Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sunnyho.motylek píše:
Teda viděly jste jak zpíval českou hymnu? Schwarzenberg
Aspon do toho sel, za to by mel mit obdiv ![]()
Videli jste nekdy zpivat Klause hymnu? Netusila jsem, ze o schopnosti byt prezident rozhoduje zpev ![]()
@Petulinaxx píše:
Aspon do toho sel, za to by mel mit obdiv
Videli jste nekdy zpivat Klause hymnu? Netusila jsem, ze o schopnosti byt prezident rozhoduje zpev
Klaus zpíval Hymnu s našima hokejistama, líbil se mi jak jim fandil ![]()
Ahojky holky někde na začátku diskuse jsem četla o šišlání Karla, ale tak sedím u těch výsledku a říkám si, že Havel ke konci šišlal taky a kolikrát mě to štvalo. Můj kandidát se nedostal do druhého kola, ale asi se přikloním ke Karlovi ![]()
Předpokládám, že Karel asi netušil, že bude zpívat. Jinak by svoji znalost určitě zdokonalil.
Hymna super tah udělal si super reklamu na netu je všude na první straně ![]()
@gsimča píše:
Hymna super tah udělal si super reklamu na netu je všude na první straně
Mě rozesmál
![]()
Pokud se má rozhodnout mezi Karlem a Zemanem, tak mi Karel připadá lepší volba. Mě třeba mrzí, že nekandidoval Švejnar, toho jsem podporovala před Klausem.
@ivik21 píše:
http://www.youtube.com/watch?…Kárl „zpívá“ hymnu…
Já bych to zazpívala stejně..zpívám jenom v sebeobraně, snad si podle zpěvu nebudete vybírat prezidenta..
@Mava píše:
No a co všechno má na triku pan Zeman, to už v Británii po těch letech zapomněli, že.
Na knížeti si třeba ted vážím i toho, že si je dobře vědom nepopulárních opatření, zákonů, kterých se jako člen vlády účastní a přesto se z nich nevymlouvá, je si jich dobře vědom. Prostě je na očích, protože je ted ve vládě. Zeman na Vysočině je dobře uklizen, užívá si důchodu, věnuje se svojí malé straně a dělá vlasně jen to, co chce…to by se mi taky líbilo. Lidi už asi zapomněli.
Jedno Zeman má, je to výborný řečník…jenže ta jeho slova jsou dost často pěkné lži, nebo sliby, které stejně nemůže splnit. utáhnul na uvařenou nudli lidi kdysi, vy mu to uvěříte zase?
@Kallkapa píše:
Já bych to zazpívala stejně..zpívám jenom v sebeobraně, snad si podle zpěvu nebudete vybírat prezidenta..
Já zpívám taky falešně, ale od srdíčka, ale tak určitě je super, že do toho šel
![]()
@Miriska píše:
No a co všechno má na triku pan Zeman, to už v Británii po těch letech zapomněli, že.Na knížeti si třeba ted vážím i toho, že si je dobře vědom nepopulárních opatření, zákonů, kterých se jako člen vlády účastní a přesto se z nich nevymlouvá, je si jich dobře vědom. Prostě je na očích, protože je ted ve vládě. Zeman na Vysočině je dobře uklizen, užívá si důchodu, věnuje se svojí malé straně a dělá vlasně jen to, co chce…to by se mi taky líbilo. Lidi už asi zapomněli.
Jedno Zeman má, je to výborný řečník…jenže ta jeho slova jsou dost často pěkné lži, nebo sliby, které stejně nemůže splnit. utáhnul na uvařenou nudli lidi kdysi, vy mu to uvěříte zase?
Ja věřím, že má Karel větší šanci. Třeba já jsem ho volila i v prvním kole, protože jsem se bála, aby to nevyhrál Zeman. A myslím, si, že kdo volil ženy a ostatní, tak se jich více pak také přikloní ke Karlovi. Já prvně také uvažovala o nějaké ženě, ale nebyla tam žádná silná osobnost, která by mohla vyhrát a brala jsem to jako ztracený hlas k úspěchu Karla
@sunnyho.motylek píše:
Já zpívám taky falešně, ale od srdíčka, ale tak určitě je super, že do toho šel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Přesně
A že se přeřekl, no bože, zase se mají ti neomylní Zemanovci čeho chytnout
![]()