Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petula33
29.1.13 14:32

@jane-e
Asi tak a upřímně každý má něco za nehty, ne?

• Citovat
  • Upravit
2216
29.1.13 14:39
@Naima píše:
To mě zajímá, co přesně má KS za sebou?

Děláš si srandu, tak to je přesně to, o čem píšu, vidím a věřím jenom tomu, čemu chci. Napsala jsem to výše, takže už se mi to tady nechce dávat. A to byla jenom malá část. Večer mám noční, tak jestli bude čas, tak tady napíšu něco víc, ale je to asi zbytečně, když někoho zbožňuji a bezmezně mu věřím, tak neuvěřím ani tomu, co mám před nosem.

virginie, promin, ale zvlášt tvoje příspěvky jsem si důkladně pročetla, a prostě to v nich vidím. Myslím to, že voliče Zemana máš za podlé a nečestné a kdyby jsi byla upřímná, tak to přiznáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
29.1.13 14:48
@karinka píše:
Děláš si srandu, tak to je přesně to, o čem píšu, vidím a věřím jenom tomu, čemu chci. Napsala jsem to výše, takže už se mi to tady nechce dávat. A to byla jenom malá část. Večer mám noční, tak jestli bude čas, tak tady napíšu něco víc, ale je to asi zbytečně, když někoho zbožňuji a bezmezně mu věřím, tak neuvěřím ani tomu, co mám před nosem.virginie, promin, ale zvlášt tvoje příspěvky jsem si důkladně pročetla, a prostě to v nich vidím. Myslím to, že voliče Zemana máš za podlé a nečestné a kdyby jsi byla upřímná, tak to přiznáš ;)

Slušně jsem se zeptala, slušně odpovídej a nikam mě neškatulkuj. Pokud to umíš.

• Citovat
  • Upravit
13714
29.1.13 14:48

@karinka děkuji za čas věnovaný mým příspěvkům.
Popravdě - oproti MZ se budu za Karla bít. Nechce se mi hledat vše, co jsem napsala, ale domnívám se, že jsem nikde nikoho neurazila, vždy jsem hájila jen svůj názor.
Daleko častější se mi zdá případ, kdy voliči MZ povídají na adresu voličů KS něco ve smyslu: vy si myslíte, že jste chytří a vzdělaní a kdesi cosi. Že oni sami mají nějaký pocit méněcennosti.
Asi jako když si někdo kdo vyváží odpadky pomyslí o někom kdo projde v obleku: se tady nosíš jako páv a přitom to je i tvůj bordel. Nemyslím to zle, jen mám dojem, že aniž by někdo poukazoval na jeho nižší sociální status a ten člověk v obleku si ho třeba opravdu váží, tak on sám se cítí méněcenný a smýšlí o tom druhém hned negativně.
Takhle se mi zdají voliči MZ, nikomu jsem neřekla, jsi blbej, že volíš Miloše, ale zato se mi dostalo několikrát komentáře: ti si myslíš, že jsi chytrá, když volíš Karla.
Nechtěla jsem tu urazit ani jedny voliče, ani popeláře, ani muže v obleku. Chtěla jsem jen osvětlit můj pohled na věc, když jsem na to tázána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
29.1.13 14:52

Necht napisou priznivci MZ co ma vse za sebou. Snad tech 5 let nebude tak velka ostuda…z vysledku voleb jsem byla smutna…ano, jsem volic KS a jeste k tomu jsem prazanda…

• Citovat
  • Upravit
38135
29.1.13 15:23

@karinka 1) nejsem prazacka (i kdyz tady momentalne ziju), 2) mam maturitu, coz ma dneska kde kdo, tudiz se nepovazuju za buhvijak vzdelanou, 3) nikdy bych si nedovolila tvrdit, ze ma KS cisty stul - je to politik, kazdy politik ma neco a nejenom politik, 4) nejsem zfanatizovana a nepovazuju KS za andela, jenom vidim Zemanovi chyby a narozdil od mnoha jinych to, ze se na 10let uklidil na Vysocinu pro me nic neznamena, nezapominam na leta minula..

nebudu KS obhajovat a MZ hanet, na tom uz stejne nesejde, takze znovu opakuji: mame, co jste chteli.. az nam novy pan prezident udela ostudu, a ja ani v nejmensim nepochybuju, ze udela (zacal uz v den skonceni voleb, ze), tak si aspon nebudu mit co vycitat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.1.13 15:53

Holky podle mě by to chtělo posunout debatu trochu jinam, popř. založit novou :D
Mně se líbilo jak nějaký politolog na čt řekl, že pro příznivce KS je horší přijmout výhru MZ, protože vyhrál nečestně vedenou kampaní (podle něj měl na to, aby vyhrál i čestně vedenou kampaní), nicméně přijmout to musíme, spíše bych potřebovala, aby se našli nějací borci a borkyně, kteří budou mít podobné názory jako já, tedy zelení a šli do boje v parlamentních volbách :pankac:
týjo já už přemýšlím jako v Respektu :) cituji: „..Česká společnostse musí naučit přijímat porázku jako pobídku k aktivitě, nikoli jako lístek na beznaděj a uzavření do sebe“.
v Respektu mj. píšou, že u Zemana je obava, že to není jen na 5 let, hroty se otupí, lidé zapomenou, nebude silnější protihráč a máme ho tu zase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.1.13 16:05

@Boriska jsem o tom přesvědčena, že je to na 10 let, protože za dalších 5 roků to už bude PAN PREZIDENT a naproti němu nějaký politik s černou minulostí.
A na druhé straně stále stejný tábor voličů. Ráda bych se mýlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
29.1.13 17:20

@Boriska no tak na me to ten ucinek co se tyka parlamentnich voleb ma, kdyz mame levicoveho prezidenta, tak budu aspon lobbovat za pravicovou vladu, jinak bude v CR konec sveta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
29.1.13 17:32

@jane-e Mě by zajímalo, co je na Zemanovi tak levicového. Snižování sociální dávek a zdražování, které má v programu, asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
29.1.13 17:41

@Viking Zeman byl vzdy orientovan doleva a i SPOZ je strana levicova, v nejlepsim pripade stredo-levicova, to je nepopiratelny fakt, at ma v programu co chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
29.1.13 17:56

.

Příspěvek upraven 29.01.13 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.1.13 18:08
Volila jsem Zemana, protože ač je to falešňák prolhaný, mám osobní prblém s KS, asi jako ty se Zemanem, možná větší, slyším o něm a chce se mi jít zvracet, nejhorší v mých očích je ta jeho hra na slušného dědečka, to je ake fuk, reaguju na Zemana coby prezidenta na další volební období, dám se asi na modlení a budu upřímně doufat, že nemáš pravdu, že tu bude alespoň jeden hodnotný kandidát, který mu setře ten jeho namachrovaný samolibý škleb :cert:
@Virginia píše:
@Boriska jsem o tom přesvědčena, že je to na 10 let, protože za dalších 5 roků to už bude PAN PREZIDENT a naproti němu nějaký politik s černou minulostí.
A na druhé straně stále stejný tábor voličů. Ráda bych se mýlila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
29.1.13 18:11

No tak to, že o sobě Zeman tvrdí, že je levicový politik, ještě nic moc neznamená. A že je něco napsané na nástěnce KSČM, no…:)
V programu má např. zdražování, snižování sociálních dávek… Jako nic proti, ale moc levé to teda není. Z kulturního hlediska vystupuje levicově ještě míň. Privatizace bank, až vypjatý nacionalismus… Nemůžu si pomoct. Jasně, má pár levých témat (např. nechce školné, jenže to na mě působí hodně prázdně, vzhledem k tomu, že v programu vyžaduje stav, jaký tu už několik let je).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.1.13 20:24

Hele, ale myslím, že je fuk, co Zeman chce nebo nechce, moc má pramalou, já vím, že je tu amnestie, že je velitel ozbrojených sil atd.atd., ale skutečně škodit extra nemá jak, může nám udělat ostudu? Může a asi udělá, a co, vždyť ostatní prezidenti a zástupci taky sem tam ujedou, jediná podstatná bude jeho politika k evropské unii, ikdyž i tady bude mít mantinely přístupovou smlouvou. V podstatě na život běžného občana nemá téměř žádný vliv, do školy nechodíme, na jeho ksicht čučet nemusíme, a dětem je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová