Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.13 06:56

Je to trošku mimo téma ale počkejte až po příštích volbách budou u moci komunisti ze socanama to bude teprve něco :! :lol:

• Citovat
  • Upravit
6882
27.1.13 07:20
@LUCIPERKA-ddub píše:
No tak hlavně že tys nikdy nezakopla, neupadla, seš dokonalá a bez jediné chybičky. :mrgreen:
  1. nebyvam vylita jako konev b) nereprezentuji nasi republiku ve svete a v mediich c) dekuji za vyseknutou poklonu-ta po ranu vzdy potesi :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
27.1.13 09:06

Mě třeba přijde a to nechci zbytečně rejpat nebo pomlouvat… ale jak MZ včera mluvil u Moravce o te inauguraci a řekl že v březnu bude chladno takže to v klidu pronese zákonodárcum uvnitř sálu… když už byl zvolen lidmi měl by aspon vylézt na ten balkon a ten slib složit před lidmi no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
27.1.13 09:35
No, tak až na ten poslední zápich ohledně amnestie a zvolení paní ministrině…mě se Klaus taky líbil. Jen ten svůj odchod trochu připepřil :lol:
@Mišela1 píše:
No to, že lidé zapomněli jaký byl Zeman za své éry budiž, ale napsat o Klausovi, že byl dobrý prezident? Po tom co teď vyvedl - amnestie ( když tedy opomenu další věci), tak to je tedy opravdu něco :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
27.1.13 09:40
Ale no…Co furt máte s těma komunistama.Jste jak paní Čáslavská, která se v debatě s kandidáty neskutečně zešměšnila.
@Anonymní píše:
Je to trošku mimo téma ale počkejte až po příštích volbách budou u moci komunisti ze socanama to bude teprve něco :! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
27.1.13 11:59

Sláva vítězům, čest poraženým ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
27.1.13 12:21
@Virginia píše:
Kouřil, ale nechodil ožralej do televize pár hodin po zvolení :-).

Ne, jen opilej padal z letadla… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
27.1.13 12:45
Jasné :) A hlavně neháže volební lístek do urny bez obálky. To už se promlčelo, že :lol:
@teredes píše:
Jo, moc dekuju za odpovedi, to bude ono.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
27.1.13 13:01

@Talunka to narozdil od lhani nepovazuju za charakterovou vadu. Poprve v zivote nejsem hrada, ze jsem cech. Lidi nadavaj na lhani a podle praktiky v politice, ale kdyz dostanou moznost, tak si presne to same zvoli jako hlavu a predstavitele statu. Nezbyva mi, nez toto ceske rozhodnuti respektovat, ale hrda na to fakt nejsem. Knize neni dokonaly, ale alespon se za sebe nemusi stydet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.13 13:06
Já taky stále trvám na tom, že byl Kalus dobrým prezidentem, na kterého jsem byla hrdá, stále k té podělané amnestii, amnestie je výsostné právo prezidenta republiky dáno mu ústavou, je nezpochybnitelné, pokud se nelíbí, je potřeba změnit ústavu tak, aby toto rozhodnutí udělat nemohl. A nadávat někomu nebo ho hanět pro jeho politický názor, to je tál nízké, že už na to nemám slov. nějak si to knížetomilci poplačte, život jde dál.
@Mišela1 píše:
No to, že lidé zapomněli jaký byl Zeman za své éry budiž, ale napsat o Klausovi, že byl dobrý prezident? Po tom co teď vyvedl - amnestie ( když tedy opomenu další věci), tak to je tedy opravdu něco :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.13 13:13
A vsadila bych majetek na to, že hodil lístek se jménem Zeman, byl za plentou, co udělal za plentou každý každičký volič, vzal ten lístek se svým kandidátem a vložil ho do obálky, někdo ten druhý vyhodil do koše ještě za plentou, někdo ho nesl v ruce, hodil obálku do urny a zbylý lístek vyhodil do koše, ale VŠICHNI DO JEDNOHO, jsme vyšli a měli svého kandidáta v obálce, i kníže ho tam měl, jen se sekl a hodil ten lístek, tudíž Zemana. Senilní stařík, který byl pod tlakem, pod tlakem z toho, že ho někdo kameruje při vhazování lístku do urny, dokonce nebyl schopen poděkovat voličů, dokud mu to nepřipomněli, vyloženě zvládá s přehledem krizové situace 8o prostě Zeman není výhrou, je spíš prohrou, ale respektujte už, že spoustě lidí kníže vadí, a mají na to právo, zeman skutečně není prezidentem zvoleným pro svoje kvylity, ale z velké částo jako ten, kdo je menší zlo než kníže. A každý občan této republiky má stejný hlas, stejně hodnotný jako voliči knížete.
@Talunka píše:
Jasné :) A hlavně neháže volební lístek do urny bez obálky. To už se promlčelo, že :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.1.13 13:16

Já už jsem se tady nijak vyjadřovat nechtěla, ale tyhle výroky typu „škoda, že se nerozplác“, to je fakt na úrovni dětí na prvním stupni.
Mě se docela líbí ten místní rozpor - k hulvátu Zemanovi se tu hlásí lidi s vesměs slušným projevem, zatímco příznicvi noblesního knížete se v této diskuzi projevují poněkud přízemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
27.1.13 13:17

Jasně, je to jak píšete…

třetina chtěla Zemana, o něco menší třetina knížete, třetině vadili oba

nějak to přežijem, kdo nechce, ten si prezidenta domů nepustí (já teda ne, nemůžu toho kejvala samolibýho ani vidět ani slyšet, takže jako když byl premiérem-odcházím od TV, vypínám rádio, nic víc dělat nemůžu a ani nemusím) až se někde znemožní, brzo se to doslechnu, pobavím se tím a pojede se zas dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.1.13 13:20
@Bersaba píše:
Já už jsem se tady nijak vyjadřovat nechtěla, ale tyhle výroky typu „škoda, že se nerozplác“, to je fakt na úrovni dětí na prvním stupni.
Mě se docela líbí ten místní rozpor - k hulvátu Zemanovi se tu hlásí lidi s vesměs slušným projevem, zatímco příznicvi noblesního knížete se v této diskuzi projevují poněkud přízemně.

To je dobrý postřeh. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3115
27.1.13 13:25
@terinka4444 píše:
Já taky stále trvám na tom, že byl Kalus dobrým prezidentem, na kterého jsem byla hrdá, stále k té podělané amnestii, amnestie je výsostné právo prezidenta republiky dáno mu ústavou, je nezpochybnitelné, pokud se nelíbí, je potřeba změnit ústavu tak, aby toto rozhodnutí udělat nemohl. A nadávat někomu nebo ho hanět pro jeho politický názor, to je tál nízké, že už na to nemám slov. nějak si to knížetomilci poplačte, život jde dál.

Tak tak přesně jak píšeš podělaná amnestie. Je to plivnutí do tváře těm, kteří se léta snažili rozkrýt nejhorší hospodářské delikty a korupci. To není ledajaká amnestie, to byl velmi promyšlený krok od Klause, který teď bude v teploučku sedět ve svém institutu, který mu platí Kellner, proč asi? Že by přišel čas splácet dluhy?
A myslí si to překvapivě i Zeman:
 http://www.novinky.cz/…i-zeman.html

Příspěvek upraven 27.01.13 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová