Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono je pravda, že neumí pořádně mluvit, ale snad jako jediného ho uznávají i v jiných zemí… Navíc koh ovolit, když je to samej blb. RADŠI ho než vepřovou hlavu
![]()
@jbul píše:
Já nedostala vyplacený rodičák kvůli amnestiovaným. přitom výplaty dělaly 7.1. a peníze nikde.
Já jsem také chtěla aby čr. měla prezidentku, bylo by to krásné. ted nevím koho volit
No, nevím jestli zrovna kvůli amnestovaným, loni žádná nebyla a též chodily rodičáky později… ono uvolňování peněz ze státního rozpočtu jde v lednu vždycky pomalu ![]()
@Gabrielle9 píše:
Volime Karla ma uroven i kdyz huhla
Oni, ale mluví blbě oba v tomhle si nemají co vyčítat ![]()
Tipuju to na Zemana, ale budu volit proti nemu.
Zeman je clovek bez urovne a nasi zemi udela akorat jeste vetsi ostudu. Staci si precist jak se o nem vyjadruji zahranicni media
No, tak co se amnestie týče, tak to se Klousovi tena nepovedlo
Doslova to malinko pos*al.
Jinak v prvním kole jsem nevěděla koho volit jen jsem věděla, že Karel to rozhodně nebude.
No, teď to nejspíš bude tedy Zeman (ono když nechci Karla tak nikdo jiný nezbývá) i když taky teda není nijak úžasnej. ![]()
Mam nemocne deti a nemohla jsem jit volit. Ale jsem s vysledkem spokojena. Pan knize ma v druhem kole muj hlas jisty.
@IvkaH píše:
Oni, ale mluví blbě oba v tomhle si nemají co vyčítat
Mas recht a Karel nepouziva vyrazy ze ctvrte cenove ![]()
Nevím holky, ale já si nějak nedovedu představit, že by měl být kníže prezidentem… vždyť neumí pořádně česky a nezná slova naší ultrakrátké hymny!!!
![]()
Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor ![]()
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím ![]()
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.
Není důležité JAK mluví, ale CO říká! Poslouchali jste někdy pořádně, co říká pan Zeman? ![]()
@ewanka píše:
Není důležité JAK mluví, ale CO říká! Poslouchali jste někdy pořádně, co říká pan Zeman?
Přesně tak. ![]()
Já volím každopádně Karla a pevně věřím, že toho hulváta porazí.