Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jane-e píše:
No nic, je to za nama, slava vitezum, cest porazenym - vzhledem k vysledkum to celkem sedi, Zemana bych cestnym nikdy nenazvalaten nam jeste ukaze…mimochodem, pry byl ted vecer v prenosu vylitej jak taska, to uz pekne reprezentuje
Narazila jsem na takový shrnutí:
Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela.
Zeman řekl, že Posselt vyjádřil radost za postup Karla. Posselt to popřel.
Zeman řekl, že zprávu o Posseltovi má z Britských listů, Britské listy to popřely.
Zeman řekl, že vyhodil dva poradce kvůli kauze olovo. Poradci to popírají, prý odešli sami.
Zeman řekl, že Karel nastavil na restituovaném zámku Čimelice vysoký nájem a donutil tak k odchodu Táňu Bílou. Ta to ale popřela.
Zeman řekl, že by se Smoljak obracel v hrobě za to, že Svěrák podporuje Karla. Rodina Smoljaka ale řekla, že Karel byl přítelem Smoljaka a nemá urážet mrtvé.
Zeman řekl, že Hanákovi jeho tým nenabízel peníze. Hanák to popírá a obrací se na policii.
Zeman a jeho tým řekl, že na rodiném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří.
Zeman řekl, že se od Šloufa odstřihnul a že si Šloufa nevezme jako poradce na hrad. Šlouf dorazil dnes do volebního štábu a řekl, že Zemanovi radil a sháněl pro něj podporu.
Komentar Vaclava Klause: teď konečně zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí!
Viděli jste jak pan prezident při příchodu do studia přehlídl pravděpodobně schody? Jak k němu hned běžel doprovod?
Se vsaď že dal (trocha bulváru: http://www.blesk.cz/…bumba-c.html )…navíc myslíš že existuje jiná země, kde by čerstvě zvolený prezident nabízel v přímém přenosu dost respektovanému moderátorovi, že mu udělá aligátora? ![]()
já jsem z výsledků otrávená, zklamaná ne-protože jsem to čekala. DOkonce jsem tu na zač. týdne tipovala procenta 45:55, takže se asi půjdu přihlásit na staťák na uvolněné místo po Fischerovi
. Myslím že to nebude mít MZ lehké, ten mandát od voličů není nikterak silný…navíc KS měl pevnější voličské jádro, Zemanovi voliči za ním nijak extra nestojí, nestáli až tak o něho, mnohdy volili proti KS (důvody nebudu rozebírat, nemíním se tu opět dohadovat, stačily minulé dva týdny).
@Naima píše:
No, vzhledem k tomu, že se usilovně snažil artikulovat a vypadal asi jako já, když se vracím z šantánu, tak bych řekla, že pár pajduláků dal.
@consi píše:
Viděli jste jak pan prezident při příchodu do studia přehlídl pravděpodobně schody? Jak k němu hned běžel doprovod?
Neříkej… Že by karlovarské (ehm, švestkové) kapky?
@Viking píše:
Narazila jsem na takový shrnutí:Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela.
Komentar Vaclava Klause: teď konečně zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí!
Zeman řekl, že zprávu o Posseltovi má z Britských listů, Britské listy to popřely.
Zeman řekl, že vyhodil dva poradce kvůli kauze olovo. Poradci to popírají, prý odešli sami.
Zeman řekl, že Karel nastavil na restituovaném zámku Čimelice vysoký nájem a donutil tak k odchodu Táňu Bílou. Ta to ale popřela.
Zeman řekl, že by se Smoljak obracel v hrobě za to, že Svěrák podporuje Karla. Rodina Smoljaka ale řekla, že Karel byl přítelem Smoljaka a nemá urážet mrtvé.
Zeman řekl, že Hanákovi jeho tým nenabízel peníze. Hanák to popírá a obrací se na policii.
Zeman a jeho tým řekl, že na rodiném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří.
Zeman řekl, že se od Šloufa odstřihnul a že si Šloufa nevezme jako poradce na hrad. Šlouf dorazil dnes do volebního štábu a řekl, že Zemanovi radil a sháněl pro něj podporu.
@Naima to me mrzi, ze jsem nevidela, no ale hlavne, ze mu nekoukala z kapsy flaska Bechera ![]()
@tálinka jo holka, mne taky, ale co nadelame..
@Jura007 Juro, fakt se tam asi „něco“ přihodilo, protože on sám pak směrem k těm schodům ukazoval, když seděl v křesle s cigárem v ruce a kolem něj byli novináři
Holky a pár kluků
, uvažovali byste, že půjdete žít mimo ČR? Protože, ať chceme nebo ne, Zeman jako hlava státu bude mít na politiku vliv, však pana Z známe, že?
@Viking píše:
Narazila jsem na takový shrnutí:Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela.
@Silky123 neuvazovala a uvazovat nebudu, prece kvuli takovemu nadutemu panakovi tady vsechno neopustim
treba to po parlamentnich volbach uvidim jinak, ale momentalne takto ![]()
No, vzhledem k tomu, že se usilovně snažil artikulovat a vypadal asi jako já, když se vracím z šantánu, tak bych řekla, že pár pajduláků dal
.