Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
12.1.13 19:38

A celkově, když je v TOP09, tak si o něm myslím své. Nevěřím té straně vůbec nic. Podělali co mohli. To nebylo o žádných reformách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.1.13 19:39

Jéžiš, ten Zemana se už opíral při rozhovoru do TVnovin na Nově o pult…

• Citovat
  • Upravit
15319

Volila jsem Schwarzenberga v prvním kole a budu i v druhém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376

Dám hlas Karlovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515

Za mě Miloš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
@Bavorov píše:
A celkově, když je v TOP09, tak si o něm myslím své. Nevěřím té straně vůbec nic. Podělali co mohli. To nebylo o žádných reformách.

Přesně tak. Možná kdyby byl v jiné straně tak by šanci měl ale takhle má u mě smůlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17120
12.1.13 19:40

No, stejně to nemá cenu se tady hádat, jedni jsou pro Zemana, druzí pro Karla, první nechápou druhý a naopak :P a můžeme o tom diskutovat jak chceme… každopádně těch pravomocí fakt moc není, prezident nemůže skoro nic, jen reprezentovat, což vypitej samolibej Zeman moc nebude, takže doufám, že to bude Karel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
12.1.13 19:40
@jbul píše:
Dobrý večer tak první prezidenské volby skončily. Pro mne jako voliče bych očekávala že prezident bude na straně voličů a zůstane celou dobu při nás. Ne jak Václav Klaus který rozvrátil republiku svou amnestii. Rodiče malých dětí čeká na vyplacení rodičáku a ostatních dávek. úp nemají čas neb přednost mají amnestiování. Tak kde je spravedlnost.Proto at se rozhodnem volit Zemana a nebo Schwarzenberga, tak doufejme že neudělají znovu amnestii.

a ja bych rekla ze tou amnestii nic nerozvratil, naopak pekne „stmelil narod“ jak se rado rika. vsichni nadavaj na amnestii, tak jakypak rozvraceni 8)

• Citovat
  • Upravit
becky87
12.1.13 19:41

@ivik21 8o :roll: kazdopadne, ja mu nerozumnela skoro ani jedno slovo, smutne.

• Citovat
  • Upravit
13376
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
@Jaannii píše:
No, stejně to nemá cenu se tady hádat, jedni jsou pro Zemana, druzí pro Karla, první nechápou druhý a naopak :P a můžeme o tom diskutovat jak chceme… každopádně těch pravomocí fakt moc není, prezident nemůže skoro nic, jen reprezentovat, což vypitej samolibej Zeman moc nebude, takže doufám, že to bude Karel :)

No ten bude reprezentant jak noha :mrgreen: :mrgreen: no upřímně…nebýt důchodců volby by dopadly úplně jinak…ted je to přašt jako uhod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.1.13 19:42

Tak z těchto určitě Karla. A já mu fakt rozumím, vy ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
9330

Pořád narážíte na to jak Karel mluví, ale mohla by se z toho udělat tradice. Copak nepamatujete, jak mluvil Havel? A nikomu to nevadilo. A že si udělal ostudu s krátkýma kalhotama, nikomu to nevadilo. A jaký to byl prezident. A najednou je všechno co není dokonalé špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
@anicka18
@anicka18 píše:
Já půjdu volit zemana.. karel byl pro zvyseni dph, pozastaveni rustu duchodu a vsemu co nam jen ublizuje… jen doufam ze kdyz se stane zeman prezident tak vazne dodrzi co rekl a to je ze rozpusti senat a tim padem padne vladaPříspěvek upraven 12.01.13k mu na to v 19:25

A kde tohle řekl? Jestli to řekl, tak jednoduše lže, protože tohle prostě nemůže. A jen pěkně naivní člověk mu na to skočí :roll:
A) senát prezident rozpustit nemůže
B) i kdyby mohl, tak jakou souvislost to má s pádem vlády? ta je, pro tvou informaci, odpovědná poslanecké sněmovně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.1.13 19:43
@Bavorov píše:
Zeman, na Schwarz…mi vadí a hodně, že mu není pořádně rozumět a to spaní na schůzích je katastrofa, věřím je to velmi chytrý člověk, ale tohle mi prostě vadí, aby takhle vystupovala hlava státu.

ja si myslim, ze kdyz vyhraje, tak si na to bude davat pozor, aby neusnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová