Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Noticka k národnímu chování - W. Wundt - psychologie národů, konec 19. století.
Nic nového pod sluncem. Krásný den všem ![]()
Za me bych to tady uzavrela asi takto - mame, co jste chteli.. ![]()
@jane-e píše:
Za me bych to tady uzavrela asi takto - mame, co jste chteli..
presne tak, ja bych to asi lepe nenapsala…
@jane-e píše:
Za me bych to tady uzavrela asi takto - mame, co jste chteli..
přesně
![]()
@karinka píše:
Nebo, máme naštěstí to, co jste pražáci nechtěli
nejsem pražák a přesto jsem chtěla KS.
@Osmanka píše:
Jsi nebyla nikdy na Novinkách před volbama? Jednání lidí na úrovni hospodského povaleče. A vůbec ze statistik vyšlo najevo, že lidi vzdělanější volili v průměru víc KS a s nižším vzděláním MZ. Tak nevím co je jak zač. A Zemana raději drží, aby pod vlivem alkoholi někde opět nesletěl. Souhlasím, že každý má právo na názor, jenže… no to raději sem psát nebudu. Se Zemanem si té demokracie užijeme - to jsi trefila do černého.
A ještě si neodpustím rýpanec, toto je typický příklad voliče KS. Jsem vzdělaná, tak jsem zaručeně slušnější, než lidé s nižsím vzděláním. Je přece lepší, abych se před ostatními zařadila do té atraktivnější skupiny. Jinak, o těch pražácích jsem psala proto, protože procent. zvítězil pouze v PRaze a tuším Hradec Králové
Jinak ještě jednou tady dám, proč jsem ho nevolila, protože původní příspěvek byl dost nečitelný. Virginia chtěla nějaký pádnější důvod, což si myslím, že celkem je
Ano, panu Schw. nelze upřít určitý šarm, kterým tak působí na své až nezdravě zfanatizované příznivce (viď Virginio
), pro které je absolutně nepochopitelné, že jiným jeho šarm nestačí k tomu, aby ho taky volili. Mě rozhodně nestačil a pana Schw. jsem nevolila především z těchto důvodů :
Jeho vlastní živ. kniha ho usvědčuje, kterak navrhoval úplné navrácení majetku a návrat samotných sud. Němců a další jednostranné kroky
v zahraničí rozhlašoval, jak jsou Ben. dekrety protiústavní a že je nezruší jenom proto, že zrušit nejdou, ale kdyby to šlo, neváhal by
s jeho přímostí a čestností to taky nebude až tak slavné, i když si to tady hodně jeho obdivovatelek myslí. Dokázal nám to, když sliboval, že odejde z vlády, pokud se do ní vrátí tehdy mediálně vláčený Čunek. Čunek se vrátil, ale panu Schw. se odejít nechtělo. Nedodržel tedy slovo.
pan Schw. odmítl vydat k polic. stíhání Parkanovou za její roli v kauze ar. letounů
zažádal si o několikamilion. dotaci od státu, ale o půl roku prošvihnul kolaudaci, takže by měl dotaci vrátit, ale kamarád Kalousek mu to promine
důvodů se najde víc, ale už je vlastně zbytečné je tady psát… Netvrdím, že zrovna Zeman je nejvhodnější kandidát na prezidenta, jen mě trošku zaráží to, jak některé maminy tady dokážou být (pro mě velmi podlým a falešným) mužem tak zfanatizované
@karinka píše:
Nebo, máme naštěstí to, co jste pražáci nechtěli
Hm, fakt trefné
![]()
Tak já nejsem ani z Prahy a ani nenesu jiné rysy typické pro voliče KS.
Důvody zde popsané, které by měly být horší, či rovné činům MZ, jsou pravdivé a vím o nich. Nezdá se mi to zdaleka tak vážné, jako minulé, či současné vazby a prů*ery MZ.
A jak někdo psal v té vedlejší diskuzi a jak to cítím. Není mi tak smutno asi z té prohry samotné, ale spíše z toho, jakým způsobem byl veden ten boj. Snůšky lží, které praskaly hned vzápětí. Šlouf, vyjadřující se hned ten den o svém podílu na kampani, dementi Zemana, že Šlouf lže, no komedie hadr. Zaměstnanec Lukoilu stojící na první tiskovce hned za Zemanem.
Ne, mi nejde až tak o to, že můj milovaný oblíbenec to projel, to, co ve mně vyvolává zděšení je ten, kdo a jakým způsobem to vyhrál.
Tomu, co stojí za Zemanem se Čunek, dekrety, Casa, Parkanová ani švýcarský pas nevyrovná.
Mně by třeba nevadil Špidla, snad ani Dienstbier, pokud by soupeřili tihle s KS, tak to vidím jako lidi sice opačně orientované, ale srovnatelně čestné a zabahněné.
@Virginia píše:
Tak já nejsem ani z Prahy a ani nenesu jiné rysy typické pro voliče KS.
Důvody zde popsané, které by měly být horší, či rovné činům MZ, jsou pravdivé a vím o nich. Nezdá se mi to zdaleka tak vážné, jako minulé, či současné vazby a prů*ery MZ.
A jak někdo psal v té vedlejší diskuzi a jak to cítím. Není mi tak smutno asi z té prohry samotné, ale spíše z toho, jakým způsobem byl veden ten boj. Snůšky lží, které praskaly hned vzápětí. Šlouf, vyjadřující se hned ten den o svém podílu na kampani, dementi Zemana, že Šlouf lže, no komedie hadr. Zaměstnanec Lukoilu stojící na první tiskovce hned za Zemanem.
Ne, mi nejde až tak o to, že můj milovaný oblíbenec to projel, to, co ve mně vyvolává zděšení je ten, kdo a jakým způsobem to vyhrál.
To, co stojí za Zemanem Čunek, dekrety, Casa, Parkanová ani švýcarský pas nevyrovná.
Mně by třeba nevadil Špidla, snad ani Dienstbier, pokud by soupeřili tihle s KS, tak to vidím jako lidi sice opačně orientované, ale srovnatelně čestné a zabahněné.
to je strašně omezené, takže voliči KS jsou ti čestní, jo? A jako proč, že jsou podle nějakých nesmyslných statistik vzdělanější? Ty prostě zavíráš oči nad tím, co má KS za sebou. Je to to samé, když má ženská násilníka a jenom ona ho vidí jako anděla, protože nechce vidět, jaký skutečně je, a něco si nalhává
@karinka píše:
to je strašně omezené, takže voliči KS jsou ti čestní, jo? A jako proč, že jsou podle nějakých nesmyslných statistik vzdělanější? Ty prostě zavíráš oči nad tím, co má KS za sebou. Je to to samé, když má ženská násilníka a jenom ona ho vidí jako anděla, protože nechce vidět, jaký skutečně je, a něco si nalhává
To mě zajímá, co přesně má KS za sebou?
@karinka prosím tě, kde jsem naznačila, že jsou voliči MZ nečestní?
Mluvíš z cesty, popsala jsem, že mé zklamání nepramení z toho, že KS prohrál, ale výrazně z toho, že vyhrál MZ.
Nejsem nijak ovlivněna ani politickou orientací, Vladimíra Špidlu bych viděla jak prezidenta možná i raději než KS.