Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
13.1.13 16:03

Tak kníže se vyjádřil, že by stálo za úvahu zrevidovat Ústavu. No to jsem teda zvědavý - a už zase mám cukání mu ten hlas nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
13.1.13 16:33

Zdravím,
držte se prosím tématu. Projevy rasové nesnášenlivosti do diskuze nepatří.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
13.1.13 16:37
@Jura007 píše:
Tak kníže se vyjádřil, že by stálo za úvahu zrevidovat Ústavu. No to jsem teda zvědavý - a už zase mám cukání mu ten hlas nedat.

Todle mě taky hodně zarazilo. Chtěla bych se o té revizi dozvědět něco bližšího, docela mě to děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.1.13 16:44

@Kaczenka Podrobnosti se dozvíme až v momentě, kdy nepůjde nic změnit. Jako vždycky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
13.1.13 17:09

@Jura007, nechci být paranoidní, ale Nečasova vláda často právě naráží na ústavu při změnách zákona. Nebo že by šlo o Benešovy dekrety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8659
13.1.13 17:14
@Kaczenka píše:
A Ti pak volí Zemana, jo? :roll: :roll: :roll: :zed:

Ne, o tom jsem nenapsala ani slovo, můj příspěvek se netýká té polemiky tady, kdo má jak vzdělané voliče. Reagovala jsem na něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
13.1.13 17:22

Plánovaná revize ústavy, porada s Nečáskem, jakže postup v dalších 10 ti dnech. To mne jen utvrzuje ve volbě seniora z Vysočiny. Osobně necítím potřebu vrátit se, i když obrazně, do doby Švejka a volat - „za knížete(císaře) pána a jeho rodinu“. V tomto případě pro mně znamená slovo proevropský - prokoloniální. Vím, jsme malí a vždy asi budeme v nějakém stínu kohosi silnějšího, alespoň do té doby, než se najde dostatečně silná, minimálně korumpovatelná generace politiků (ať penězi nebo mocí). Hawk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.1.13 17:26

@maxi2408 Are you hawk? Maxi2408 na Hrad!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
13.1.13 17:37

Juro, klid. Ber v úvahu svůj věk, deprese, vynikající schopnost řešit světový hladomor a stím souvísející enormní pocit zodpovědnosti, tak opatrně, abys náhodou nedostal samou radostí nějakou kardiovaskulární příhodu. Zkus vymyslet něco originálnějšího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
13.1.13 17:42
@Mína13 píše:
@Lizjá jsem Moravačka a myslím si, že mi rozumět je…
nemyslím si, že jsou takové útoky na místě :cert:

pokud je někdo z Prahy a okolí, tak má velký problém, ale uvedu jedno pro pobavení -synova přítelkyně pražačka u nás v Ostravě, řekl ji syn ROŽNI a nechápavě zírala, šli ven k autu, řekla jsem ji ať si vezme CUKLE-opět nechápala, šla pro punčocháče a já řekla štrample a tam kde je ten KŘÁK, tak bylo u nás veselo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.13 17:45
Zemana nesnáším, mimochodem kníže je zrovna tak katastrofa, nicméně tahle tvoje reakce je velmi ubohá, ubožejší než náš výběr kandidátů na prezidenta. Z tohoto příspěvku je cítit namyšlený tupec, máme demokracii, přímou volbu, každý má nárok na svůj názor, ikdyž to není namyšlený městský vysokoškolák.
@Liz píše:
Já bych teda za prezidenta alkoholika, který nic jiného než urážet neumí v žádném případě nechtěla. Za mě Karel, pro mě není tak důležité jak mluví, ale co řiká.

Ani jsem se nedivila, když ukázali srovnání, kdo volí koho. Většinou vysokoškoláci a lidé z měst volí Karla. Koukněte jaké voliče má Zeman.

Příspěvek upraven 13.01.13 v 11:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.13 17:47
Nejsem Pražák, ani namyšlenec co snědl Šalamounovo hovno, ikdyž též vysokoškolák, ale kromě rožni, tchýně bydlí na Moravě, bych tedy taky tupě zírala a nevěděla, co povídáš
@Anulka píše:
pokud je někdo z Prahy a okolí, tak má velký problém, ale uvedu jedno pro pobavení -synova přítelkyně pražačka u nás v Ostravě, řekl ji syn ROŽNI a nechápavě zírala, šli ven k autu, řekla jsem ji ať si vezme CUKLE-opět nechápala, šla pro punčocháče a já řekla štrample a tam kde je ten KŘÁK, tak bylo u nás veselo :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.1.13 17:51

@Anulka píše:
pokud je někdo z Prahy a okolí, tak má velký problém, ale uvedu jedno pro pobavení -synova přítelkyně pražačka u nás v Ostravě, řekl ji syn ROŽNI a nechápavě zírala, šli ven k autu, řekla jsem ji ať si vezme CUKLE-opět nechápala, šla pro punčocháče a já řekla štrample a tam kde je ten KŘÁK, tak bylo u nás veselo :lol: :lol: :lol:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
tak to znám no jsem od Rožnova a ted žiju v Brně
:mrgreen: :mrgreen:
taky mě sem tam někdo nerozumněl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.13 17:52
Se mnou dělal přijímačky na medinu kluk, co měl součet z maturitního vysvědčení 13 :mrgreen: my všichni 4, jako 4×1, šprti, on měl dvě čtyřky, jednu trojku a jednu dvojku, všichni byli šokováni, je to kamarád, bylo až úsměvné, koukat na ty šokované výrazy, když vytáhl maturitní vysvědčení, na gymplu byl průměrný, sem tam trojka, možná čtyřka, přijímačky udělal v první dvacítce, a dnes je z něj vynikající doktor, asi mu brnknu, koho volil :mrgreen: knížete na milion procent ne.
@Lenka002 píše:
@00000 I čtyřkaři jdou na medinu, práva, archeologii, architekturu aj.?

Příspěvek upraven 13.01.13 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.1.13 17:53
@Anulka píše:

Jsem z Moravy a nerozuměla bych Ti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová