Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
To je dobrý postřeh.
@Mišela1 píše:
Tak tak přesně jak píšeš podělaná amnestie. Je to plivnutí do tváře těm, kteří se léta snažili rozkrýt nejhorší hospodářské delikty a korupci. To není ledajaká amnestie, to byl velmi promyšlený krok od Klause, který teď bude v teploučku sedět ve svém institutu, který mu platí Kellner, proč asi? Že by přišel čas splácet dluhy?
A myslí si to překvapivě i Zeman:
http://www.novinky.cz/…i-zeman.htmlPříspěvek upraven 27.01.13 v 13:26
Já tuhle všeobecnou hysterii okolo volby prezidenta moc nechápu. Kdyby se radši tento zájem projevil u krajských voleb nebo i parlamentních, které se nás více dotýkají, možná by to tady nevypadalo tak jak vypadá.
Ani jeden kandidát ve druhém kole nebyl pro mě prezidentem kterého bych chtěla, ale to nebyl ani Klaus. Za mě moc škody nenapáchál a pokud vím KS amnestii pochválil a schvaloval.
@terinka4444 píše:
Přesto je to jeho výsostné právo dané ústavou, budeme-li zpochybňovat ústavu, jdeme směr kopr.
Ano ústava mu to dovoluje ale kde zůstalo to morální hledisko? Ač jsem Zemana nevolila v tomto se shodneme, byl to zločin.
@Bersaba píše:
Já už jsem se tady nijak vyjadřovat nechtěla, ale tyhle výroky typu „škoda, že se nerozplác“, to je fakt na úrovni dětí na prvním stupni.
Mě se docela líbí ten místní rozpor - k hulvátu Zemanovi se tu hlásí lidi s vesměs slušným projevem, zatímco příznicvi noblesního knížete se v této diskuzi projevují poněkud přízemně.
Přesně tak, ksásně si to napsala, také koukám jak nás „zemanovce“ napadají, že sme neinteligentní a inteligentní lidé volili knížete. Už se chovají jak fanoušci sparty či slávie.
Vazena, nevim co povazujete za vzdelanost, ale pan Zeman ma ukoncene vysokoskolske vzdelani a nekolik dalsichb titulu, kdesto knize dle informaci v tisku nedokoncil ani zadnou stredni skolu a jediny titul co ma, ale ten neplati je knize coz neni zadna jeho zasluha. ![]()
@Freddy píše:
Vazena, nevim co povazujete za vzdelanost, ale pan Zeman ma ukoncene vysokoskolske vzdelani a nekolik dalsichb titulu, kdesto knize dle informaci v tisku nedokoncil ani zadnou stredni skolu a jediny titul co ma, ale ten neplati je knize coz neni zadna jeho zasluha.
to bylo na mě? ![]()
Ale to já vím, že Zeman je Ing. tudíž vysokoškolák ![]()
Tady šlo o to že fanynky pana knížete znevažovali voliče Zemana. ![]()
@medulinkax píše:
Já tuhle všeobecnou hysterii okolo volby prezidenta moc nechápu. Kdyby se radši tento zájem projevil u krajských voleb nebo i parlamentních, které se nás více dotýkají, možná by to tady nevypadalo tak jak vypadá.Ani jeden kandidát ve druhém kole nebyl pro mě prezidentem kterého bych chtěla, ale to nebyl ani Klaus. Za mě moc škody nenapáchál a pokud vím KS amnestii pochválil a schvaloval.
@medulinkax nepochvalil a neschvaloval, rekl, ze amnestie ano, ale za jinych podminek nez byly u teto Klausovy, je potreba vnimat drobne rozdily
a za me to byl ze strany knizete odvazny krok (i kdyz si tim asi taky uskodil), protoze narozdil od zbytku nerekl to, co nastvany narod chtel slyset.. Zeman prohlasuje, ze se teto vysady vzda, tak jsem velice zvedava..
@Freddy píše:
Vazena, nevim co povazujete za vzdelanost, ale pan Zeman ma ukoncene vysokoskolske vzdelani a nekolik dalsichb titulu, kdesto knize dle informaci v tisku nedokoncil ani zadnou stredni skolu a jediny titul co ma, ale ten neplati je knize coz neni zadna jeho zasluha.
Ano amnestie mne pekne nastvala. To je vsak asi to jedine co bych Vaclavu Klausovi vytknul. Zejmena jeho prvni petiletka byla velmi mile prekvapeni.
@Anonymní píše:
Je to trošku mimo téma ale počkejte až po příštích volbách budou u moci komunisti ze socanama to bude teprve něco![]()
Ano amnestie mne pekne nastvala. To je vsak asi to jedine co bych Vaclavu Klausovi vytknul. Zejmena jeho prvni petiletka byla velmi mile prekvapeni.
m.stream.cz/?m=mobile&a=info&id=789345 už se ožral, to nám to pěkně začíná
mohli jsme mít inteligentního v zahraničí uznávaného prezidenta, srovnatelného z Havlem, místo toho máme hospodského povaleče, burana…vizitka našeho národa ![]()
Na seznamu-iNovinky.cz se vyjadřovali známí lidé. Líbila se mi odpověď Jana Železného:
Jan Železný, světový rekordman v hodu oštěpem
"Já se k tomu nechci moc vyjadřovat, protože jsem už na začátku nesouhlasil s tím, že by měla být v této zemi přímá volba prezidenta. Samozřejmě jsem volil, ale nebudu k tomu nic víc říkat.
Souhlasím s ním. Podívejte se, co se jen rozpoutalo na emimino.cz A nechci vidět a slyšet, jak se třeba baví lidé v hospodách, v zaměstnání, jak na sebe pohlíží, jak si dávají najevo, že ten, kdo volil toho nebo toho je víc než vy! Vždyť je to jak za komunistů! Nejsi ve straně, jsi proti nám a tudíš se budeš mít špatně! A to odsuzujou Zemana za to, že je komunista! Vždyť se ti lidé tak chovají. A jak by to bylo za KS. Obyčejní lidé by se šli pást nebo co?
A řeknu vám jedno a klidně mě tady ukamenujte.
V jedné diskuzi napadli Zemana, že by řešil státní dluh tím, že by zvýšil soc. pojištění zaměstnavatelům. Pro mě v pořádku, protože touto myšlenkou by chtěl dosáhnout toho, že se nebudou zaměstnávat levné pracovní síly (viz. ukrajinci aj.) a naši lidé nebudou obklopovat pracáky a plakat, že práci nedostanou.Za 2 levné prac. síly-1 kvalitní, zaplacená čeká prac. síla. Pokud by se tomu tak dodrželo, bylo by fajn. A co chtěl udělat KS už když byly volby a volební program TOP 09 děsil střední a nižší třídu? Zvednout daně! Jen prostě jeden rozdíl mezi těma dvěma…
Ale i tak…jsme lidi, jsme Češi! Neměli bychom i přes to všechno držet pospolu? I když máme každý svůj názor. Respekt, úcta a pokora-to mezi náma trošku chybí.
@Anonymní píše:
m.stream.cz/?m=mobile&a=info&id=789345 už se ožral, to nám to pěkně začínámohli jsme mít inteligentního v zahraničí uznávaného prezidenta, srovnatelného z Havlem, místo toho máme hospodského povaleče, burana…vizitka našeho národa