Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani jsem nečekala, že tak brzy dojde na má slova. Když mi někdo při volbách říkal, že Karel bude dělat s tím spaním ostudu, tak jsem říkala, že Zeman zvládne brzy mnohem větší, než klidně spící kníže. A je to tady. To byla viroza, nejmíň 2 promile! A komentář Kalouska o 4. korunovačním klenotu- šavli, byl fakt dobrej. To jsme si zas nanominovali kašpara na hrad (já teda ne, já volila knížepána).
Já se bavím
. Vztekat se už nemá cenu, ostudu už máme, tož se nad tím přiblbým volem aspoň zasměju a škodolibě čekám na chvíli, kdy sebou někde flákne, ožrala jeden.
![]()
Viroza…v květnu.. ![]()
@Samamama píše:
Ani jsem nečekala, že tak brzy dojde na má slova. Když mi někdo při volbách říkal, že Karel bude dělat s tím spaním ostudu, tak jsem říkala, že Zeman zvládne brzy mnohem větší, než klidně spící kníže. A je to tady. To byla viroza, nejmíň 2 promile! A komentář Kalouska o 4. korunovačním klenotu- šavli, byl fakt dobrej. To jsme si zas nanominovali kašpara na hrad (já teda ne, já volila knížepána).
@LUCIPERKA-ddub
ale pocitam, ze asi vypada jinak nez nas pan prezident.. potupa vsech viroz, dyt byl normalne vozralej a jeste ze sebe dela blbce, pac to vsichni vedi ![]()
@LUCIPERKA-ddub Jasně, ale při viroze mě Coldrex dokáže aspoň na pár hodin dostat do stavu, kdy jsem schopná jednat a není to na mě poznat.
Věřím, že manžel je nosný, ale uznej, že je to spoíš výjimka. Doba viroz poněkud minula.
Děkuji všem, kdo volili Zemana. Skutečně reprezentuje, vědí o nás i na druhém konci světa: https://www.youtube.com/watch?…
@eumedon To jsem viděla včera ve zprávách
Já ho taky nevolila…ale ten chlap je bez svědomí.
@kometa32 píše:
@eumedon To jsem viděla včera ve zpráváchJá ho taky nevolila…ale ten chlap je bez svědomí.
Je věrným obrazem většinové části tohoto národa. Už se přestávám divit čemukoliv - zvlášť po tom, co poslouchám občas díky otevřenému oknu…
Na Vysočině ze svého důchodu si takovou virózu dovolit nemohl ![]()
Viroza už je minulost. Teď se pan prezident rozhodl mluvit do udělování profesur
.
On nam Milos udela jeste hodne „parady“ ve svete, zrusil by rally, je nachcanej u korunovacnich klenot, nadstranicky az hruza a to je na hrade 2 mesice, nechci videt, co bude predvadet po zbytek sveho prezidentovani.. chapu, ze spici knize mnohym neni po chuti, ale takovou ostudu by fakt nedelal, jelikoz ma nejakou uroven, ne jak tenhle krupan ![]()
Jeden Rus dokonce na to složil báseň: https://www.youtube.com/watch?…