Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Viking píše:
@terinka4444 Nic osobního. To, že volič MZ mají statisticky nižší vzdělání, nikdo nezpochybňuje, stejně jako fakt, že voliči KS jsou spíš z velkých měst. Bez hodnoticích znamínek. Prostě jsem doufala, že těch vzdělaných přijde tak nějak víc.
Já jsem volila Miloše Zemana a nemyslím si že bych se měla k vůli tomu řadit mezi ty neinteligentní. Jak to vůbec můžeš takto prezentovat?
@Kobliha51 ano a zhruba tato polovina si zvolila noveho prezidenta je to videt ![]()
@Virginia jo, to byla dalsi jeho velka lez, ze pry nevi, jestli tam Slouf byl, pritom reporter, ktery byl v jeho volebnim stabu tam Sloufa videl a uvedl, ze po chvili zmizel v prezidentskem apartma Milose - k tomu neni co dodat, mame skutecne skveleho prezidenta ![]()
@jane-e píše:
@Kobliha51 ano a zhruba tato polovina si zvolila noveho prezidenta je to videt@Virginia jo, to byla dalsi jeho velka lez, ze pry nevi, jestli tam Slouf byl, pritom reporter, ktery byl v jeho volebnim stabu tam Sloufa videl a uvedl, ze po chvili zmizel v prezidentskem apartma Milose - k tomu neni co dodat, mame skutecne skveleho prezidenta
Možná kdyby každý volil opravdu tak jak chtěl a ne dával někoho jiného že si myslím že tamten se tam nedostane, mohly volby vypadat jinak…pro mě osobně se stejně nic nezmění. Vybíralo se tam z dvou podle mě nejhorších kandidátů a vyhrálo menší zlo. A už mi přijde přehnané jak každý hned jak bude emigroval apod ![]()
Já mám jen maturitu a volila jsem Zemana. bylo my 9 když se zvonilo klíči na václaváku. já si nemůžu stěžovat. pomerance i mandarinky i ty banány. pro ryfle jely naši do Bratislavy, nemůžu si stěžovat. zažila jsem rohlík za 0,50h. kraviny byly plné. do 98 roku byla práce a ne taková nezaměstnanost.
Za teto vlady zrušily několik příspěvku- třeba pastelkovné.
@jbul No tak to lituji těch, kteří tu svobodu pro tyto z vás obhajovali. Aby se teď obraceli v hrobě. ![]()
A teprve až se naučíš česky, choď volit. ![]()
@Litta píše:
@jbul No tak to lituji těch, kteří tu svobodu pro tyto z vás obhajovali. Aby se teď obraceli v hrobě.
A teprve až se naučíš česky, choď volit.
a proč hned urážíš proboha?
To neumíš tolerovat jiný názor?
@jbul já zažila rohlík za 0,30
a i kdybych zažila rozhazování rohlíků zadarmo, toho lháře bych nevolila ![]()
Nečetla jsem diskusi. Za sebe musím říct, že jsem nesmírně zklamaná výsledkem voleb, i když se dal předpokládat. Kníže a Zeman - už to nebyla nejšťastnější dvojka. Ale že bude naši vlast reprezentovat arogantní hulvát a buran - no je mi úzko a stydno:( Ale co, hlas lidu, hlas boží ![]()
@Crystal87 Urážím? A jak? Co jsem řekla špatně? Oháníte se tu ryze českou první dámou (a že ta Zemanova tedy je dámou par excellence), ale některé z vás nedokáží správně napsat ani shodu podmětu s přísudkem. Jen konstatuji. ![]()
@Litta píše:
@jbul No tak to lituji těch, kteří tu svobodu pro tyto z vás obhajovali. Aby se teď obraceli v hrobě.
A teprve až se naučíš česky, choď volit.
Myslš, že to tady napsala jinou řečí než češtinou?
Tak z vysledku jsem zklamana, ale na druhou stranu si rikam, ze si smichy roztrhnu tlamu, az se prokazou lzi, spojeni se Sloufem, az v zahranici udela prvni ostudu a az narod zase zacne nadavat, jak ma ve zvyku. Jenze se obavam, ze jako zapomina na jine veci, zapomene, ze si ho zvolil ![]()
Co me tesi, ze to bylo jen o 500 000 hlasu a ne o vic. Ze to Milosek nedostal tak zadarmiko
@Litta píše:
@Crystal87 Urážím? A jak? Co jsem řekla špatně? Oháníte se tu ryze českou první dámou (a že ta Zemanova tedy je dámou par excellence), ale některé z vás nedokáží správně napsat ani shodu podmětu s přísudkem. Jen konstatuji.
a co? polovina emimina neumí pořádně pravopis ale karlova manželka neumí česky ani slovo
Proč jsou voliči Karla tak agresivní?
On se svět nezboří, že nevyhrál.
@Ariadne píše:
Tak z vysledku jsem zklamana, ale na druhou stranu si rikam, ze si smichy roztrhnu tlamu, az se prokazou lzi, spojeni se Sloufem, az v zahranici udela prvni ostudu a az narod zase zacne nadavat, jak ma ve zvyku. Jenze se obavam, ze jako zapomina na jine veci, zapomene, ze si ho zvolilCo me tesi, ze to bylo jen o 500 000 hlasu a ne o vic. Ze to Milosek nedostal tak zadarmiko
J8 jsem teda čekala že na to jak tu Karla každý propagoval to bude těsnější…půlmega mi přijde dost rozdíl ![]()
@jane-e píše:
@Kobliha51 ano a zhruba tato polovina si zvolila noveho prezidenta je to videt
Myslíš ta polovina s podprůměrným intelektem? To je mi tedy záhadou jak to, že ta část s tím vyšším intelektem nezmobilizovala všechny ale opravdu všechny intelektuály a mohli jste to vyhrát. Volilo cca 59 procent obyvatel republiky. Z toho 54,8 % tupců a 45,20% intelektuálů. Zbývá 41% lidí, kteří nevolili. Přijmeme-li fakt, že z toho je opět cca 54,8% tupců a 45,20% intelektuálů, dostaneme se k tomu, že z těch co nevolili (41%) bylo 18,50% intelektuálů, kteří nepřišli svého vyvoleného podpořit. Tím vzhledem k tomu, že nepoužili svůj nadprůměrný intelekt a nešli volit, prohráli všem občanů s nadprůměrným intelektem volby a nechali tupce zvítězit.
Příspěvek upraven 26.01.13 v 18:29
Jo a jsem hrozne rada, ze KS ustal ty urazky, ktery by mozna vystacily na nejakou tu zalobu. A zajimavy je, ze lidi zapomneli na veci, ktere se staly pred 10lety, kdyz Zeman vladl, ale hroti veci stare 60 let. Mozna bychom se takhle dostali az do praveku ![]()