Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten populistický demagog? ![]()
No nic, tohle bude fasa téma, už mlčím.
Jen ještě, do chvíle, kdy to vypadalo, že podmínek dostojí, nic mu nevadilo, jednal v souladu s, teď už dle něj „protiústavním zákonem“.
Tomu také jde pouze o vlastní prospěch…
…ja teda nevim, nejsem tam, ale tanu fiserovou uz volit nemuzete…jezis ta predstava, ze to bude zeman
…ale dyk ono je to jedno, marast jeden velikej…
Jak jste někdo psal je to prostě že se ostatním nehodil do krámu protože by odhalil u každého ty jejich zlodějiny!!! ![]()
Pěkně mě to štve! Konečně někdo normální kterej nehraje pro politiky ale pro lidi a první čeho se jasně dočkáme že ho ty idi.ti zlikvidujou
![]()
Tady se člověk ničeho jinýho nedočká… Chtělo by to tam vystřílet!
![]()
@natiova Jj, nehodil se jim do krámu. Je moc chytrý a takové oni tam mezi sebe nechtějí ![]()
Milé dámy, povím vám příhodu, kterou si mě T. Okamura získal na svou stranu.
Asi před 3 lety (nejsem si přesně jistá rokem) jsem byla na veletrhu cestovního ruchu v Praze Holešovicích. Když jsem šla kolem jednoho stolu s prospekty, zaujal mě rozhovor pana Okamury s nějakou starší paní patrně z venkova. Paní evidentně nevěděla s kým mluví a pokládala mu velmi naivní otázky. On s ní mluvil velmi zdvořile a se zájmem. Pan Okamura neměl žádnou vizitku se jménem a ani já si nebyla zcela jistá, že to je on proto jsem pečlivě na netu hledala nějakou reportáž z výše zmíněného veletrhu. Reportáž jsem nakonec našla, dokonce byla natočena na stejném místě, kde jsem se setkala i já s T. Okamurou.
Myslím si, že to je slušný šlověk. A takových v politice moc není. Proto bych ho volila za prezidenta.
Lidičky slyšeli jste také o těch pár lidech co se na to vykašlali a i tak si doma vytiskli lístek pro okamuru a hodili ho do uren?
![]()
@natiova píše:
Lidičky slyšeli jste také o těch pár lidech co se na to vykašlali a i tak si doma vytiskli lístek pro okamuru a hodili ho do uren?![]()
![]()
![]()
![]()
Jo
V televizi rikali, ze byl jen jeden, ale slysela jsem, ze jich bylo vic ![]()
@natiova píše:
Lidičky slyšeli jste také o těch pár lidech co se na to vykašlali a i tak si doma vytiskli lístek pro okamuru a hodili ho do uren?![]()
![]()
![]()
![]()
Jo
V televizi rikali, ze byl jen jeden, ale slysela jsem, ze jich bylo vic ![]()
@Leknínek píše:
JoV televizi rikali, ze byl jen jeden, ale slysela jsem, ze jich bylo vic
Jo přesně houbi jeden já osobně znám minimál tři lidi ![]()
@natiova Taky o par lidech vim
My sami jsme si delali legraci, ze ho tam napiseme ![]()
Dost jsem mu fandila, ale vůbec mi nejde do hlavy, jak se to mohlo s těmi podpisy tak dos…t
Tak snad příště.