Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak budu volit stejně jako v prvním kole a to Karla Schwarzenberga. Má ze všech kandidátů, co byli k dispozici (alespoň pro mě)největší úroveň, je uznávaný i v zahraničí a mé velké sympatie
Myslím si, že nás budede dobře reprezentovat
Ale dnešní výsledky a jeho postup do 2. kola mě opravdu mile překvapily
Pěkný večer všem
Zeman je oproti Karlovi alespoň výborný řečník, toho si prosím všimněte a uznejte. Karel neumí ani skloňovt číslovky!!!I v televizi to bylo..zapomínal je skloňovat. Fakt super český prezident! Bohužel je pro něj většina lidí a vyhraje to on.
@suwari píše:
Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.
Nenapadlo tě, že ty reformy jsou potřeba? Že bez nich se republika dostane ještě větších sr…ek než je?
Taky na reformy nadávám, ale jsou potřeba.
Neměl by nás prezident vedle dalšího taky reprezentovat? To si neumím Zemana představit. Pravda je, že nám zase zlevní plínky a přidá důchody. Ale naše děti, až vyrostou, tak už se půjdou asi pást.
Presne tak. A taky je dobre ho slyset, jak plynne mluvi svetovymi jazyky, v tech napriklad ani nerackuje. Cestina mu dela trochu potize, bodet by ne, kdyz ji tolik desitek let nepouzival jako ty ostatni jazyky.
@ewanka píše:
Není důležité JAK mluví, ale CO říká! Poslouchali jste někdy pořádně, co říká pan Zeman?
Já půjdu volit zemana.. karel byl pro zvyseni dph, pozastaveni rustu duchodu a vsemu co nam jen ublizuje… jen doufam ze kdyz se stane zeman prezident tak vazne dodrzi co rekl a to je ze rozpusti senat a tim padem padne vlada
Příspěvek upraven 12.01.13 v 19:25
A Zeman už ho radši teď hned uráží…
NO to jsou reprezentanti oba, ale menší zlo v reprezentaci republiky je Karl…
@IvkaH píše:
Nenapadlo tě, že ty reformy jsou potřeba? Že bez nich se republika dostane ještě větších sr…ek než je?
Taky na reformy nadávám, ale jsou potřeba.
Ale jistě, že jsou reformy potřeba. Ale to nejsou reformy, ale škrty!!A už studenti na ekonomické škole se učí, že zvyšování DPH ničemu neprospěje, lidé budou nakupovat naopak méně.
No jo, ale myslím, že většina lidí je právě méně vzdělaných a tohle si neuvědomují.
Jednoznačně Karel, co se mluvy týče tak si ti dva nemají co vyčítat, Zeman vypadá a mluví jako štamgast z vedlejší hospody, samolibej strejc, kterej má radši sedět doma v křesle a popíjet becherovku, kníže je aspoň kultivovanej, inteligentní a bude slušně reprezentovat naši zemi
já popravdě moc nechápu, jak může někdo pod 60 let volit Zemana, ale každýho věc… ![]()