Zeman versus Schwarzenberg

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
21.5.13 20:43

Jako věřím, že si ho většinová společnost zvolila, tak nechápu ty postoje „švancerbergovských“ a jiných poskoků. Už se s tím smiřte.

• Citovat
  • Upravit
5
27.1.18 18:29

Česká mentalita

Zajímavé, před 5 lety většina z Vás na Zemana nadávala a teď jste hodili otočku o 180 stupňů a hodili jste ho do urny. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.1.18 18:34

@ShadyCZ tak pro ně asi byl přijatelnější než D, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
27.1.18 18:36
@ShadyCZ píše:
Zajímavé, před 5 lety většina z Vás na Zemana nadávala a teď jste hodili otočku o 180 stupňů a hodili jste ho do urny. :(

Většina lidí co znám na MZ nenadávala za posledních 5 let a volila ho i tehdy ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
27.1.18 18:36

@ShadyCZ a proč ne? asi s řekli že raději Zemana než někoho kdo se vzal od někud a ty debaty mu asi moc voličů nepřineslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9324
27.1.18 18:37
@ShadyCZ píše:
Zajímavé, před 5 lety většina z Vás na Zemana nadávala a teď jste hodili otočku o 180 stupňů a hodili jste ho do urny. :(

Ty seš nějakej, trošku hloupej, ne? :) S těma „většinama“ ti to nějak nevychází. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.18 18:44

Tak v této diskuzi bylo hodně lidí pro „Káju“… Tak jsem musel zareagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9324
27.1.18 18:48

@ShadyCZ To by mě zajímalo, kteří rozvědčíci zjistí, kdo přesně z této diskuze volil kdysi Káju a teď Zemana. To by nezvlád ani Babiš, snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
27.1.18 18:54

Volila jsem minule Miloše a volila jsem ho i teď. Prostě mi vyhovuje. Nebo mi spíše nevyhovuje Drahoš. A co jako

• Citovat
  • Upravit
59370
27.1.18 18:54

@ShadyCZ ale přece Kárl a Drahoš není stejná osoba ne? Na seznamu bylo že v obci kde minule nejvíc vyhrál Kárl tak ted s převahou tam vyhrál zase Zeman :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.18 18:56

Nemějte obavy, já Káju tehda nevolil, volil jsem jeho protikandidáta, kterému šlo aspoň rozumět co říká a mělo to hlavu a patu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová