Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9330
12.1.13 21:42

Sice se neúspěšně pokusil dostat na hrad, ale velmi úspěšně z toho hradu zadem zdrhnul. Charakter :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
12.1.13 21:42

Jen pro odlehčení :D

a furt se mi víc líbí Karel, i chrápat umí aristokraticky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.1.13 21:43
@elanaa píše:
Jen pro odlehčení :Da furt se mi víc líbí Karel, i chrápat umí aristokraticky 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.1.13 21:44
@tálinka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

jj, je to formát :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.1.13 21:47
@elanaa píše:
Jen pro odlehčení :Da furt se mi víc líbí Karel, i chrápat umí aristokraticky 8)
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
12.1.13 21:50

Já se přiznám že k druhé volbě nejdu a ani má rodina. Nemám ráda ani jednoho z kandidátů co zůstali, takže je mi i jedno kdo u koryta bude, bude to tak či tak pro mě zlo

• Citovat
  • Upravit
194
12.1.13 21:50
@suwari píše:
Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor :palec:
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím :nevim:
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.1.13 21:56
@mooona píše:
Já se přiznám že k druhé volbě nejdu a ani má rodina. Nemám ráda ani jednoho z kandidátů co zůstali, takže je mi i jedno kdo u koryta bude, bude to tak či tak pro mě zlo

vecna skoda, bohuzel vas takovych bude vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
12.1.13 21:57

@jane-e já vím že hodně lidí to vzdá, protože opravdu ani jeden není výhra

• Citovat
  • Upravit
38135
12.1.13 22:00
@mooona píše:
@jane-e já vím že hodně lidí to vzdá, protože opravdu ani jeden není výhra

chapu, ale co to trochu obratit a zamyslet se nad tim, jestli jeden z nich neni prohra..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.1.13 22:00
@mooona píše:
Já se přiznám že k druhé volbě nejdu a ani má rodina. Nemám ráda ani jednoho z kandidátů co zůstali, takže je mi i jedno kdo u koryta bude, bude to tak či tak pro mě zlo

Už jen pro to, že kníže to nebude brát jako koryto bych šla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
12.1.13 22:02
@suwari píše:
Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor :palec:
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím :nevim:
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.1.13 22:02
@tálinka píše:
Už jen pro to, že kníže to nebude brát jako koryto bych šla :)

http://www.vyzvatrikralova.cz/…slavske.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
12.1.13 22:05

Volit nejdu, výsledky jsem znechucena…lidi chtěli změnu, a mají tam to samé…
co se týče klause a amnestie, jsem přímo nasraná, protože přímo naší rodiny se dotýká jeden amnestovaný, kterému byla vazba prominuta a my bohužel nezmůžeme nic, to je přímo k po..ání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
12.1.13 22:09

Já ve čtvrtek u soudu a synův otec měl podmínku a tak nic. znovu nemusí platit. jenže já to mám ošetřené exekucí na plat. výsměch. když jsem u soudu ohledně zvýšení výživného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová