Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia píše:
Já osobně respektuji volbu. Tečka. Zajímá mě i nadále, proč se lidé takhle rozhodli. Co je u voličů na té druhé misce vah oproti věcem zde uváděným proti MZ??
Já se domnívám, že u KS lze jen těžko najít horší věci. Proto se uvádějí ty „zástupné“ problémy. A pokud voliči MZ vidí, že lže…atd atd. Čím obhájí tu volbu? Tím, že ten druhej má německou manželku???
Nepochopím to, ne a ne a ne a ne a stále čekám, že tu zazní nějaký opravdu pádný důvod. Nezazní, není, voliči nejdou do hloubky, dají jen na to, co vidí - bodrý chlapík z Vysočiny.
Nemohu se tohoto pocitu zbavit. Tímto za mě končím, je to furt dokola.Ano, panu Schw. nelze upřít určitý šarm, kterým tak působí na své až nezdravě zfanatizované příznivce (viď Virginio
), pro které je absolutně nepochopitelné, že jiným jeho šarm nestačí k tomu, aby ho taky volili. Mě rozhodně nestačil a pana Schw. jsem nevolila především z těchto důvodů :
Jeho vlastní živ. kniha ho usvědčuje, kterak navrhoval úplné navrácení majetku a návrat samotných sud. Němců a další jednostranné kroky
- v zahraničí rozhlašoval, jak jsou Ben. dekrety protiústavní a že je nezruší jenom proto, že zrušit nejdou, ale kdyby to šlo, neváhal by
- s jeho přímostí a čestností to taky nebude až tak slavné, i když si to tady hodně jeho obdivovatelek myslí. Dokázal nám to, když sliboval, že odejde z vlády, pokud se do ní vrátí tehdy mediálně vláčený Čunek. Čunek se vrátil, ale panu Schw. se odejít nechtělo. Nedodržel tedy slovo.
- pan Schw. odmítl vydat k polic. stíhání Parkanovou za její roli v kauze ar. letounů
- zažádal si o několikamilion. dotaci od státu, ale o půl roku prošvihnul kolaudaci, takže by měl dotaci vrátit, ale kamarád Kalousek mu to promine
důvodů se najde víc, ale už je vlastně zbytečné je tady psát… Netvrdím, že zrovna Zeman je nejvhodnější kandidát na prezidenta, jen mě trošku zaráží to, jak některé maminy tady dokážou být (pro mě velmi podlým a falešným) mužem tak zfanatizované
Jinak se omlouvám, že jsem příspěvek poslala několikrát, ale stále mi to hlásilo, že uživatelka karinka už má svůj nick, tak musím zvolit jiný. Jinak, jsem registrovaná pod přezdívkou karinka, ale píšu z práce a z fir. počítače, takže se nechci přihlašovat
Zdravím,
nadhazuji a mizím v dál
Ano, za určitých podmínek(a myslím, že to má i v plánu - odstavení jistého vytrubky)si dovedu představit KS jako předsedu vlády.
No a jak se kluci modří, moudří, přes média uklidňují…to je slaadký ![]()
Hezký den všem
![]()
@Crystal87 píše:
a co? polovina emimina neumí pořádně pravopis ale karlova manželka neumí česky ani slovo![]()
Proč jsou voliči Karla tak agresivní?
![]()
On se svět nezboří, že nevyhrál.
souhlasím, ať žije demokracie! Je vidět, co jsou ti jeho voliči zač. Každej máme svůj vlastní názor, ale urážet a obouvat se do voličů toho druhého??? No jako pardon!
@maxi2408 píše:
Zdravím,
nadhazuji a mizím v dálAno, za určitých podmínek(a myslím, že to má i v plánu - odstavení jistého vytrubky)si dovedu představit KS jako předsedu vlády.
No a jak se kluci modří, moudří, přes média uklidňují…to je slaadký
Hezký den všem![]()
Tobě taky hezký den
mi to bylo prd platný, že jsi zapadala sněhem
bylo vás málo
…každopádně přeji, aby vám prezident splnil vaše očekávání
mě včera poprvé potěšil, že chce znovu otevřít a dát úplně jinému soudu k prošetření kauzu „Kájínek“, tak si počkám, jestli to nebyl zase jenom prázdný slib
třeba mě překvapí ![]()
Michelangelo - Ahuj,
vše momentálně zlé se pak časem jeví jinak. Osobně si myslím, pokud by se na to KS cítil, hlavně zdravotně, že v pozici premiéra toho pro republiku udělá více, než v pozici prezidenta. U kauzy Kájínek by to bylo asi hodně zajímavé, grázl to je, o tom není pochyb, ale také není pochyb o tom, že se tam dělo něco hoodně divného a nekalého, že byl nastrčen.
Ju a pro dobrou náladu posílám Cvakana Ksichtiče
![]()
Ahoj holky, i po volbě napíšu, že jsem zastánce KS. Nicméně nadpoloviční většina těch, co přišli k volbám si zvolila Miloše, tímto volbu respektuji a i jeho na Hradě. A budu ráda, jestli se ukáže, že v názoru na něj, jsem se mýlila a bude to člověk hodný svého místa.
Ovšem, ještě tam ani není a už zasahuje do všeho ![]()
Můj bratrancec žil 15 let v Americe, teď je tu 2 roky, ale přátele tam má jak americké, tak české a říkal mi, že se divili jaký jsme buranský národ, ne kvůli prezidentovi- Zeman podle někoho ale podle toho jak jsme se celý národ chovali při volbě.. Nadávky, urážení, jak mezi herci, tak mezi umělci, mezi sebou a tak..
Dokonce říkal, že prý tam američané - co zná řekli, že i kdyby tam seděl kdokoliv, tak na tom nezáleží, že jsme se předli jako národ i kdyby tam seděl KS..
Takže tak no..
@maxi2408 Ju a pro dobrou náladu posílám Cvakana Ksichtiče
![]()
vlk taky sliboval
kde je?
![]()
@Michelangelo píše:
@maxi2408 Ju a pro dobrou náladu posílám Cvakana Ksichtiče![]()
![]()
vlk taky sliboval
![]()
kde je?
![]()
Sama jich tam máš pět - to je ten zelený výtlem
zatím ![]()
@jadviga píše:
souhlasím, ať žije demokracie! Je vidět, co jsou ti jeho voliči zač. Každej máme svůj vlastní názor, ale urážet a obouvat se do voličů toho druhého??? No jako pardon!
Jsi nebyla nikdy na Novinkách před volbama? Jednání lidí na úrovni hospodského povaleče. A vůbec ze statistik vyšlo najevo, že lidi vzdělanější volili v průměru víc KS a s nižším vzděláním MZ. Tak nevím co je jak zač. A Zemana raději drží, aby pod vlivem alkoholi někde opět nesletěl. Souhlasím, že každý má právo na názor, jenže… no to raději sem psát nebudu. Se Zemanem si té demokracie užijeme - to jsi trefila do černého.
@Miriska píše:
Ahoj holky, i po volbě napíšu, že jsem zastánce KS. Nicméně nadpoloviční většina těch, co přišli k volbám si zvolila Miloše, tímto volbu respektuji a i jeho na Hradě. A budu ráda, jestli se ukáže, že v názoru na něj, jsem se mýlila a bude to člověk hodný svého místa.
Ovšem, ještě tam ani není a už zasahuje do všeho
Přesně, co se dalo čekat, vždyť lhal celou dobu. Pro mě je lhaní a alkohol nejhorší vlastnost pro prezidenta-všude už ho musí raději podpírat. Stejně jsem ještě do teď nezjistila názor na to, proč někdo volil Zemana. Ty výsledky ze STEM-MARKu co říkali, proč lidi volili Zemana, mi přišly totálně mimo mísu, ale fakt totál. Jako volit někoho kvůli rétorice - není lepší tišší člověk, který nelže? apod. jsem probrala všechny důvody a nenašla jediné plus - možná jedno - bude s ním větší legranda, někdy spíš ostuda.
@maxi2408 píše:
Zdravím,
nadhazuji a mizím v dálAno, za určitých podmínek(a myslím, že to má i v plánu - odstavení jistého vytrubky)si dovedu představit KS jako předsedu vlády.
No a jak se kluci modří, moudří, přes média uklidňují…to je slaadký
Hezký den všem![]()
To není špatný nápad, to je pravda. Prezident je stejně bez pravomocí a nakonec řídit republiku bude předseda vlády a když lidi uvidí, co je Zeman zač, no snad na to po nějaké době přijdou, tak pak budou volit raději pravici a vládnout zemi bude třeba KS
.
Spoustu to nepobaví, ale věřím že jiné zas ano, tak zas proč ne
, je to typicky a roztomile české ![]()