Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stejne uz to resite zbytecne. Zeman je prezidentem a nezbyva vam nic jineho, nez se prizpusobit! ![]()
No, řekla bych, že u mě ta volba byla v prvním kole naprosto jasná a ve druhém při porovnání obou kandidátů (pro mě osobně postoupili dva nejhorší ze všech možných) mi vycházel podobný výsledek jako je aktuální volební výsledek, ale v obráceném pořadí tj. ZM 55:45 SK, tož tak. Ono ani to první kolo nevypovídalo o skutečných preferencích občanů, spousta jich třeba p. Roithovou nevolila jenom proto, že neměla šanci na postup. Doufám, že za 5 let bude kandidovat někdo, koho půjdu ráda volit a bude to natolik dominantní a charakterní osobnost, že zvítězí hned v prvním kole
![]()
@Virginia píše:
zzaK té horečce, domnívám se, že to bylo vyhrocené zejména pro ty dva světy. Nikoli pravicový a levicový, ale spíše za tím byla daleko citlivější dvojice : pravda a lež.
Proto to tímto způsobem rozdělilo národ. Já se v klidu, ráda a se zájmem bavím o preferencích při parlamentních volbách, protože jde přece „jen“ o to, zda země půjde doprava či doleva. Tady cítím, že člověk, který volí člověka, který PROKAZATELNĚ neustále a účelově lže, musí mít nějaký morální defekt. A vůbec nejsem schopná pochopit, proč člověk, který volí Zuzanu Roithovou, dá hlas Zemanovi. Protože je důležitější, že celých 69 roků strávil v naší republice? ŽE to omluví ty lži a nepravdy?Nevím, zdráhám se to přijmout, prostě nechápu.
Já bych typově taky asi měla být voličem Zemana a levice a přesto nejsem, taky tomu škatulkování moc nevěřím. A obzvláště při této volbě.
@hellokitty28 píše:
Stejne uz to resite zbytecne. Zeman je prezidentem a nezbyva vam nic jineho, nez se prizpusobit!
PŘIZPůSOBIT
. Ty vole, totalita je už naštěstí dávno pryč
.
@hellokitty28 Přizpůsobit? Ale jdi. Já respektuji výsledek, ale přizpůsobit se většině lidí, kterým nevadí prolhaný prezident, naštěstí nemusím
.
@Viking Vašík nám ukázal, že amnestie byla jen prvotní příčinou počínající demence.
Bohužel to opravdu rychle a agresivně postupuje.
![]()
@Litta píše:
@kozisek Ale nejdeš s tímto ostrým výrokem dělat prezidentku. A vsadím se o co chceš, že si to myslí stále. Však ono se to těmi volbami i dokázalo. Mě tu za mnohem mírnější projevy kamenujete, ale pak si zvolíte tohle.
Já už se ale jen bavím - od nynějška nejsem z České republiky, ale z Prahy. A nemám prezidenta, ale primátora.
Ber mě s nadhledem, mě to jen napadlo
já se do těchto debat nezapojuji, poslední dobou už mi to lezlo i na nervy-neustálé vytahování hnoje, obviňování,,, pro mě nebyl kandidátem ani jeden, volila jsem pro mou osobu menší zlo. Fakt bych nepřenesla přes srdce mít na trůnu cizince a první dámu…škoda slov. Prostě to ne. Na Zemana mám také svůj názor a budu doufat, že než něco vypustí z pusy, tak si to rozmyslí ![]()
Neměla jsem ráda ani Klause, smířila jsem se s tím, navíc opravdu chytrý a kultivovaný člověk, ovšem ta amnestie, ta mě srazila k zemi.
@Virginia píše:
@Viking Vašík nám ukázal, že amnestie byla jen prvotní příčinou počínající demence.![]()
![]()
![]()
Obávám se, že se mýlíš, to je prostě jen chucpe.
@Virginia píše:
@hellokitty28 Přizpůsobit? Ale jdi. Já respektuji výsledek, ale přizpůsobit se většině lidí, kterým nevadí prolhaný prezident, naštěstí nemusím.
@Viking Vašík nám ukázal, že amnestie byla jen prvotní příčinou počínající demence.![]()
![]()
![]()
V tom případě je dobře, že nevyhrál KS, protože ten už má nakročeno.
@kozisek Myslíš kultivovanou lékařku, která rozchodila své ochrnutí a hovoří několika světovými jazyky? Zato Zemanovu manželku jsem zahlédla všehovšude jednou, když byla volit, taková chudinka, jak kdyby ji doma mlátil. A stále mi nikdo nebyl schopný ozřejmit, kde pracuje. Prý to neví ani sám Milošek.
Ježiši já vám ho tak přeju! ![]()
@Kobliha51 ano, Miloš nezapomněl poděkovat voličům, naneštěstí nezapomněl ani na Šloufa, ach jo
@Litta píše: „Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.“ - Miloš Zeman ve FS 21. ledna 1992
Myslím, že má bohužel pravdu.
@Litta i kdyby to byla držitelka nobelovy ceny, nebude jí to nic platné, radši česká paní colombová než cizinka..
Ale to jen, že je o tom řeč a je to druhou stranou používáno jako argumenty, mně je osoba první dámy celkem ukradená, myslím, že Milošek nám bude stačit i tak.
@Virginia píše:
@Kobliha51 ano, Miloš nezapomněl poděkovat voličům, naneštěstí nezapomněl ani na Šloufa, ach jo
Musím to někde pohledat, neviděla jsem to. Kolem každého politika se toulá nějaká ta figurka. Kolem někoho komunistická, kolem někoho zlodějská. Někomu se říká asistent, někomu se říká lobista nebo poradce a všichni zdatně kradou. V podstatě nemáme z čeho moc vybírat.
@Litta píše:
@kozisek Myslíš kultivovanou lékařku, která rozchodila své ochrnutí a hovoří několika světovými jazyky? Zato Zemanovu manželku jsem zahlédla všehovšude jednou, když byla volit, taková chudinka, jak kdyby ji doma mlátil. A stále mi nikdo nebyl schopný ozřejmit, kde pracuje. Prý to neví ani sám Milošek.![]()
![]()
![]()
Ježiši já vám ho tak přeju!
Jak jsem psala, pro mě je to zásadní věc, není to Češka, i kdyby mluvila tisíci jazyky. Vzdělání jsem nikdy nikomu neupírala.
@Kobliha51 on Šloufovi neděkoval, aby nedošlo k mýlce, ale samozřejmě byl přítomen v jeho volebním táboře, tudíž když vykřikoval, že je mu už šlouf ukradenej, byla to další z jeho lží
@Litta : A nemyslíš si, že i první dáma má právo na svoje názory, postoje a chování? A na to jestli se bude nebo nebude ukazovat a zodpovídat na veřejnosti? Já myslím, že to právo má. Mně je úplně fuk, jestli první dáma bude nebo nebude nebo to bude jeho dcera.