Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
12.1.13 19:21

Když to dopadlo takto ta budu hlasovat pro Karla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
12.1.13 19:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
12.1.13 19:22

@suwari přesně… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
12.1.13 19:22

Tak budu volit stejně jako v prvním kole a to Karla Schwarzenberga. Má ze všech kandidátů, co byli k dispozici (alespoň pro mě)největší úroveň, je uznávaný i v zahraničí a mé velké sympatie :) Myslím si, že nás budede dobře reprezentovat :palec: Ale dnešní výsledky a jeho postup do 2. kola mě opravdu mile překvapily :potlesk: Pěkný večer všem

• Citovat
  • Upravit
1147
12.1.13 19:23

Zeman je oproti Karlovi alespoň výborný řečník, toho si prosím všimněte a uznejte. Karel neumí ani skloňovt číslovky!!!I v televizi to bylo..zapomínal je skloňovat. Fakt super český prezident! Bohužel je pro něj většina lidí a vyhraje to on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.1.13 19:23
@suwari píše:
Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor :palec:
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím :nevim:
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.

Nenapadlo tě, že ty reformy jsou potřeba? Že bez nich se republika dostane ještě větších sr…ek než je?
Taky na reformy nadávám, ale jsou potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
12.1.13 19:24

Neměl by nás prezident vedle dalšího taky reprezentovat? To si neumím Zemana představit. Pravda je, že nám zase zlevní plínky a přidá důchody. Ale naše děti, až vyrostou, tak už se půjdou asi pást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576

Presne tak. A taky je dobre ho slyset, jak plynne mluvi svetovymi jazyky, v tech napriklad ani nerackuje. Cestina mu dela trochu potize, bodet by ne, kdyz ji tolik desitek let nepouzival jako ty ostatni jazyky.

@ewanka píše:
Není důležité JAK mluví, ale CO říká! Poslouchali jste někdy pořádně, co říká pan Zeman? :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917

Já půjdu volit zemana.. karel byl pro zvyseni dph, pozastaveni rustu duchodu a vsemu co nam jen ublizuje… jen doufam ze kdyz se stane zeman prezident tak vazne dodrzi co rekl a to je ze rozpusti senat a tim padem padne vlada

Příspěvek upraven 12.01.13 v 19:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
12.1.13 19:25

Za mě Karel. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921

Jednoznacne volim Karla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807

@anicka18 + @suwari

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
naprostý souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.1.13 19:26

A Zeman už ho radši teď hned uráží…

NO to jsou reprezentanti oba, ale menší zlo v reprezentaci republiky je Karl…

• Citovat
  • Upravit
1147
12.1.13 19:26
@IvkaH píše:
Nenapadlo tě, že ty reformy jsou potřeba? Že bez nich se republika dostane ještě větších sr…ek než je?
Taky na reformy nadávám, ale jsou potřeba.

Ale jistě, že jsou reformy potřeba. Ale to nejsou reformy, ale škrty!!A už studenti na ekonomické škole se učí, že zvyšování DPH ničemu neprospěje, lidé budou nakupovat naopak méně.
No jo, ale myslím, že většina lidí je právě méně vzdělaných a tohle si neuvědomují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17120
12.1.13 19:27

Jednoznačně Karel, co se mluvy týče tak si ti dva nemají co vyčítat, Zeman vypadá a mluví jako štamgast z vedlejší hospody, samolibej strejc, kterej má radši sedět doma v křesle a popíjet becherovku, kníže je aspoň kultivovanej, inteligentní a bude slušně reprezentovat naši zemi :mavam: já popravdě moc nechápu, jak může někdo pod 60 let volit Zemana, ale každýho věc… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová