Zeman versus Schwarzenberg

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
12.1.13 19:44

@byron Dnes jsem mu rozuměla krásně-i to, že pletl slova hymny, což je smutné..ale podporovat Zemana, který to s Klausem krásně rozkradl..to nééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
12.1.13 19:44

@jessikka Taky mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.1.13 19:45

Od revoluce, kdy se vratil, si cestinu zdokonalil bravurne, vezmes-li v uvahu, ze plynne mluvi nekolika svetovymi jazyky, ktere nezapomnel a prihlednes-li k veku. To, co rika, ma hlavu a patu, ma nazor, ktery si dokaze obhajit a hlavne- ma rozhled a nadhled.

@Mava píše:
Tak by se ji měl alespoň naučit, když chce být českým prezidentem. Nebudou mu ani ve školách děti rozumět. Navíc jeho věk, aby se vůbec dožil konce svého úřadu.

V prvním kole jsem nevolila ani jednoho, teď jednoznačně

ZEMAN
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
12.1.13 19:47
@anicka18 píše:
@j.a.n.i1 má.. prezident jej vytvořil může ho i zrušit.. předtím to tu nebylo to založil až havel..

A tenhle nesmysl si sebrala kde 8o na druhou stranu, pokud takovýmhle slibům politiků lidé věří a ještě si myslí, že je to reálné a pravda, tak se vůbec nedivím ničemu, co se tady děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
12.1.13 19:48
@Háta_x píše:
Od revoluce, kdy se vratil, si cestinu zdokonalil bravurne, vezmes-li v uvahu, ze plynne mluvi nekolika svetovymi jazyky, ktere nezapomnel a prihlednes-li k veku. To, co rika, ma hlavu a patu, ma nazor, ktery si dokaze obhajit a hlavne- ma rozhled a nadhled.

Právě že přihlížím k věku a pro knížete mi to připadá na dlouho. A zas tolika jazyky nemluví, navíc je čech, narodil se tu, pracuje tu, chce tu být prezidentem, tak ať prosím neplete alespoň skloňování, časování a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
12.1.13 19:48

Sice jsem si celou diskuzi nečetla, ale přidám taky svůj názor.
Všimla jsem si že hodně mladých, tedy i starších volila Franze. Přitom vůbec nevím proč, neleze mi to do hlavy :think: Ten chlap neměl vůbec šanci, a kdyby místo toho ty hlasy dali Karlovi, nemuseli jsme se teď bát, že vyhrají komunisti :cert: Karel má hodně zkušeností, což se o Franzovi ani zdaleka říct nedalo, ač je chytrý.. je to profesor, a umělec.. a tím by měl i zůstat! to je jako kdyby Karel Gott šel kandidovat na prezidenta 8o Podle mě, má každý své místo, a komunisti by měli zůstat, tam kde jsou.. v Minulosti…Občas slýchávám,,jóó za komunistů to se to žilo, to bylo práce" ale co to ostatní? to už lidem nedochází. Jasně bych volila Karla! ať mu každý říká spáč či jak, pro mě je to chytrý člověk, a nejvhodnější adept na prezidenta Čr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
12.1.13 19:49
@byron píše:
Tak z těchto určitě Karla. A já mu fakt rozumím, vy ne? :lol:

malinko to drhne, ale když se člověk soustředí a chce rozumět, tak rozumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.1.13 19:50

@IvkaH žejo? :lol:
No hlavně nejsem z něj nadšená, ale z těch dvou? Zeman prezidentem, to snad ne…

• Citovat
  • Upravit
267
12.1.13 19:50
@IvkaH píše:
malinko to drhne, ale když se člověk soustředí a chce rozumět, tak rozumí :mrgreen:

Drhne, nedrhne.. já bych po 40 letech života v Rakousku neuměla ani píp :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
12.1.13 19:51

Moje rodina volila zemana a já fišerovou myslela jsem že to bude duel mezi ženou a mužem. na nově dávaly duel jiným představitelů.. ted nevím a vidím že je tu dost pro karla.

já myslím že vyhraje karel ale nelíbí se my že ruku ruku mije s kalouskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330

Evidentně dost lidiček, kteří tady píší, nepamatuje Zemana, jak dříve sliboval nesplnitelné, když se potřeboval dostat k veslu. A lidi mu to už tenkrát věřili. Ale bohužel, skutek utek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

@j.a.n.i1 Přesně.

Prezident vytváří senát?
Havel ho založil?
víš, dřív tu nebylo věcí…

Holka, víš kolik je jedna a jedna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.1.13 19:52
@AjaPol píše:
ja si myslim, ze kdyz vyhraje, tak si na to bude davat pozor, aby neusnul.

taky si myslím že to nikde nezalomí…

• Citovat
  • Upravit
2769
12.1.13 19:53

Tak to jsou ty dva co jsem nechtěla, aby vyhrály :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
12.1.13 19:53
@jessikka píše:
@j.a.n.i1 Přesně.

Prezident vytváří senát?
Havel ho založil?
víš, dřív tu nebylo věcí…

Holka, víš kolik je jedna a jedna?

No to je přeci jasný, za Husáka nebyl, tak ho musel založit Havel, to dá rozum :mrgreen: :mrgreen:
Volila jsem Karla, i když jsem původně chtěla Sobotku, takže já mám do druhého kola jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová