Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reniii píše:
Myslím to vážně, jen jsem tedy zapoměla napsat atentát s úvozovkami.
Já nefandím ani jednomu ale media (ani ČT!)nejsou nestranná. Třeba páteční Hospodářské noviny se mohli klidně jmenovat Schwarzenberg noviny ale budiž, majitel může stranit komu chce…já pak takové čtivo využila pro psa aby na mě příležitostně udělal loužičku. Ale zpět, chtěla jsem napsat, že mi to přišlo jako schválnost…„Zemana jsem nechtěl, tak ho před národem ztrapníme a třeba se zadaří a zlomí si nohu nebo v nejlepším případě projde i oknem. A hurá budou nové volby. Takže kamery připravit, fotografové připravit, nepujdeme po schodech naservíruju vám ho tady kde nejsou schody“. Nechci se hádat, nejsem ten typ ale vysvětelete mi někdo proč nešli po schodech? Proč ho ředitel vystrčil o pár kroků dál, kde nejsou schody?
A slyšela si co pronesl když usedl do toho křesla? ( že je v ČT v rámci celé budovy striktní zákaz kouření nebudu komentovat).
To, že musí ochranka vodit budoucího prezidenta jak Jasnou po Velké Pardubické budiž, že byl nalitej, budiž, ale aspoň tu aroganci si mohl odpustit.
@Mišela1 píše:
A slyšela si co pronesl když usedl do toho křesla? ( že je v ČT v rámci celé budovy striktní zákaz kouření nebudu komentovat).
To, že musí ochranka vodit budoucího prezidenta jak Jasnou po Velké Pardubické budiž, že byl nalitej, budiž, ale aspoň tu aroganci si mohl odpustit.
Ano, máš pravdu je arogantní, stejně jako třeba Klaus. O tom popelníčku…neměli mu ho nosit, když je tam zákaz kouření…určitě se to vztahuje i na prezidenta.
A nalitej mi nepřišel, určitě měl něco vypito ale nalitej člověk by potom těžko udržel docela dlouhou debatu s Moravcem.
Tak a ted do mě ![]()
Klaus není arogantní obhroublík, tak jako Zeman, to je člověk se svou důstojností, ať ho někdo miluje nebo nenávidí, arogantní žblepty a chování Zemana jsou mu na míle vzdálené. Pokud mám připustit, že je arogantní, tak ale vždy s grácií, ne hulvát namyšlená Zeman, co si teď myslí, že jeho hovn…nesmrdí. I se svojí Kačenkou, co jí teď bude hlídat za české prachy policie a slečinka si bude hrát na první dámu. Jak se mi zdála nevhodná Theres S. pomalu měním názor.
@terinka4444 píše:
Klaus není arogantní obhroublík, tak jako Zeman, to je člověk se svou důstojností, ať ho někdo miluje nebo nenávidí, arogantní žblepty a chování Zemana jsou mu na míle vzdálené. Pokud mám připustit, že je arogantní, tak ale vždy s grácií, ne hulvát namyšlená Zeman, co si teď myslí, že jeho hovn…nesmrdí. I se svojí Kačenkou, co jí teď bude hlídat za české prachy policie a slečinka si bude hrát na první dámu. Jak se mi zdála nevhodná Theres S. pomalu měním názor.
Ba ba, Klausíka jsi popsala přesně, mám pro toho holomka již desetiletí slabost. Jen mne velice naštval s amnestií a s Havlovým výrokem. Jinak souhlas.
@Naima píše:
Ba ba, Klausíka jsi popsala přesně, mám pro toho holomka již desetiletí slabost. Jen mne velice naštval s amnestií a s Havlovým výrokem. Jinak souhlas.
Já jsem ho ráda neměla, ale nemůžu mu upřít to, že vypadá reprezentativně, je to taky samolibec, ale aspoň na pohled elegán a ne buran ![]()
Kačenku už nekomentuju, přesně stejný názor na to mám taky, je to vrcholně nevhodný. A srovnávat ji s A. Masarykovou je naprosto mimo mísu, a) Ch. G. M. neuměla česky, ale hlavně b) byla nemocná a dcera ji suplovala prostě proto, že jí zdravotní stav nedovoloval funkci vykonávat. Na rozdíl od IZ, která je zdravá (samozřejmě její zdravotní kartu nemám, ale nikdy to nikdo nezpochybnil), jen má už zřejmě svého chotě plný zuby. Na to, že je to dušinka křehká stydlivá nehraju-v dobách jeho premiérování se normálně ukazovala tak, jak jí to protokol nařizoval.
No paráda, tak uz je to tady.
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
jenom by mne zajimalo, kdo teda zamestna ty volice socialni domokracie? Asi nejaky statni podnik, co, kdyz zivnostnici jsou paraziti a velky firmy jeste vetsi hajzlici ![]()
S kterým výrokem
.
@Naima píše:
Tak, tak…
a máme to na pět let
@jane-e píše:
No, damy a panove Zemanovci, peknou ostudu jste nam zvolili
No co aspoň je veselo, Kája by to tam prospal a Zeman to tam provrávorá
.Skoro žádný rozdíl(jinak nevolila jsem ani jednoho)
Příspěvek upraven 18.05.13 v 10:57
@zikado ve stoje se spi tezko, ale aspon by se nikdo nemusel bat, ze k tem klenotum neco prida.. boze to je ostuda, vylitej jak konev ![]()
@zikado píše:
No co aspoň je veselo, Kája by to tam prospal a Zeman to tam provávorá.Skoro žádný rozdíl(jinak nevolila jsem ani jednoho)