Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia píše:
@teredes prosím tě, vyrovnává to zejména tím, že tyto lži říká jasně a zřetelně, aby jim všichni rozuměli!!!
@elanaa píše:
@teredes a je to opravdový čistokrevný Čech, umí zazpívat hymnu a nesedí ve vládě s Kalouskem. To tady hlavně rozhodlo. Že je lhář? Nactiutrhač? Populista? Xenofob (krom rusofilie?)…ale kdeže, na to se nehraje.
Jo, moc dekuju za odpovedi, to bude ono.
@Silky123 píše:
@Jura007Kromě ilegality mě momentálně nenapadá vůbec nic…
Přečti si poslední kapitolu „Egypťana Sinuheta“ (napsal Mika Waltari) a hned víš, co chci dělat.
Naposledy jsem to četla asi před pěti lety, tak se k tomu budu asi muset vrátit, i když třeba Řeka bohů je taky poučná ![]()
@consi píše:
@Virginia dovedeš si představit ten trapas, kdyby se tam natáhl
No tak hlavně že tys nikdy nezakopla, neupadla, seš dokonalá a bez jediné chybičky. ![]()
Na bbc news mmj. pisou, ze Zeman je znam jako tezky konzument alkoholu a silny kurak. Moc peknej obrazek mame. Jeste az neco rekne, to bude srandy kopec.
Hulil, ale pak přestal, když mu zjistili rakovinu…
@mari1912 píše:
@teredes
Teď mě napadá-Havel nekouřil?
Kouřil, ale nechodil ožralej do televize pár hodin po zvolení
.
Jasne, ze kouril, to vime vsichni. Nemam nic zasadniho proti kurakum, sama jsem pred detma kourila. U Zemana mi jaksi vadi ta jeho nevychovanost, copak muze kandidat na prezidenta pri rozhovoru s novinarem kourit? No evidentne teda muze, ale vypada to jak ve 4. cenove
. Asi to neprijde divne jen me, kdyz se o tom doctu i na BBC.
A asi potrebuju dovzdelat, ja myslela, ze Havla trapily hlavne zanety. Rakovinu nemel, ne? Nebo jo?
To co Milos Zeman s Vaclavem Klausem predvadeli v dobe, kdy stali v cele svych politickych stran neni nic chvalyhodneho. Ovsem tato doba je pryc. Vaclav Klaus se ukazal byt dobry prezident. Snad si stejne dobre povede po vice nez 10 lete pauze v politice i Milos Zeman. Narozdil od Schwarzenberga, ktery predstavuje soucasne zlo je u Zemana sance, ze se poucil ze svych chyb a bude dobry prezident. Kdyby knize nebyl aktualne predsedou nejhorsi politicke strany v zemi, mozna by vyhral. Kdyby s tim ted prastil, ma mozna za 5 let sanci (pokud se toho dozije).
@marek Vesely píše:
To co Milos Zeman s Vaclavem Klausem predvadeli v dobe, kdy stali v cele svych politickych stran neni nic chvalyhodneho. Ovsem tato doba je pryc. Vaclav Klaus se ukazal byt dobry prezident. Snad si stejne dobre povede po vice nez 10 lete pauze v politice i Milos Zeman. Narozdil od Schwarzenberga, ktery predstavuje soucasne zlo je u Zemana sance, ze se poucil ze svych chyb a bude dobry prezident. Kdyby knize nebyl aktualne predsedou nejhorsi politicke strany v zemi, mozna by vyhral. Kdyby s tim ted prastil, ma mozna za 5 let sanci (pokud se toho dozije).
@marek Vesely píše:
No to, že lidé zapomněli jaký byl Zeman za své éry budiž, ale napsat o Klausovi, že byl dobrý prezident? Po tom co teď vyvedl - amnestie ( když tedy opomenu další věci), tak to je tedy opravdu něco ![]()
@Jura007
Kromě ilegality mě momentálně nenapadá vůbec nic…