Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímavé, před 5 lety většina z Vás na Zemana nadávala a teď jste hodili otočku o 180 stupňů a hodili jste ho do urny. ![]()
@ShadyCZ píše:
Zajímavé, před 5 lety většina z Vás na Zemana nadávala a teď jste hodili otočku o 180 stupňů a hodili jste ho do urny.
Většina lidí co znám na MZ nenadávala za posledních 5 let a volila ho i tehdy
![]()
@ShadyCZ a proč ne? asi s řekli že raději Zemana než někoho kdo se vzal od někud a ty debaty mu asi moc voličů nepřineslo ![]()
@ShadyCZ píše:
Zajímavé, před 5 lety většina z Vás na Zemana nadávala a teď jste hodili otočku o 180 stupňů a hodili jste ho do urny.
Ty seš nějakej, trošku hloupej, ne?
S těma „většinama“ ti to nějak nevychází. ![]()
Tak v této diskuzi bylo hodně lidí pro „Káju“… Tak jsem musel zareagovat.
@ShadyCZ To by mě zajímalo, kteří rozvědčíci zjistí, kdo přesně z této diskuze volil kdysi Káju a teď Zemana. To by nezvlád ani Babiš, snad.
Volila jsem minule Miloše a volila jsem ho i teď. Prostě mi vyhovuje. Nebo mi spíše nevyhovuje Drahoš. A co jako
@ShadyCZ ale přece Kárl a Drahoš není stejná osoba ne? Na seznamu bylo že v obci kde minule nejvíc vyhrál Kárl tak ted s převahou tam vyhrál zase Zeman ![]()
Nemějte obavy, já Káju tehda nevolil, volil jsem jeho protikandidáta, kterému šlo aspoň rozumět co říká a mělo to hlavu a patu.
Jako věřím, že si ho většinová společnost zvolila, tak nechápu ty postoje „švancerbergovských“ a jiných poskoků. Už se s tím smiřte.