Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak kníže se vyjádřil, že by stálo za úvahu zrevidovat Ústavu. No to jsem teda zvědavý - a už zase mám cukání mu ten hlas nedat.
Zdravím,
držte se prosím tématu. Projevy rasové nesnášenlivosti do diskuze nepatří.
Monika
@Jura007 píše:
Tak kníže se vyjádřil, že by stálo za úvahu zrevidovat Ústavu. No to jsem teda zvědavý - a už zase mám cukání mu ten hlas nedat.
Todle mě taky hodně zarazilo. Chtěla bych se o té revizi dozvědět něco bližšího, docela mě to děsí.
@Kaczenka Podrobnosti se dozvíme až v momentě, kdy nepůjde nic změnit. Jako vždycky. ![]()
@Jura007, nechci být paranoidní, ale Nečasova vláda často právě naráží na ústavu při změnách zákona. Nebo že by šlo o Benešovy dekrety?
@Kaczenka píše:
A Ti pak volí Zemana, jo?![]()
![]()
![]()
Ne, o tom jsem nenapsala ani slovo, můj příspěvek se netýká té polemiky tady, kdo má jak vzdělané voliče. Reagovala jsem na něco úplně jiného.
Plánovaná revize ústavy, porada s Nečáskem, jakže postup v dalších 10 ti dnech. To mne jen utvrzuje ve volbě seniora z Vysočiny. Osobně necítím potřebu vrátit se, i když obrazně, do doby Švejka a volat - „za knížete(císaře) pána a jeho rodinu“. V tomto případě pro mně znamená slovo proevropský - prokoloniální. Vím, jsme malí a vždy asi budeme v nějakém stínu kohosi silnějšího, alespoň do té doby, než se najde dostatečně silná, minimálně korumpovatelná generace politiků (ať penězi nebo mocí). Hawk ![]()
Juro, klid. Ber v úvahu svůj věk, deprese, vynikající schopnost řešit světový hladomor a stím souvísející enormní pocit zodpovědnosti, tak opatrně, abys náhodou nedostal samou radostí nějakou kardiovaskulární příhodu. Zkus vymyslet něco originálnějšího ![]()
@Mína13 píše:
@Lizjá jsem Moravačka a myslím si, že mi rozumět je…
nemyslím si, že jsou takové útoky na místě
pokud je někdo z Prahy a okolí, tak má velký problém, ale uvedu jedno pro pobavení -synova přítelkyně pražačka u nás v Ostravě, řekl ji syn ROŽNI a nechápavě zírala, šli ven k autu, řekla jsem ji ať si vezme CUKLE-opět nechápala, šla pro punčocháče a já řekla štrample a tam kde je ten KŘÁK, tak bylo u nás veselo
![]()
@Liz píše:
Já bych teda za prezidenta alkoholika, který nic jiného než urážet neumí v žádném případě nechtěla. Za mě Karel, pro mě není tak důležité jak mluví, ale co řiká.Ani jsem se nedivila, když ukázali srovnání, kdo volí koho. Většinou vysokoškoláci a lidé z měst volí Karla. Koukněte jaké voliče má Zeman.
Příspěvek upraven 13.01.13 v 11:49
@Anulka píše:
pokud je někdo z Prahy a okolí, tak má velký problém, ale uvedu jedno pro pobavení -synova přítelkyně pražačka u nás v Ostravě, řekl ji syn ROŽNI a nechápavě zírala, šli ven k autu, řekla jsem ji ať si vezme CUKLE-opět nechápala, šla pro punčocháče a já řekla štrample a tam kde je ten KŘÁK, tak bylo u nás veselo![]()
![]()
@Anulka píše:
pokud je někdo z Prahy a okolí, tak má velký problém, ale uvedu jedno pro pobavení -synova přítelkyně pražačka u nás v Ostravě, řekl ji syn ROŽNI a nechápavě zírala, šli ven k autu, řekla jsem ji ať si vezme CUKLE-opět nechápala, šla pro punčocháče a já řekla štrample a tam kde je ten KŘÁK, tak bylo u nás veselo
![]()
![]()
tak to znám no jsem od Rožnova a ted žiju v Brně
![]()
taky mě sem tam někdo nerozumněl
@Lenka002 píše:
@00000 I čtyřkaři jdou na medinu, práva, archeologii, architekturu aj.?
Příspěvek upraven 13.01.13 v 17:53
@Anulka píše:
pokud je někdo z Prahy a okolí, tak má velký problém, ale uvedu jedno pro pobavení -synova přítelkyně pražačka u nás v Ostravě, řekl ji syn ROŽNI a nechápavě zírala, šli ven k autu, řekla jsem ji ať si vezme CUKLE-opět nechápala, šla pro punčocháče a já řekla štrample a tam kde je ten KŘÁK, tak bylo u nás veselo![]()
![]()
Jsem z Moravy a nerozuměla bych Ti ![]()