Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tálinka píše:
Přesně tak, taky mi vadí neustálé komentáře typu, že je to huhňa, že usíná, nebo je starý![]()
tak tak, on rikal pravdu - spi jen kdyz se kecaji blbosti a k tomu se nevyjadruje ![]()
@Anix píše:
PROČ my je máme podporovat ve školach? WOLE kdo podporoval nás??? Nikdo, do školy jsme šli a nikdo se s náma nesral…
No to jde vidět.
![]()
Budu volit Karla. Ve světě je uznávaný, umí jazyky, chovat se. Oproti němu je Zeman neskutečný buran. Na jeho rádoby vtipný řeči jsem alergická.
Jinak pro ty co myslí na peníze, víte že po skončení funkce má prezident nárok na dost slušný peníze až do své smrti? http://finance.idnes.cz/…5d-/poj.aspx?…
@Anix zajimave, ze nasinci v zahranici volili Karla, asi taky trosky a pivni mozky, coz? skoda slov.. ![]()
@Cuarentena píše:
No to jde vidět.![]()
![]()
Prosím o podrobnější vysvětlení, jsem retard
Upraveno admiistrátorem - 13.1. 11:21 - projev rasové nesnášenlivosti
@Kačulinek píše:
Pročítáním této diskuse se docela bavímMiloš nebo Karlík?
Chci někoho, kdo nebude loutkou. Chci někoho kdo umí česky. Reformy jsou důležité, s tím souhlasím, ale to co provádí naše hvězdy v politice, tak to je fakt parádička. Že se stydíte za jednoho či druhého?
Dávám si otázku? Co má kníže? Jednoznačně je to HIT, pokud budu volit Karlíka budu prostě IN. Ale chci být in? Chci loutku? Chci, aby včele stál člověk, který má problém s jazykem, to že mu uniká hymna, to je druhá věc. Chci čověka, který je napojen na vládu? Musím ale na druhou stranu uznat klučíkovi jednomu, že kampaň má promakanou. Sociální sítě jsou prostě fenomén a množství známých osobností, kteří nechtějí žádného „joudu“ taky člověka vede k přemýšlení. Bezesporu má charisma, to mu rozhodně neupírám.
Na druhou stranu co má Miloš? Prasečí hlavu, jak tady někteří píšou, no co si budeme říkat, ani jeden nepobral moc krásyKomunista? Jen velmi málo lidí nebylo zasaženo třešínkou. Po přečtení jeho životopisu, vidím, že nebyl zarytec.
Inteligenci nepopírám ani jednomu.
A jak jsem se rozhodla? Volím podle toho, kdo mi vadí méně. Miloši, máš můj hlas. Ale každopádně, ať jsi pro Karlíka či Miloše, běž volit, je to přeci super, že si můžeme zvolit hlavu státu.
@Kačulinek píše:
Pročítáním této diskuse se docela bavímMiloš nebo Karlík?
Chci někoho, kdo nebude loutkou. Chci někoho kdo umí česky. Reformy jsou důležité, s tím souhlasím, ale to co provádí naše hvězdy v politice, tak to je fakt parádička. Že se stydíte za jednoho či druhého?
Dávám si otázku? Co má kníže? Jednoznačně je to HIT, pokud budu volit Karlíka budu prostě IN. Ale chci být in? Chci loutku? Chci, aby včele stál člověk, který má problém s jazykem, to že mu uniká hymna, to je druhá věc. Chci čověka, který je napojen na vládu? Musím ale na druhou stranu uznat klučíkovi jednomu, že kampaň má promakanou. Sociální sítě jsou prostě fenomén a množství známých osobností, kteří nechtějí žádného „joudu“ taky člověka vede k přemýšlení. Bezesporu má charisma, to mu rozhodně neupírám.
Na druhou stranu co má Miloš? Prasečí hlavu, jak tady někteří píšou, no co si budeme říkat, ani jeden nepobral moc krásyKomunista? Jen velmi málo lidí nebylo zasaženo třešínkou. Po přečtení jeho životopisu, vidím, že nebyl zarytec.
Inteligenci nepopírám ani jednomu.
A jak jsem se rozhodla? Volím podle toho, kdo mi vadí méně. Miloši, máš můj hlas. Ale každopádně, ať jsi pro Karlíka či Miloše, běž volit, je to přeci super, že si můžeme zvolit hlavu státu.
@jane-e píše:
@Anix zajimave, ze nasinci v zahranici volili Karla, asi taky trosky a pivni mozky, coz? skoda slov..
Jdi vyměnit plínky ![]()
@Anix píše:
Jdi vyměnit plínky
to je novy zpusob, jak nekoho poslat do prdele?
asi dosly argumenty ze? ![]()
@suwari píše:
Mně asi nejvíc vadí to, že Karel jako prezident bude napojený na vládu a nebude nestranný!!Za zadkem bude mít svého největšího kamaráda Kalouska!!
Opravdu je mi z českého národa smutno-tedy aspoň z její části!!Opravdu lidem nevadí, že jejich budoucí prezident(Karel to vyhraje, má větší podporu) neumí dobře mluvit česky, neumí skloňovat číslovky(dnes předvedl v televizi) a nevadí jim ani to, že všude usne a v podstatě tím dává najevo svůj nezájem o danou věc??
Když Rath přišel do poslanecké sněmovny se hájit, všichni novináři, politici, veřejnost byla na nohou..on jediný tam spal!!!Tohle se mu bude stávat často!!To bude ostuda, pane bože.
Ale nejhorší je podle mě to napojení na Kalouska, protože každý ví, kdo oficiálně vede stranu TOP09!!!
Pokud lidi zvolí Karla, opravdu se budu za Čechy stydět!!
Jo a pardón, ale posmívat se někomu, že má prasečé hlavu je ubohé. Chci vidět, jak vy budete vypadat, kdYž vám bude přes 60 let.
Suwari, lépe bych to nenapsala. Ve všem, co tu píšeš sdílím naprost stejný názor. Zdravím tě
![]()
@jane-e Holky, klídek, vždyť pokud nejde o život, jde vlastně o… hrad ![]()
@jane-e píše:
to je novy zpusob, jak nekoho poslat do prdele?asi dosly argumenty ze?
Ne argumenty určitě ne, ale radši si půjdu užít manželského sexu protože ten je ještě ZADARMO, je HEZKEJ a nemusim z toho PLATITI DPH - zatim ![]()
@Kačulinek píše:
@jane-e Holky, klídek, vždyť pokud nejde o život, jde vlastně o… hrad
Off topic: Dívám se, žes porodila pěkně velký dvojčata, to se hned tak nevidí. ![]()
@Cuarentena to je téma
dvojčata, kašlem na hrad
ne, dělám si srandu, díky ![]()