Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jane-e píše:
jo, kdyz by vyhrala volby levice, to by mohla byt jina, ale to se doufam nestane..
teda…to jsi fakt takový chorobný optimista? to se vsaď, že vyhraje levice a drtivě. ODS je pro většinu i pravicových voličů asi nevolitelná (kor poté, co si do čela posadili zas „slušného“ Péťu) a TOP, tam to bude prostě půl na půl, někdo neskousne Kalouska, ale zas jestli ji dál povede KS, tak kvůli němu ji volit budou (třeba já), plno lidí se na to ale vyprdne a dá svůj hlas…nevím, možná lidovcům? jakožto menšímu zlu, když by chtěli zastavit ČSSD a hlavně KSČM? Nevím, toto nedokážu posoudit, ale každopádně už teď se na ty barvičky v grafech za 16 měsíců fakt netěším. A jiná alternativa pro pravicového a středopravicového voliče opravdu momentálně není, a těžko se stihne zformovat důvěryhodná strana tohoto typu, se silnými osobnostmi a slušným programem (navíc od průšvihu s VV už budou lidi i podle mě opatrnější volit tyto odnikud se zjevivší komety krásné jak slunce jasné), takže pokud nebudou chtít se skřípěním zubů volit ODS nebo TOPku, tak zůstanou doma.
Příspěvek upraven 30.01.13 v 08:18
@terinka4444 píše:
Bycho měli založit novou diskuzi a vysvětlova a vysvětlova a vysvětlovat, proč by měla zase vyhrát pravice, obávám se ale, že tentokrát je to beznadějné![]()
lidem se sahá na peníze a to se neodpouští, ýe je to nutné a ještě dělané s co největším citem, že by to dělala každá vláda, že ani levice to zpět nevrátí, to se bohužel asi nepodaří vysvětlit, že když se svezou se soudci a zvýší si platy, že je to fuk, že je to v rozpočtu ani ne jako plivnutí do moře, je asi potřeba se obrnit, protože na to, že vyhraje levice, bych vsadila boty a to je zlo, ne nějaký namyšlenec na hradě.
Levice vyhraje stoprocentně, o tom jsem přesvědčená - nicméně jako obvykle vůbec nic nezmění, ačkoliv si to spousta lidí naivně myslí. Takže tu budou vládnout jedno volební období, možná druhé volební období a zase se dostane k veslu pravice, neboť lidé mají velice krátkou paměť a za pár let budou nadávat, jak si ti hajzlové nahoře přidávají, mají majetky a oni sami mají velké hnědé nic a ještě jim zdražili plenky. Koneckonců to tu vidíme od roku 89, neustále se střídající dva proudy.
@Naima máš pravdu, vím, že nezmění nic, nic pro lidi, jak si myslí, že zase sundají ph a přidají peníze a zatočí s těmi zlými vykořisťovateli zaměstnavateli. Jen tak přemýšlím, co mohou dokázat se zadlužením a za deset let
mohou dokázat šílenosti. Doba je jiná, prostě to není jako dřív, světový stav a ekonomika se změnila, jenže to se těžko vysvětluje, když mají lidé pocit, že se mají hůř a stát jim málo sype
taky se netěším na ty grafy ani na volby samotné, tentokrát dostaneme na prd…
Tak se mi zdá, že bychom měly založit nějakou středopravicovou stranu, co? ![]()
Souhlasím, že pro (středo) pravicového voliče tu není volitelná strana. Já se asi uchýlím k lidovcům, ale bude to z nouze ctnost, ti už se taky několikrát pěkně předvedli a te´d budou mít voliče ze stejného důvodu jako Zeman, prostě byli tím neúspěchem nuceni se uklidit a zase se budou zdát jako o fous lepší, než ti, co tam jsou teď. Ach jo. Že zvítězí levice je nad slunce jasné.
POkud by to byla levice západního střihu, tak by mi to ani nevadilo. Co mě děsí je fakt, že vítězství ve volbách pro současnou levici je pobídkou k bezhlavému utrácení a slibování všeho všem. Snad budou soudní a uvidí, že už není odkud brát. I když, že by současná pravice dělala pravicové kroky se mi taky nezdá. ![]()
Vyhrál Zeman, okamžitě někam dosadí členy své strany SPOZ. Jakmile budou volby do sněmovny, tak do té doby udělá vše pro to, aby se SPOZ do sněmovny dostala s co nejvíce křesly. SPOZ to je spousta divných jmen jako např. Šlouf, ať si Zeman říká (vymýšlí), co chce. Pokud jde o prezidenta na dalších 5 let, tak jím buď zůstane Zeman anebo se jím opět stane Klaus. Zeman už se snažil vrátit přes SPOZ ve volbách do Sněmovny, ale tenkrát ještě lidé měli lepší paměť a do Sněmovny se s pouhými 4% nedostal. Nyní se tam dostane takto. Chce mluvit do politiky, chce ovlivňovat strany a vládu. Toto není a neměl být prezident. Pokud si lid tak přál někoho, kdo bude do všeho kecat, tak měl zvolit SPOZ do Sněmovny. Zeman nemůže být dobrým prezidentem ani z důvodu, že je lhář, buran a manipulátor. Neštítí se očernit jméno slušného člověka kydáním špíny a lží - a to o něm vypovídá hodně, víc než cokoli jiného. Navíc sotva leze a ani v obličeji nevypadá zdravě. Že zakopl při pádu ze schodů, budiž. Ale že ho ochranka podpírá na každém schůdku a že se pomalu valí i po koberci na rovině, tak to nejde přehlédnout. Umí jen 2 cizí jazyky a ještě krkolomně. Nyní by si lidi měli rychle zjistit jména lidí v a kolem SPOZ, kdo jsou a kým dřív byli a pozorně sledovat Zemana, kam koho kdy dosadil, koho podpořil atd. On chce příliš mluvit do politiky, vždy chtěl. Kdyby voliči nebyli naivní a nepřemýšleli jen pár týdnů dopředu, došlo by jim, že duo Klaus-Zeman se tu střídá již 20 let a že se kolem nich motají ti samí lidé. Nyní tuto bandu podpořili na dalších 10 let nejméně. Pokud zakoření SPOZ, tak i na dýl.. Takže už mluvíme o 30-40 letech vlády někoho.. Samozřejmě že dnes má stále vliv politika let 90. a počátku let 2000 něco.. Protože tehdy se vše rozkradlo, tehdy se překabátili komunisti. A jestli si nikdo neumí spočítat, koho Klaus propustil z vězení a proč podporuje intenzivně Zemana, tak je to čirá naivita. Ruka ruku myje a Zeman se tam potřebuje zaháčkovat.. když ne pro sebe, tak pro kamarády, pro svou dceru, pro svou ješitnost.. to jako důvod stačí.
Schwarzenberg by byl prezidentem nadstranickým (na rozdíl od Zemana). Jelikož již několik let reprezentuje naši republiku po celém světě ve funkci ministra zahraničí, má perfektní vystupování (byť je starý) a umí 6 jazyků. Jakmile by odešel z TOP09, nikdo by tuto stranu nevolil, neb vždy vítězila hlavně kvůli jménu Schwarzenberg. Prezident má přeci jen omezené pravomoci.
Vše by bylo v pořádku a o Zemanovi a SPOZ by lidé mohli rozhodovat nejpozději za 2 roky ve volbách do Sněmovny. Bohužel to nepochopili.
A kdo volil Zemana? Paní sousedka, prý proto, že nebude volit Němce a jiná paní sousedka proto, že jí to řekl syn a jiná paní sousedka proto, že přece nebude podporovat ty Pražáky a další proto, že Zeman nechce tu unii.. Tak to je většina z těch 30% voličů, kteří nechali Zemana vyhrát.
Samozřejmě že se budou střídat strany pravice, levice furt dokola. A samozřejmě že je krizi ve světě a nejen u nás. A samozřejmě že krachují ty země, kde frčel sociální systém a čím víc se dávaly dávky na všechno možné a 13. a nevím kolikáté platy, tím dřív se ta země položila (Řecko, Portugalsko…). Problémy mají i v Itálii, Francii… samozřejmě v USA. To snad všichni vědí aspoň z TV zpráv. A bude hůř, protože západní společnost žije na dluh a k nám peníze neproudí, konkrétně my si nechali naši republiku, už tak komunisty zdevastovanou, v 90. letech rozkrást.
Není z čeho dávat, není z čeho dostávat. A čím víc budeme dávat z ničeho, tím dřív se položíme. Ovšem to je mimo rozlišovací schopnosti voličů, kteří uvěřili slibům Zemana, že z reprezentativní funkce prezidenta něco ovlivní, že se tu snad najednou přestane střídat ČSSZ (Paroubek, Gross) a ODS (Topolánek, Nečas). Že se snad něco může změnit.. Jediné, co se stane, je to, že budeme mít burana reprezentantem a náš parlament oživí leda tak jeho strana SPOZ.
@karolinab píše:
Schwarzenberg by byl prezidentem nadstranickým (na rozdíl od Zemana). Jelikož již několik let reprezentuje naši republiku po celém světě ve funkci ministra zahraničí, má perfektní vystupování (byť je starý) a umí 6 jazyků. Jakmile by odešel z TOP09, nikdo by tuto stranu nevolil, neb vždy vítězila hlavně kvůli jménu Schwarzenberg. Prezident má přeci jen omezené pravomoci.Vše by bylo v pořádku a o Zemanovi a SPOZ by lidé mohli rozhodovat nejpozději za 2 roky ve volbách do Sněmovny. Bohužel to nepochopili.
A kdo volil Zemana? Paní sousedka, prý proto, že nebude volit Němce a jiná paní sousedka proto, že jí to řekl syn a jiná paní sousedka proto, že přece nebude podporovat ty Pražáky a další proto, že Zeman nechce tu unii.. Tak to je většina z těch 30% voličů, kteří nechali Zemana vyhrát.
Samozřejmě že se budou střídat strany pravice, levice furt dokola. A samozřejmě že je krizi ve světě a nejen u nás. A samozřejmě že krachují ty země, kde frčel sociální systém a čím víc se dávaly dávky na všechno možné a 13. a nevím kolikáté platy, tím dřív se ta země položila (Řecko, Portugalsko…). Problémy mají i v Itálii, Francii… samozřejmě v USA. To snad všichni vědí aspoň z TV zpráv. A bude hůř, protože západní společnost žije na dluh a k nám peníze neproudí, konkrétně my si nechali naši republiku, už tak komunisty zdevastovanou, v 90. letech rozkrást.
Není z čeho dávat, není z čeho dostávat. A čím víc budeme dávat z ničeho, tím dřív se položíme. Ovšem to je mimo rozlišovací schopnosti voličů, kteří uvěřili slibům Zemana, že z reprezentativní funkce prezidenta něco ovlivní, že se tu snad najednou přestane střídat ČSSZ (Paroubek, Gross) a ODS (Topolánek, Nečas). Že se snad něco může změnit.. Jediné, co se stane, je to, že budeme mít burana reprezentantem a náš parlament oživí leda tak jeho strana SPOZ.
s Tvým názorem se ztotožňuju…asi nemám s čím bych polemizovala. Hezky shrnuto, podobně to cítím taky, oba příspěvky.
@karolinab píše:
Schwarzenberg by byl prezidentem nadstranickým (na rozdíl od Zemana). Jelikož již několik let reprezentuje naši republiku po celém světě ve funkci ministra zahraničí, má perfektní vystupování (byť je starý) a umí 6 jazyků. Jakmile by odešel z TOP09, nikdo by tuto stranu nevolil, neb vždy vítězila hlavně kvůli jménu Schwarzenberg. Prezident má přeci jen omezené pravomoci.Vše by bylo v pořádku a o Zemanovi a SPOZ by lidé mohli rozhodovat nejpozději za 2 roky ve volbách do Sněmovny. Bohužel to nepochopili.
Promiň, ale podle tří lidí bereš 30% obyvatelstva? To mi přijde hodně hloupé. ![]()
Já např. Zemana volila proto, že jsem nechtěla KS a také proto, že s většinou Zemanových názorů souhlasím - na rozdíl od KS.
A ještě chci dodat, ač vím, že o tohle se můžeme hádat do aleluja - ono možná umí 6 jazyků (nevím), ale k čemu to je, když mu nejde rozumět v žádném. ![]()
Já trošku odlehčím situaci: Někteří rádoby umělci: http://www.parlamentnilisty.cz/…n-tou-261091
Tak větší stupiditu jsem nikde nezažila
![]()
@Kaczenka píše:
Já trošku odlehčím situaci: Někteří rádoby umělci: http://www.parlamentnilisty.cz/…n-tou-261091
Tak větší stupiditu jsem nikde nezažila![]()
![]()
![]()
To pro mě není odlehčení, naopak. Tohle je to, za co by se Češi měli stydět. Zlatej Zeman se svým „Podívejte se, pane redaktore…“
A hlášky z té FB stránky jsou taky dost výmluvný. „Jsi také ten, který volil správně? Přidej se!“ „Prosím fanoušky a fanynky MZ, ať se věnují stránkám svého idolu a neotravují tady, nikdo je sem nezve.“ „Tady jsou totiž samí slušní a inteligentní lidé."
![]()
To už vážně není ani vtipný.
@Bersaba, právě, že není. Někteří by se za své umění měli trestat. Já jsem z toho byla upřímně v šoku. A ještě jeden hnus koluje na FB. Je tam na fotkách Jiřina Bohdalová s prezidentem Havlem, Klausem, pak fotka s Knížetem a fotka se Zemanem. Je tam urážlivě nazývána prezidentskou promiskuitní fenou. Při tom, fotky mohly vzniknout při různých životnívch setkáních, určitě nevznikly všechny při prezidentské kampani.
Je to fakt hnus, co si ti lidé dovolují. Todle by si neměla nechat jen tak líbit.
to dělají zoufalci a agresivní voliči poražené strany, kteří se nesmíří s tím, že jejich volba nebyla uznaná
@Virginia píše:
Tak se mi zdá, že bychom měly založit nějakou středopravicovou stranu, co?
Souhlasím, že pro (středo) pravicového voliče tu není volitelná strana. Já se asi uchýlím k lidovcům, ale bude to z nouze ctnost, ti už se taky několikrát pěkně předvedli a te´d budou mít voliče ze stejného důvodu jako Zeman, prostě byli tím neúspěchem nuceni se uklidit a zase se budou zdát jako o fous lepší, než ti, co tam jsou teď. Ach jo. Že zvítězí levice je nad slunce jasné.
POkud by to byla levice západního střihu, tak by mi to ani nevadilo. Co mě děsí je fakt, že vítězství ve volbách pro současnou levici je pobídkou k bezhlavému utrácení a slibování všeho všem. Snad budou soudní a uvidí, že už není odkud brát. I když, že by současná pravice dělala pravicové kroky se mi taky nezdá.