Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
26.1.13 22:33

@Virginia dovedeš si představit ten trapas, kdyby se tam natáhl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
26.1.13 22:34

Taky mi je z toho všeho smutno. Byla jsem v obou kolech volič Karla. Vím, že i on má své mouchy. Ale Zeman byl pro mě od začátku tím nejhorším možným kandidátem. :nevim:
Komentář od Václava Klause mě nutí uvažovat o jeho svéprávnosti. Jinak řečeno, myslím, že se už definitivně zbláznil. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
26.1.13 22:35

@consi se chtel jenom trochu probehnout.. nebo se nemohl dockat, az si sedne.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.1.13 22:35
@Silky123 píše:
Holky a pár kluků ;), uvažovali byste, že půjdete žít mimo ČR? Protože, ať chceme nebo ne, Zeman jako hlava státu bude mít na politiku vliv, však pana Z známe, že?

No můj třetí deníček měl být na toto téma, ale po amnestii a po volbě prezidenta jsem si jeho psaní rozmyslel. Radši s tím něco udělám v praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.1.13 22:36

@consi mě škodolibě mrzí, že se tak nestalo :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
26.1.13 22:36

Ale nezbláznil. Kretén to je, ale idiot ne.

copak bude následovat? CO takhle pád vlády (nový prezident už se vyjádřil, že by mu proti srsti nebyl) a pak nikoli nové volby, ale úřednická vláda v čele s úředníkem Klausem? třeba? :pankac:
@nestela píše:
Taky mi je z toho všeho smutno. Byla jsem v obou kolech volič Karla. Vím, že i on má své mouchy. Ale Zeman byl pro mě od začátku tím nejhorším možným kandidátem. :nevim:
Komentář od Václava Klause mě nutí uvažovat o jeho svéprávnosti. Jinak řečeno, myslím, že se už definitivně zbláznil. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
26.1.13 22:37
@Virginia píše:
@consi mě škodolibě mrzí, že se tak nestalo :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

napodobne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.1.13 22:38

@nestela Já ten výrok Klause chápu - pravda a láska - on sám má vždycky pravdu a lásky k sobě též přehršel, neznám většího narcise, on je tím pravým pro tato dvě slova.
Já si myslím, že tím vlastně chtěl říci, že zvítězil on sám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.1.13 22:41
@Viking píše:
Narazila jsem na takový shrnutí:

Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela.
Zeman řekl, že Posselt vyjádřil radost za postup Karla. Posselt to popřel.
Zeman řekl, že zprávu o Posseltovi má z Britských listů, Britské listy to popřely.
Zeman řekl, že vyhodil dva poradce kvůli kauze olovo. Poradci to popírají, prý odešli sami.
Zeman řekl, že Karel nastavil na restituovaném zámku Čimelice vysoký nájem a donutil tak k odchodu Táňu Bílou. Ta to ale popřela.
Zeman řekl, že by se Smoljak obracel v hrobě za to, že Svěrák podporuje Karla. Rodina Smoljaka ale řekla, že Karel byl přítelem Smoljaka a nemá urážet mrtvé.
Zeman řekl, že Hanákovi jeho tým nenabízel peníze. Hanák to popírá a obrací se na policii.
Zeman a jeho tým řekl, že na rodiném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří.
Zeman řekl, že se od Šloufa odstřihnul a že si Šloufa nevezme jako poradce na hrad. Šlouf dorazil dnes do volebního štábu a řekl, že Zemanovi radil a sháněl pro něj podporu.

Komentar Vaclava Klause: teď konečně zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí!

Já si naopak myslím, že jako správný cynik do morku kostí :mrgreen: si tu repliku nemohl odpustit.
(Edit: jak mám ale zprávy, tak současný, končící, prezident je v soukromí velice střízlivě uvažující člověk. A to, co si o něm lidi vyprávějí a co mu dávají za vinu - viz ukradené pero - je stejný herecký skeč jako tamto u jeho nástupce. A bulvár má hned o čem psát… :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
26.1.13 22:44

Ja spis uvazuju, ze prestanu spechat zpatky.

Ja se tu nechci rozvasnovat, stejne to je k nicemu, ale z volby ceskeho naroda jsem velmi zklamana. Ztratili jsme uroven, tezko rict kdy. Jeste bych pochopila, kdyzby MZ zvolila vlada, v politice se taha za lecjake nitky. Ale ze si ho fakt zvoli lidi, bych necekala. Z meho pohledu je MZ lhar, clovek, ktery rika pouze ucelove veci, urazi, dovedu si predstavit, ze bych si s nim pokecala u piva, ale prezident? Proboha jak muze mluvit s novinarem a mit u toho cigaro v ruce. A takhle ted bude CR vypadat ve svete…
Dokazete mi nekdo vysvetlit, proc volite cloveka, ktery prokazatelne lze a neni cestny? Ja to nechapu :nevim:. Cim tyhle sve negativni vlastnosti vyrovnava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.1.13 22:47

@teredes prosím tě, vyrovnává to zejména tím, že tyto lži říká jasně a zřetelně, aby jim všichni rozuměli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
26.1.13 22:48

@jane-e aby mu někdo nezasedl jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
26.1.13 22:48

@teredes a je to opravdový čistokrevný Čech, umí zazpívat hymnu a nesedí ve vládě s Kalouskem. To tady hlavně rozhodlo. Že je lhář? Nactiutrhač? Populista? Xenofob (krom rusofilie?)…ale kdeže, na to se nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
26.1.13 22:49
@Virginia píše:
@teredes prosím tě, vyrovnává to zejména tím, že tyto lži říká jasně a zřetelně, aby jim všichni rozuměli!!!

Přesně tak, to je přece to podstatný, je jedno jestli lže, hlavně, že mu rozumíme :pankac: :pankac:
Jeden střídá druhýho, je to smutný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
26.1.13 22:53

To aby ostatní voliči přešli do ilegality…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová