Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Crystal87 tak ja bych kvuli chalupari ani kvuli nikomu z dalsich kandidatu neemigrovala, volila jsem dle sveho presvedceni, takze jsem za sebe udelala maximum.. Milose asi respektovat jako hlavu statu nebudu, ale co nadelam, vyhral ve svobodnych volbach a tak je potreba to brat..
@jbul uz neni komunismus, aby vsichni dostavali zadarmo, byly tisice umele vytvorenych pracovnich pozic a vsechno bylo lacine, je jina doba (diky bohu)!
@Crystal87 Agresivní jsou proto, že nedokáží pochopit to, že jste pro někoho a nemáte k tomu pádné argumenty a ještě jste evidentně slepí k těm jeho lžím.
A jestli někdo uráží, je to váš prezident:
„Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.“ – Miloš Zeman ve FS 21. ledna 1992
„Už mnohokrát jsem řekl, že chci být prezidentem dolních deseti milionů,“. Miloš Zeman dnes
Dokud bude urážet hlava státu, kterou jste mi zvolili, děkuji, mohu urážet rovněž, neb je to teď něco jako můj vzor. ![]()
@Crystal87 Je to rozdil, ale mohlo to byt horsi. Takhle nemuze MZ rict, ze zvitezil drtivou vetsinou
chytam uz jeho sklon k pomstychtivosti
za par dni ho kvuli jeho charisma budu urcite milovat ![]()
ufff ted jsem se z ty nocni mury vzbudila ![]()
@Crystal87 Tak víš co, to, co rozhodlo, byla hra Miloše Zemana na nacionalistickou strunu, já jsem ČECH, žil jsem tu celou dobu, umím mluvit hezky česky, má paní je Češka jak poleno. Prostě - Češi, pojďme si zvolit českého prezidenta, ne toho cizáka s ženou, co neumí slovo česky.
Divíš se příznivcům opačného tábora, že se pousmějí nad lidmi, kteří nedovedou napsat jednu českou větu bez pravopisných chyb?
I když uznávám, že peskovat někoho za pravopisné chyby je, dle nepsaných pravidel diskuzních fór, nízké a podlé.
.
@Virginia jenze oni lidi zamenuji nacionalismus hranicic s xenofobii az rasismem a vlasteectvim.
@Ariadne píše:
Tak z vysledku jsem zklamana, ale na druhou stranu si rikam, ze si smichy roztrhnu tlamu, az se prokazou lzi, spojeni se Sloufem, az v zahranici udela prvni ostudu a az narod zase zacne nadavat, jak ma ve zvyku. Jenze se obavam, ze jako zapomina na jine veci, zapomene, ze si ho zvolil
Ale vždyť lži už se prokázaly a Šlouf se právě nechal slyšet, že bude Zemanovi rád radit, třeba ohledně Temelína. A ta gorila, co za ním stojí na tiskovce, je zástupce Lukoilu…
Mně teda do smíchu není.
@Ariadne Však až on chlapec na hradě urazí někoho v turbanu či s čokoládovou pletí, bude ještě veselo!!
@Virginia Nízké a podlé to je, pokud jde o debatu nad něčím vzdálenějším, ale pokud někdo argumentuje češstvím, tak by se měl jako Čech také prezentovat. A k tomu by snad měla patřit i úcta k jazyku, nemyslíte?
Pokud ne, pak se omlouvám, stejně této situaci už nepomůže nic a čeština se svou noblesou umírá. ![]()
@Kobliha51 presne.. a vis co, vlastne asi dobre nam tak, kdyz skoro polovinu naroda nezajima, kdo povede (alespon formalne) tuhle zemi..
@Viking díííííky, my si s mužem říkali, co je to tam za borce!!!
@Viking To máš marný, oni neprozřou.
Ani kdyby jim Milošek sám zaklepal na dveře a všechny ty své lži přiznal. Věř mi.
Ale nejspíše toto musí být jen výraz určitého zoufalství. Vlastně se mi to v mých očích jeví jako sebevražda se všemi svými důsledky. ![]()
@jbul píše:
Já nikoho neurážím. píši rychle a nepřemýšlím.
Klidně piš pomaleji.