Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sice se neúspěšně pokusil dostat na hrad, ale velmi úspěšně z toho hradu zadem zdrhnul. Charakter ![]()
Jen pro odlehčení ![]()
a furt se mi víc líbí Karel, i chrápat umí aristokraticky ![]()
Já se přiznám že k druhé volbě nejdu a ani má rodina. Nemám ráda ani jednoho z kandidátů co zůstali, takže je mi i jedno kdo u koryta bude, bude to tak či tak pro mě zlo
@suwari píše:
Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.
@mooona píše:
Já se přiznám že k druhé volbě nejdu a ani má rodina. Nemám ráda ani jednoho z kandidátů co zůstali, takže je mi i jedno kdo u koryta bude, bude to tak či tak pro mě zlo
vecna skoda, bohuzel vas takovych bude vic..
@jane-e já vím že hodně lidí to vzdá, protože opravdu ani jeden není výhra
@mooona píše:
@jane-e já vím že hodně lidí to vzdá, protože opravdu ani jeden není výhra
chapu, ale co to trochu obratit a zamyslet se nad tim, jestli jeden z nich neni prohra..?
@mooona píše:
Už jen pro to, že kníže to nebude brát jako koryto bych šla ![]()
@suwari píše:
Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.
@tálinka píše:
Už jen pro to, že kníže to nebude brát jako koryto bych šla
Volit nejdu, výsledky jsem znechucena…lidi chtěli změnu, a mají tam to samé…
co se týče klause a amnestie, jsem přímo nasraná, protože přímo naší rodiny se dotýká jeden amnestovaný, kterému byla vazba prominuta a my bohužel nezmůžeme nic, to je přímo k po..ání.
Já ve čtvrtek u soudu a synův otec měl podmínku a tak nic. znovu nemusí platit. jenže já to mám ošetřené exekucí na plat. výsměch. když jsem u soudu ohledně zvýšení výživného