Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
27.1.13 21:34

@Osmanka to není o lidech, tobylo o kvalitě kandidátů, co nám byli předloženi a masáži médií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
27.1.13 21:36
@terinka4444 píše:
@Osmanka to není o lidech, tobylo o kvalitě kandidátů, co nám byli předloženi a masáži médií.

S tím souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
27.1.13 21:40

Tak já nevím, co bylo špatného třeba na Roithové? To mi vůbec nepřišel nekvalitní a ubohý kandidát(ka) :think:, vzdělaná, Češka, nelže, neuráží, nešišlá, určitě umí hymnu, poctivě pracuje (u nás se o tom moc neví, ale opravdu v EP dělá svou práci dobře a je dost aktivní), vypadá repre, neusíná, nemá špinavý ruce ze Zemanovy ani současné vlády atd. atd. Tu bych si jako prezidentku uměla představit úplně v pohodě a nemyslím, že by národ tak rozdělila, jako tito dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.13 21:46

@elanaa tu jsem volila v prvním kole :mrgreen: ta mi přišla výborná, jenže média, stále dokola, Zeman Fisher…tolikrátjsem slyšela, že je dobrá, ale volit ji nebudou, protože nemá šanci a je to promarněný hlas, to ty jejich průzkumy a dedukce z nich. Roithová by byla elegantní milý prezident, ta se mi líbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
27.1.13 21:48

@elanaa No nezlobila bych se, kdyby do toho šla příště s nějakou výraznější kampaní.
(Taky jsem ji volila.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
27.1.13 21:53

@Viking přesně to jsem říkala taky! snad těch 5 let ještě počká a potom to zkusí znova, myslím že by měla velkou šanci.
@terinka4444 ano, je to tak, ona byla vyloženě obětí mediální kampaně, resp. té tláči Zeman-Fischer. Je to škoda…věřím, že by byla tím svorníkem, kterým sliboval být KS, ale nebudila by ty negativní vášně, které budí on. Nojo…kdyby kdyby…kdyby měla teta kolečka, byl by z ní autobus. Tak uvidíme, co nám naservírujou za těch 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
27.1.13 22:01

@elanaa Šanci bude mít podle mě jenom tehdy, když sežene prachy nebo ji někdo „udělá“ jako třeba Franze. Teď byla téměř neviditelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
27.1.13 22:02

@Viking to jo, lidi měli strach ji volit, protože se báli propadlého hlasu. Vůbec by to chtělo zakázat rok dopředu předvolební trapný průzkumy, stejně o ničem nevypovídají, akorát dělají falešný bílý a černý koně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
27.1.13 22:18

Ani jsem pak vlastně nekoukala na její další vyjádření (podpořila očekávatelně KS) http://www.roithova.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.1.13 22:23

@terinka4444
No já to beru jen mezi těma dvěma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.1.13 22:42
@elanaa píše:
@Viking to jo, lidi měli strach ji volit, protože se báli propadlého hlasu. Vůbec by to chtělo zakázat rok dopředu předvolební trapný průzkumy, stejně o ničem nevypovídají, akorát dělají falešný bílý a černý koně.

Stějně by byl préza Zeman. Možná ne proti KS, ale byl by. Lidi potřebují pevnou ruku.

Vidím to pozitivně v tom, že mě začnou brát zprávy a budu je brát jako nejlepší pořad dne - jako tragikomedii. Lepší než většina filmů. V zahraničí budu raději říkat, že jsem ze SR, abych se hambou nepropadla v rámci haldy ostud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.1.13 23:00

@Osmanka Naštěstí v zahraničí většinou nesoudí podle toho, odkud jsi. A se SR by sis moc nepomohla, celková situace je tam stejná (někdo tvrdí i že horší) jako tady.
Já to naopak beru tak, že je o důvod víc nesledovat televizi a zprávy budu číst na cizích stránkách, u nás ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.1.13 23:20

@Litta
Jestli nám budou cizí média povolena :-).

No až urazíme kde koho, tak lépe se hlásit za SR. No nezajímá - hele v Budapešti nás praštila nějakým kobercem nějaká trhlá Maďarka a začala na nás hulákat něco do slováků. No maďarsky neumím a asi moc lidí česky taky ne a tak jsem ji taky vynadala česky, dělal jsem si z toho srandu, jak na sebe hulákáme před hafem lidí a že si nerozumíme. Jen jsem ji říkala, že když nadává, tak by nejdřív měla správně identifikovat národnost. Tak jsem to tam schytala za slováky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.1.13 23:24

@Osmanka Maďarka, tak možná nějaké neshody v rodině :mrgreen:, ale třeba v Americe si myslím, že si někdo na nějakého Zemana nevzpomene a pokud ano, tak by Tě podle toho neodsoudili, pokud bys tam přijela a ptali se, odkud jsi. Doufám.
A s Tebou doufám, že budeme moci i za ty hranice! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karinka nepřihlášená
28.1.13 03:34
@Virginia píše:
Já osobně respektuji volbu. Tečka. Zajímá mě i nadále, proč se lidé takhle rozhodli. Co je u voličů na té druhé misce vah oproti věcem zde uváděným proti MZ??
Já se domnívám, že u KS lze jen těžko najít horší věci. Proto se uvádějí ty „zástupné“ problémy. A pokud voliči MZ vidí, že lže…atd atd. Čím obhájí tu volbu? Tím, že ten druhej má německou manželku???
Nepochopím to, ne a ne a ne a ne a stále čekám, že tu zazní nějaký opravdu pádný důvod. Nezazní, není, voliči nejdou do hloubky, dají jen na to, co vidí - bodrý chlapík z Vysočiny.
Nemohu se tohoto pocitu zbavit. Tímto za mě končím, je to furt dokola.

Ano, panu Schw. nelze upřít určitý šarm, kterým tak působí na své až nezdravě zfanatizované příznivce (viď Virginio ;) ), pro které je absolutně nepochopitelné, že jiným jeho šarm nestačí k tomu, aby ho taky volili. Mě rozhodně nestačil a pana Schw. jsem nevolila především z těchto důvodů :
Jeho vlastní živ. kniha ho usvědčuje, kterak navrhoval úplné navrácení majetku a návrat samotných sud. Němců a další jednostranné kroky

• v zahraničí rozhlašoval, jak jsou Ben. dekrety protiústavní a že je nezruší jenom proto, že zrušit nejdou, ale kdyby to šlo, neváhal by
  • s jeho přímostí a čestností to taky nebude až tak slavné, i když si to tady hodně jeho obdivovatelek myslí. Dokázal nám to, když sliboval, že odejde z vlády, pokud se do ní vrátí tehdy mediálně vláčený Čunek. Čunek se vrátil, ale panu Schw. se odejít nechtělo. Nedodržel tedy slovo.
  • pan Schw. odmítl vydat k polic. stíhání Parkanovou za její roli v kauze ar. letounů
  • zažádal si o několikamilion. dotaci od státu, ale o půl roku prošvihnul kolaudaci, takže by měl dotaci vrátit, ale kamarád Kalousek mu to promine

důvodů se najde víc, ale už je vlastně zbytečné je tady psát… Netvrdím, že zrovna Zeman je nejvhodnější kandidát na prezidenta, jen mě trošku zaráží to, jak některé maminy tady dokážou být (pro mě velmi podlým a falešným) mužem tak zfanatizované

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová