Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reniii píše:
Já se ztotožnuji s Francem, který řekl že je to jako si vybrat mezi prasečí a ptačí chřipkou. Nejsem příznivcem Zemana a už vůbec ne Schwarzenberga. Ale v tomto se musím Zemana zastat…představte si že by jste vyhrála prezidentské volby. Vůbec by jste si s nikým nepřipila na vítězství? Já určitě ano a to skoro nepiju.
K tomu pádu…doporučuji si pozorně pustit toto video :
https://www.youtube.com/watch?…
V 0:06 ho ředitel televize vede kolem schodů, které jsou žlutočerně zviditelněné! Minou je. V 0:10 ho nasměruje někam, kudy se chodit vůbec nemá a je tam jen odsunutá zábrana, akorát na projití jednoho člověka (aby nikdo nemohl jít vedle a zachránit ho před pádem?). Nikdy jsem si nemyslela že jsem přes konspirační teorie ale mě to přijde jak atentát na nového prezidenta
Ano, kdyby je to napadlo v USA, nemuseli na Kennedyho strilet. Abych tam zustala, uz vidim, jak se takovy Obama nacamra, kdyz uz tedy vyhral a jde se tak ukazat svemu narodu do televize
.
@Reniii píše:
Já se ztotožnuji s Francem, který řekl že je to jako si vybrat mezi prasečí a ptačí chřipkou. Nejsem příznivcem Zemana a už vůbec ne Schwarzenberga. Ale v tomto se musím Zemana zastat…představte si že by jste vyhrála prezidentské volby. Vůbec by jste si s nikým nepřipila na vítězství? Já určitě ano a to skoro nepiju.
K tomu pádu…doporučuji si pozorně pustit toto video :
https://www.youtube.com/watch?…
V 0:06 ho ředitel televize vede kolem schodů, které jsou žlutočerně zviditelněné! Minou je. V 0:10 ho nasměruje někam, kudy se chodit vůbec nemá a je tam jen odsunutá zábrana, akorát na projití jednoho člověka (aby nikdo nemohl jít vedle a zachránit ho před pádem?). Nikdy jsem si nemyslela že jsem přes konspirační teorie ale mě to přijde jak atentát na nového prezidenta
To snad nemyslíš vážně
![]()
Teorie je to jistě zajímavá, ale ztotožňuji se s Naimou.
Problém není ve schodech, ale v prezidentovi, si nedovedu představit v civilizované zemi, že se prezident po zvolení ožere když ví, že má večer hodinový rozhovor v televizi. Řadí nás to na východ - u Jelcina se tím taky bavil celý svět.
. Že by chodil ožralej Cameron, Blair, Obama atd. si nikdo ani nedovede představit. Máme, co většina chtěla. Bohužel.
@Naima píše:
Ono se totiž toho strašně moc změní![]()
. Rohlík bude zase za desetník, pleny se budou rozdávat zadarmo, rodičák bude na pět let ve výši průměrné mzdy. DPH se zruší a bude se nám všem krásně žít
.
@terinka4444 píše:
Dej mi to písemně a jdu volit Sobotku a zaškrtnu mu tam pár komunistů. Ještě mi tam chybí příspěvek ROH na zahraniční leteckou allinclusive dovolenou
pravda, ale JEN do Bulharska, Rumunska, k Baltu nebo k Balatónu. Když komunismus, tak v dobrém i zlém
Jojo, snadno ztrácíme paměť.
@terinka4444 píše:
Dej mi to písemně a jdu volit Sobotku a zaškrtnu mu tam pár komunistů. Ještě mi tam chybí příspěvek ROH na zahraniční leteckou allinclusive dovolenou
Všechno bude… dovolená v Jugoslávii i telefon v maštali ![]()
@elanaa píše:
Jaká maštal…kdo by v ní bydlel? zemědělství je kolektivní
V maštali budou bydlet voliči Topky a ODS a pravice vůbec - případně ti, kteří šli při volbách za plentu a dali lístek do obálky ![]()
@Naima píše:
V maštali budou bydlet voliči Topky a ODS a pravice vůbec - případně ti, kteří šli při volbách za plentu a dali lístek do obálky
@elanaa píše:ajo, to je fakt. Protože to jsou ti nechutní boháči, co nemusí hnout brvou, já zapomněla.
Na ty hajzly bohaté patří přísnost. Ono se s nimi už po bolševicku zatočí
.
@Naima píše:
Na ty hajzly bohaté patří přísnost. Ono se s nimi už po bolševicku zatočí.
no bať. Pořadek musi byt.
@tálinka píše:
To snad nemyslíš vážně![]()
![]()
![]()
Myslím to vážně, jen jsem tedy zapoměla napsat atentát s úvozovkami
.
Já nefandím ani jednomu ale media (ani ČT!)nejsou nestranná. Třeba páteční Hospodářské noviny se mohli klidně jmenovat Schwarzenberg noviny ale budiž, majitel může stranit komu chce…já pak takové čtivo využila pro psa aby na mě příležitostně udělal loužičku
. Ale zpět, chtěla jsem napsat, že mi to přišlo jako schválnost…„Zemana jsem nechtěl, tak ho před národem ztrapníme a třeba se zadaří a zlomí si nohu nebo v nejlepším případě projde i oknem. A hurá budou nové volby. Takže kamery připravit, fotografové připravit, nepujdeme po schodech naservíruju vám ho tady kde nejsou schody“. Nechci se hádat, nejsem ten typ ale vysvětelete mi někdo proč nešli po schodech? Proč ho ředitel vystrčil o pár kroků dál, kde nejsou schody?
@Viking píše:
To budou ty pověstné softwarové kuličky…
jojo:-).