Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LUCIPERKA-ddub píše:
No tak hlavně že tys nikdy nezakopla, neupadla, seš dokonalá a bez jediné chybičky.
Mě třeba přijde a to nechci zbytečně rejpat nebo pomlouvat… ale jak MZ včera mluvil u Moravce o te inauguraci a řekl že v březnu bude chladno takže to v klidu pronese zákonodárcum uvnitř sálu… když už byl zvolen lidmi měl by aspon vylézt na ten balkon a ten slib složit před lidmi no ne?
@Mišela1 píše:
No to, že lidé zapomněli jaký byl Zeman za své éry budiž, ale napsat o Klausovi, že byl dobrý prezident? Po tom co teď vyvedl - amnestie ( když tedy opomenu další věci), tak to je tedy opravdu něco
@Anonymní píše:
Je to trošku mimo téma ale počkejte až po příštích volbách budou u moci komunisti ze socanama to bude teprve něco![]()
@Virginia píše:
Kouřil, ale nechodil ožralej do televize pár hodin po zvolení.
Ne, jen opilej padal z letadla…
![]()
@teredes píše:
Jo, moc dekuju za odpovedi, to bude ono.
@Talunka to narozdil od lhani nepovazuju za charakterovou vadu. Poprve v zivote nejsem hrada, ze jsem cech. Lidi nadavaj na lhani a podle praktiky v politice, ale kdyz dostanou moznost, tak si presne to same zvoli jako hlavu a predstavitele statu. Nezbyva mi, nez toto ceske rozhodnuti respektovat, ale hrda na to fakt nejsem. Knize neni dokonaly, ale alespon se za sebe nemusi stydet.
@Mišela1 píše:
No to, že lidé zapomněli jaký byl Zeman za své éry budiž, ale napsat o Klausovi, že byl dobrý prezident? Po tom co teď vyvedl - amnestie ( když tedy opomenu další věci), tak to je tedy opravdu něco
@Talunka píše:
JasnéA hlavně neháže volební lístek do urny bez obálky. To už se promlčelo, že
Já už jsem se tady nijak vyjadřovat nechtěla, ale tyhle výroky typu „škoda, že se nerozplác“, to je fakt na úrovni dětí na prvním stupni.
Mě se docela líbí ten místní rozpor - k hulvátu Zemanovi se tu hlásí lidi s vesměs slušným projevem, zatímco příznicvi noblesního knížete se v této diskuzi projevují poněkud přízemně.
Jasně, je to jak píšete…
třetina chtěla Zemana, o něco menší třetina knížete, třetině vadili oba
nějak to přežijem, kdo nechce, ten si prezidenta domů nepustí (já teda ne, nemůžu toho kejvala samolibýho ani vidět ani slyšet, takže jako když byl premiérem-odcházím od TV, vypínám rádio, nic víc dělat nemůžu a ani nemusím) až se někde znemožní, brzo se to doslechnu, pobavím se tím a pojede se zas dál.
@Bersaba píše:
Já už jsem se tady nijak vyjadřovat nechtěla, ale tyhle výroky typu „škoda, že se nerozplác“, to je fakt na úrovni dětí na prvním stupni.
Mě se docela líbí ten místní rozpor - k hulvátu Zemanovi se tu hlásí lidi s vesměs slušným projevem, zatímco příznicvi noblesního knížete se v této diskuzi projevují poněkud přízemně.
To je dobrý postřeh. ![]()
@terinka4444 píše:
Já taky stále trvám na tom, že byl Kalus dobrým prezidentem, na kterého jsem byla hrdá, stále k té podělané amnestii, amnestie je výsostné právo prezidenta republiky dáno mu ústavou, je nezpochybnitelné, pokud se nelíbí, je potřeba změnit ústavu tak, aby toto rozhodnutí udělat nemohl. A nadávat někomu nebo ho hanět pro jeho politický názor, to je tál nízké, že už na to nemám slov. nějak si to knížetomilci poplačte, život jde dál.
Tak tak přesně jak píšeš podělaná amnestie. Je to plivnutí do tváře těm, kteří se léta snažili rozkrýt nejhorší hospodářské delikty a korupci. To není ledajaká amnestie, to byl velmi promyšlený krok od Klause, který teď bude v teploučku sedět ve svém institutu, který mu platí Kellner, proč asi? Že by přišel čas splácet dluhy?
A myslí si to překvapivě i Zeman:
http://www.novinky.cz/…i-zeman.html
Příspěvek upraven 27.01.13 v 13:26
Je to trošku mimo téma ale počkejte až po příštích volbách budou u moci komunisti ze socanama to bude teprve něco