Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5664
13.1.13 11:48

Tak myslím, že slečna nemyslela vládu jako takovou, ale vrcholnou politiku. Trochu tolerance dámy. Jste zlé!
Zde: Politickou dráhu nastoupil v prosinci 1989, kdy se stal federálním ministrem financí. V říjnu roku 1991 byl navíc jmenován místopředsedou vlády ČSFR. Na konci roku 1990 se stal předsedou tehdy nejsilnějšího politického subjektu - Občanského fóra. Po jeho zániku v dubnu roku 1991 spoluzaložil Občanskou demokratickou stranu, jejímž předsedou byl od počátku až do prosince roku 2002. S touto stranou vyhrál v červnu roku 1992 parlamentní volby a stal se předsedou vlády České republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
13.1.13 11:49
@jannina1 píše:
Nechci ani jednoho, proč lidi nevolili Dienstbiera? Je nezatížený skandály, jeho otec byl čestný člověk. Rozhodně lepší než tihle dva..

Myslím, že nyní prošel dobrou školou a v dalších volbách ho uvidíme opět. Jeho otec bojoval s komunismem a tehdejším státním nezřízením celý život a on si šel pro podporu právě k nim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.1.13 11:50
@maxi2408 píše:
Myslím, že nyní prošel dobrou školou a v dalších volbách ho uvidíme opět. Jeho otec bojoval s komunismem a tehdejším státním nezřízením celý život a on si šel pro podporu právě k nim…

Ke komunistům rozhodně ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
13.1.13 11:51

Zbytečně se to tu rozhádalo, neblázněte, je to zbytečný, stejně nic nezmůžeme. Tady je vidět, jak to v našem státu stojí za…
Ať prezidentem bude, kdo chce, stejně lidi budou nespokojení. Nelíbí se mi nic, současná situace, ani situace tenkrát, kdy si byli všichni rovni? Byli jsme vždycky zmagoření, ovlivnění. Lidem se dá vždycky něco nakukat.
A jak dopadnem? Zase naši malou zemičku zhltne nějaký obr. Však nám ubývaj síly, všichni se tu umlátíme navzájem. A křičet můžem, jak chcem, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
13.1.13 11:51
@Kalisek píše:
Tak myslím, že slečna nemyslela vládu jako takovou, ale vrcholnou politiku. Trochu tolerance dámy. Jste zlé!
Zde: Politickou dráhu nastoupil v prosinci 1989, kdy se stal federálním ministrem financí. V říjnu roku 1991 byl navíc jmenován místopředsedou vlády ČSFR. Na konci roku 1990 se stal předsedou tehdy nejsilnějšího politického subjektu - Občanského fóra. Po jeho zániku v dubnu roku 1991 spoluzaložil Občanskou demokratickou stranu, jejímž předsedou byl od počátku až do prosince roku 2002. S touto stranou vyhrál v červnu roku 1992 parlamentní volby a stal se předsedou vlády České republiky.

pardon, špatně jsem to pochopila. Psaly jste o knížeti a ne o Klausovi. Omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
13.1.13 11:52

JJ, volby dopadly ryze česky. Čeká nás volba menšího zla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
13.1.13 11:53

No za mě jsou oba nepřijatelní!

mohla být změna, všichni tady pořád jen nadávají co vláda tohle a co vláda tamto… a národ si tam zvolí jednoho, který to tady rozkradl před deseti patnácti lety a druhého, který to spolu s dalšími rozkrádá teď.

fakt nepoučitelní voliči!

no což, změna nebude, teď když jste si zvolili mezi dva hlavní kandidáty takový kokoty, tak přeju pevnou ruku při volbě, protože to bude prašť nebo uhoď… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
13.1.13 11:53
@luci.hor píše:
Milá Anix,

proč bych, podle Vašich slov, měla být „spící panna která má strach se probrat“?? To spíš Vy se proberte! Já jsem v této diskuzi pouze vyjádřila svojí podporu jednomu z kandidátů a Vy se do mě hned začnete navážet. No tedy, né jen do mě, každý kdo tady napíše koment typu " volím Karla Schwarzenberga" je podle Vašich reakcí špatný a musíte ho ihned okomentovat.

Ano, proberte se Vy, milá dámo. Každý občan má právo volby…

Jo a jestli Vás tato diskuze tak irituje, opusťte ji. Nikdo tady nečeká na Vaše reakce tohoto typu. Každý se nějak rozhodl a asi ví proč. :* :* :* :pankac:

Napsala jsem ZAMYSLETE SE NAD DALŚÍ VOLBOU… To není žádné navážení a psala jsem svoje názory. Jsem svobodná a můžu si napsat co chci. A nad zamýšlením není nic špatného.
PANÍ LUCI.HOR - CO VÁS VEDE K TOMU VOLIT KARLA? SAMOZŘEJMĚ POLITICKÉ DůVODY? To aby se Vám líbil není snad možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
13.1.13 11:56
@Liz píše:
Já bych teda za prezidenta alkoholika, který nic jiného než urážet neumí v žádném případě nechtěla. Za mě Karel, pro mě není tak důležité jak mluví, ale co řiká.

Ani jsem se nedivila, když ukázali srovnání, kdo volí koho. Většinou vysokoškoláci a lidé z měst volí Karla. Koukněte jaké voliče má Zeman.

Příspěvek upraven 13.01.13 v 11:49

Proč nerekneš napřímo, co tím myslíš? Pohybuji se většinou v kruzích vysokoškoláků, sama vysokou školu vystudovanou mám a témeř všichni volíme Zemana. Co jsi tím chtěla říct, je buď omyl nebo hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8657
13.1.13 11:56
@jannina1 píše:
Nechci ani jednoho, proč lidi nevolili Dienstbiera? Je nezatížený skandály, jeho otec byl čestný člověk. Rozhodně lepší než tihle dva..

protože je to komunista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
13.1.13 11:58
@Gozra píše:
Zbytečně se to tu rozhádalo, neblázněte, je to zbytečný, stejně nic nezmůžeme. Tady je vidět, jak to v našem státu stojí za…
Ať prezidentem bude, kdo chce, stejně lidi budou nespokojení. Nelíbí se mi nic, současná situace, ani situace tenkrát, kdy si byli všichni rovni? Byli jsme vždycky zmagoření, ovlivnění. Lidem se dá vždycky něco nakukat.
A jak dopadnem? Zase naši malou zemičku zhltne nějaký obr. Však nám ubývaj síly, všichni se tu umlátíme navzájem. A křičet můžem, jak chcem, bohužel.

Jeden z mála slušných, i když negativních názorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8657
13.1.13 12:01
@Kalisek píše:

To si asi trochu pleteš s Klausem, ne? :D Edit, teď čtu, že sis toho všimla sama, pardon.

Příspěvek upraven 13.01.13 v 12:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
13.1.13 12:01

Jdete sledovat? Začínají OTÁZKY VÁCLAVA MORAVCE. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
13.1.13 12:02

Pratele, hlavne klid a mir pri nedeli. Politicke debaty jsou vzdy velmi vyostrene.

• Citovat
  • Upravit
7631
13.1.13 12:03
@Kalisek píše:
Proč nerekneš napřímo, co tím myslíš? Pohybuji se většinou v kruzích vysokoškoláků, sama vysokou školu vystudovanou mám a témeř všichni volíme Zemana. Co jsi tím chtěla říct, je buď omyl nebo hloupost.

Taky mám VŠ a volím Zemana. Na urážky o tom, že ho volí pouze idioti a důchodci už radši nereaguju. A mezi náma, navážet se do Zemana, že je alkoholik mi přijde taky „argument“. Havel ze začátku chlastal první ligu a jaký to byl prezident.

A k amnestii: Sice jsem Klause nikdy nemusela, ale ten současný linč je jako z pohádky Tři veterání :mrgreen: Mocná to média…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová