Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5664
13.1.13 12:05
@marti81 píše:
To si asi trochu pleteš s Klausem, ne? :D Edit, teď čtu, že sis toho všimla sama, pardon.Příspěvek upraven 13.01.13 v 12:04

Ano, už jsem se i omluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.1.13 12:07
@marti81 píše:
Asi každý uvědomělý volič ví, že od r. 1990 byl kancléřem prezidenta. To jaksi nemá s vládou nic společného. A ano, v 60. letech podporoval disent, to je tedy trestuhodné :think:

Vždyť já to s vládou nijak nespojuji. A ano, každý uvědomělý volič, který chce rozdávat rozumy, by si měl o kandidátech něco zjistit. Jinak by jedním z nejčastějších argumentů Karlových voličů nemohla být „slušnost“ :nevim: Šedesátými roky jsem pak narážel spíše na Schwarzenbergovo působení v rakouské politice, ne na podporu disentu. Tuto éru nijak neodsuzuji, jen upozorňuji, že rozhodně nejde o novou tvář. A zakončil bych to citátem Karla Havlíčka Borovského: „Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.1.13 12:09

@Kaczenka Jj, taky volím Miloše, ale Karel to vyhraje, bohatých a chudých je nejvíc, nás střední vrstvy je bohužel málo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.1.13 12:10

Vy, kdo chcete volit knížete pána si pusťte ČT 1 a poslouchejte jeho slovní projev! Toto přece nemůžete myslet vážně!!! Vždyť ten pán mele páté přes devaté a vyloženě je nad jeho síly souvisle mluvit déle než pár minut.
A to nemluvím o tom, že neumí pořádně česky!!!

Příspěvek upraven 13.01.13 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.1.13 12:10

Jeden je horší než druhej :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
13.1.13 12:11

@Jindřiš To je fajn. Ukazovali to všeobecně. Asi ne uplně všude to tak bude.

Jinak jsem si všimla tvého metříku a chci ti popřát hodně štěstí s druhým miminkem. Ať se na vás štěstí brzy usměje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
13.1.13 12:13

@Mína13 není spíš důležitější co říká, než jak to říká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
13.1.13 12:14

Radsi budu volit cloveka, kterymu neni rozumet a neumi sklonovat, nez cloveka, ktery si rika o podporu komousu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.1.13 12:15

@Liz

já bych hrozně ráda věděla co říká… ale když já mu nerozumím :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.1.13 12:15
@marti81 píše:
protože je to komunista…

S tímto slovem bych nakládal opatrně. Většina lidí ho dneska používá, ale málokdo umí formulovat, co vlastně znamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
13.1.13 12:17
@jane-e píše:
@Anix Co vás vede k tomu volit důchodce kterému není rozumět? Věčně spí? furt to same dokola jak kafemlynek, nejake dalsi padne argumenty proti by nebyly? :roll:

taky nechápu, dala bych věkovou hranici 40-60.let max., aby odcházel z funkce v důchodovém věku. Je to mazec, pokud by chtěl někdo zmínit papeže, tak to je zcela něco jiného. U prvního kola voleb jsem byla a na druhé kašlu, nebojím se použít přirovnání, " je to jako vybrat si smrt buď oběšením nebo zastřelením", jak někdo psal na FCB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
13.1.13 12:22

@Mína13 vídíš, já zase rozumím daloko víc jemu než některým moravákům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
13.1.13 12:23
@Mína13 píše:
@Lizjá bych hrozně ráda věděla co říká… ale když já mu nerozumím :think: :think: :think:

no tak bude muset být novoroční projev a ostatní jeho projevy s titulka. Nějaká věštkyně říkala na impulsu, že prezidentem bude chlap, co žil více let v zahraničí, takže všichni víme, kdo to je :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
13.1.13 12:23

Za mně raději Zeman, než věčně spící a když náhodou bdělý, tak nesrozumitelně blábolicí kníže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.1.13 12:31
@zikado píše:
Za mně raději Zeman, než věčně spící a když náhodou bdělý, tak nesrozumitelně blábolicí kníže.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová