Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
10.5.13 22:07

Ani jsem nečekala, že tak brzy dojde na má slova. Když mi někdo při volbách říkal, že Karel bude dělat s tím spaním ostudu, tak jsem říkala, že Zeman zvládne brzy mnohem větší, než klidně spící kníže. A je to tady. To byla viroza, nejmíň 2 promile! A komentář Kalouska o 4. korunovačním klenotu- šavli, byl fakt dobrej. To jsme si zas nanominovali kašpara na hrad (já teda ne, já volila knížepána).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
10.5.13 22:16

Já se bavím :lol: :lol: :lol:. Vztekat se už nemá cenu, ostudu už máme, tož se nad tím přiblbým volem aspoň zasměju a škodolibě čekám na chvíli, kdy sebou někde flákne, ožrala jeden. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
11.5.13 12:50

Viroza…v květnu.. :lol:

@Samamama píše:
Ani jsem nečekala, že tak brzy dojde na má slova. Když mi někdo při volbách říkal, že Karel bude dělat s tím spaním ostudu, tak jsem říkala, že Zeman zvládne brzy mnohem větší, než klidně spící kníže. A je to tady. To byla viroza, nejmíň 2 promile! A komentář Kalouska o 4. korunovačním klenotu- šavli, byl fakt dobrej. To jsme si zas nanominovali kašpara na hrad (já teda ne, já volila knížepána).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.13 13:00

@brisco no a proč ne, můj manžel má zápal plic a je květen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.5.13 13:13

@LUCIPERKA-ddub
ale pocitam, ze asi vypada jinak nez nas pan prezident.. potupa vsech viroz, dyt byl normalne vozralej a jeste ze sebe dela blbce, pac to vsichni vedi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
11.5.13 13:24

@LUCIPERKA-ddub Jasně, ale při viroze mě Coldrex dokáže aspoň na pár hodin dostat do stavu, kdy jsem schopná jednat a není to na mě poznat.
Věřím, že manžel je nosný, ale uznej, že je to spoíš výjimka. Doba viroz poněkud minula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
18.5.13 10:29

Děkuji všem, kdo volili Zemana. Skutečně reprezentuje, vědí o nás i na druhém konci světa: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
18.5.13 10:34

@eumedon To jsem viděla včera ve zprávách ;) Já ho taky nevolila…ale ten chlap je bez svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.5.13 10:38
@kometa32 píše:
@eumedon To jsem viděla včera ve zprávách ;) Já ho taky nevolila…ale ten chlap je bez svědomí.

Je věrným obrazem většinové části tohoto národa. Už se přestávám divit čemukoliv - zvlášť po tom, co poslouchám občas díky otevřenému oknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
18.5.13 10:48

Na Vysočině ze svého důchodu si takovou virózu dovolit nemohl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
18.5.13 11:28

Viroza už je minulost. Teď se pan prezident rozhodl mluvit do udělování profesur :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.5.13 11:22

On nam Milos udela jeste hodne „parady“ ve svete, zrusil by rally, je nachcanej u korunovacnich klenot, nadstranicky az hruza a to je na hrade 2 mesice, nechci videt, co bude predvadet po zbytek sveho prezidentovani.. chapu, ze spici knize mnohym neni po chuti, ale takovou ostudu by fakt nedelal, jelikoz ma nejakou uroven, ne jak tenhle krupan :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
20.5.13 05:20

No ale zase nás díky jeho viróze zná celý svět :oops: :zed: :| :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
21.5.13 10:17

Jeden Rus dokonce na to složil báseň: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
21.5.13 20:42
Se spáčem by nebyla :?:
@brisco píše:
Tak, tak… :pocitac: a máme to na pět let
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...