prezidenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.1.13 16:24

Tak to tě musím zklamat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
14.1.13 20:30

Lidičky slyšeli jste také o těch pár lidech co se na to vykašlali a i tak si doma vytiskli lístek pro okamuru a hodili ho do uren? :lol: :lol: :palec: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
14.1.13 21:50
@natiova píše:
Lidičky slyšeli jste také o těch pár lidech co se na to vykašlali a i tak si doma vytiskli lístek pro okamuru a hodili ho do uren? :lol: :lol: :palec: :palec: :potlesk:

Jo :lol: V televizi rikali, ze byl jen jeden, ale slysela jsem, ze jich bylo vic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
14.1.13 21:51
@natiova píše:
Lidičky slyšeli jste také o těch pár lidech co se na to vykašlali a i tak si doma vytiskli lístek pro okamuru a hodili ho do uren? :lol: :lol: :palec: :palec: :potlesk:

Jo :lol: V televizi rikali, ze byl jen jeden, ale slysela jsem, ze jich bylo vic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
15.1.13 17:14
@Leknínek píše:
Jo :lol: V televizi rikali, ze byl jen jeden, ale slysela jsem, ze jich bylo vic :palec:

Jo přesně houbi jeden já osobně znám minimál tři lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
15.1.13 19:45

@natiova Taky o par lidech vim :) My sami jsme si delali legraci, ze ho tam napiseme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
15.1.13 19:47

Dost jsem mu fandila, ale vůbec mi nejde do hlavy, jak se to mohlo s těmi podpisy tak dos…t :think: :nevim: Tak snad příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová