Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
12.1.13 19:13

Ono je pravda, že neumí pořádně mluvit, ale snad jako jediného ho uznávají i v jiných zemí… Navíc koh ovolit, když je to samej blb. RADŠI ho než vepřovou hlavu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
12.1.13 19:14
@jbul píše:
Já nedostala vyplacený rodičák kvůli amnestiovaným. přitom výplaty dělaly 7.1. a peníze nikde.
Já jsem také chtěla aby čr. měla prezidentku, bylo by to krásné. ted nevím koho volit

No, nevím jestli zrovna kvůli amnestovaným, loni žádná nebyla a též chodily rodičáky později… ono uvolňování peněz ze státního rozpočtu jde v lednu vždycky pomalu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

Plínky se musí zdražit kvůli EU to jen tak mimo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Gabrielle9 píše:
Volime Karla ma uroven i kdyz huhla

Oni, ale mluví blbě oba v tomhle si nemají co vyčítat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282

Tipuju to na Zemana, ale budu volit proti nemu.
Zeman je clovek bez urovne a nasi zemi udela akorat jeste vetsi ostudu. Staci si precist jak se o nem vyjadruji zahranicni media

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
12.1.13 19:15

@IvkaH :mrgreen: :mrgreen:,to souhlasím :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
12.1.13 19:15

Za mě Karel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
12.1.13 19:16

No, tak co se amnestie týče, tak to se Klousovi tena nepovedlo :( Doslova to malinko pos*al.
Jinak v prvním kole jsem nevěděla koho volit jen jsem věděla, že Karel to rozhodně nebude.
No, teď to nejspíš bude tedy Zeman (ono když nechci Karla tak nikdo jiný nezbývá) i když taky teda není nijak úžasnej. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
12.1.13 19:16

Zeman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.1.13 19:17

Mam nemocne deti a nemohla jsem jit volit. Ale jsem s vysledkem spokojena. Pan knize ma v druhem kole muj hlas jisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.1.13 19:17
@IvkaH píše:
Oni, ale mluví blbě oba v tomhle si nemají co vyčítat :lol:

Mas recht a Karel nepouziva vyrazy ze ctvrte cenove :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
12.1.13 19:18

Nevím holky, ale já si nějak nedovedu představit, že by měl být kníže prezidentem… vždyť neumí pořádně česky a nezná slova naší ultrakrátké hymny!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
12.1.13 19:18

Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor :palec:
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím :nevim:
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
12.1.13 19:19

Jednoznačně za Karla!

Není důležité JAK mluví, ale CO říká! Poslouchali jste někdy pořádně, co říká pan Zeman? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
12.1.13 19:20
@ewanka píše:
Není důležité JAK mluví, ale CO říká! Poslouchali jste někdy pořádně, co říká pan Zeman? :zed:

Přesně tak. :roll:

Já volím každopádně Karla a pevně věřím, že toho hulváta porazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová