Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silky123
26.1.13 22:54

@Jura007

Kromě ilegality mě momentálně nenapadá vůbec nic…

• Citovat
  • Upravit
6263
26.1.13 22:56
@Virginia píše:
@teredes prosím tě, vyrovnává to zejména tím, že tyto lži říká jasně a zřetelně, aby jim všichni rozuměli!!!
@elanaa píše:
@teredes a je to opravdový čistokrevný Čech, umí zazpívat hymnu a nesedí ve vládě s Kalouskem. To tady hlavně rozhodlo. Že je lhář? Nactiutrhač? Populista? Xenofob (krom rusofilie?)…ale kdeže, na to se nehraje.

Jo, moc dekuju za odpovedi, to bude ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.1.13 22:57
@Silky123 píše:
@Jura007Kromě ilegality mě momentálně nenapadá vůbec nic…

Přečti si poslední kapitolu „Egypťana Sinuheta“ (napsal Mika Waltari) a hned víš, co chci dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
26.1.13 23:01

@Jura007

Naposledy jsem to četla asi před pěti lety, tak se k tomu budu asi muset vrátit, i když třeba Řeka bohů je taky poučná ;))))

• Citovat
  • Upravit
26.1.13 23:30
@consi píše:
@Virginia dovedeš si představit ten trapas, kdyby se tam natáhl :-D

No tak hlavně že tys nikdy nezakopla, neupadla, seš dokonalá a bez jediné chybičky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
26.1.13 23:37

Na bbc news mmj. pisou, ze Zeman je znam jako tezky konzument alkoholu a silny kurak. Moc peknej obrazek mame. Jeste az neco rekne, to bude srandy kopec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
26.1.13 23:47

@teredes
Teď mě napadá-Havel nekouřil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
26.1.13 23:55

@mari1912

Hulil, ale pak přestal, když mu zjistili rakovinu…

• Citovat
  • Upravit
13714
27.1.13 00:02
@mari1912 píše:
@teredes
Teď mě napadá-Havel nekouřil?

Kouřil, ale nechodil ožralej do televize pár hodin po zvolení :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
27.1.13 00:07

Jasne, ze kouril, to vime vsichni. Nemam nic zasadniho proti kurakum, sama jsem pred detma kourila. U Zemana mi jaksi vadi ta jeho nevychovanost, copak muze kandidat na prezidenta pri rozhovoru s novinarem kourit? No evidentne teda muze, ale vypada to jak ve 4. cenove :nevim:. Asi to neprijde divne jen me, kdyz se o tom doctu i na BBC.
A asi potrebuju dovzdelat, ja myslela, ze Havla trapily hlavne zanety. Rakovinu nemel, ne? Nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.1.13 00:10

@teredes měl rakovinu plic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
27.1.13 00:11

@teredes

Jj, na plicích mu našli flíček

http://www.novinky.cz/…o-lekar.html

• Citovat
  • Upravit
Marek Vesely
27.1.13 00:29

Snad bude stejne dobry prezident jako byl Vaclav Klaus

To co Milos Zeman s Vaclavem Klausem predvadeli v dobe, kdy stali v cele svych politickych stran neni nic chvalyhodneho. Ovsem tato doba je pryc. Vaclav Klaus se ukazal byt dobry prezident. Snad si stejne dobre povede po vice nez 10 lete pauze v politice i Milos Zeman. Narozdil od Schwarzenberga, ktery predstavuje soucasne zlo je u Zemana sance, ze se poucil ze svych chyb a bude dobry prezident. Kdyby knize nebyl aktualne predsedou nejhorsi politicke strany v zemi, mozna by vyhral. Kdyby s tim ted prastil, ma mozna za 5 let sanci (pokud se toho dozije).

• Citovat
  • Upravit
2338
27.1.13 00:35
Hezký názor :potlesk:
@marek Vesely píše:
To co Milos Zeman s Vaclavem Klausem predvadeli v dobe, kdy stali v cele svych politickych stran neni nic chvalyhodneho. Ovsem tato doba je pryc. Vaclav Klaus se ukazal byt dobry prezident. Snad si stejne dobre povede po vice nez 10 lete pauze v politice i Milos Zeman. Narozdil od Schwarzenberga, ktery predstavuje soucasne zlo je u Zemana sance, ze se poucil ze svych chyb a bude dobry prezident. Kdyby knize nebyl aktualne predsedou nejhorsi politicke strany v zemi, mozna by vyhral. Kdyby s tim ted prastil, ma mozna za 5 let sanci (pokud se toho dozije).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
27.1.13 06:43
@marek Vesely píše:

No to, že lidé zapomněli jaký byl Zeman za své éry budiž, ale napsat o Klausovi, že byl dobrý prezident? Po tom co teď vyvedl - amnestie ( když tedy opomenu další věci), tak to je tedy opravdu něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová