Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marti81 píše:
To si asi trochu pleteš s Klausem, ne?Edit, teď čtu, že sis toho všimla sama, pardon.Příspěvek upraven 13.01.13 v 12:04
Ano, už jsem se i omluvila.
@marti81 píše:
Asi každý uvědomělý volič ví, že od r. 1990 byl kancléřem prezidenta. To jaksi nemá s vládou nic společného. A ano, v 60. letech podporoval disent, to je tedy trestuhodné
Vždyť já to s vládou nijak nespojuji. A ano, každý uvědomělý volič, který chce rozdávat rozumy, by si měl o kandidátech něco zjistit. Jinak by jedním z nejčastějších argumentů Karlových voličů nemohla být „slušnost“
Šedesátými roky jsem pak narážel spíše na Schwarzenbergovo působení v rakouské politice, ne na podporu disentu. Tuto éru nijak neodsuzuji, jen upozorňuji, že rozhodně nejde o novou tvář. A zakončil bych to citátem Karla Havlíčka Borovského: „Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde!“
@Kaczenka Jj, taky volím Miloše, ale Karel to vyhraje, bohatých a chudých je nejvíc, nás střední vrstvy je bohužel málo ![]()
Vy, kdo chcete volit knížete pána si pusťte ČT 1 a poslouchejte jeho slovní projev! Toto přece nemůžete myslet vážně!!! Vždyť ten pán mele páté přes devaté a vyloženě je nad jeho síly souvisle mluvit déle než pár minut.
A to nemluvím o tom, že neumí pořádně česky!!!
Příspěvek upraven 13.01.13 v 12:11
@Jindřiš To je fajn. Ukazovali to všeobecně. Asi ne uplně všude to tak bude.
Jinak jsem si všimla tvého metříku a chci ti popřát hodně štěstí s druhým miminkem. Ať se na vás štěstí brzy usměje.
Radsi budu volit cloveka, kterymu neni rozumet a neumi sklonovat, nez cloveka, ktery si rika o podporu komousu!
já bych hrozně ráda věděla co říká… ale když já mu nerozumím
![]()
@marti81 píše:
protože je to komunista…
S tímto slovem bych nakládal opatrně. Většina lidí ho dneska používá, ale málokdo umí formulovat, co vlastně znamená.
@jane-e píše:
@Anix Co vás vede k tomu volit důchodce kterému není rozumět? Věčně spí? furt to same dokola jak kafemlynek, nejake dalsi padne argumenty proti by nebyly?
taky nechápu, dala bych věkovou hranici 40-60.let max., aby odcházel z funkce v důchodovém věku. Je to mazec, pokud by chtěl někdo zmínit papeže, tak to je zcela něco jiného. U prvního kola voleb jsem byla a na druhé kašlu, nebojím se použít přirovnání, " je to jako vybrat si smrt buď oběšením nebo zastřelením", jak někdo psal na FCB.
@Mína13 vídíš, já zase rozumím daloko víc jemu než některým moravákům
@Mína13 píše:
@Lizjá bych hrozně ráda věděla co říká… ale když já mu nerozumím![]()
![]()
no tak bude muset být novoroční projev a ostatní jeho projevy s titulka. Nějaká věštkyně říkala na impulsu, že prezidentem bude chlap, co žil více let v zahraničí, takže všichni víme, kdo to je ![]()
Za mně raději Zeman, než věčně spící a když náhodou bdělý, tak nesrozumitelně blábolicí kníže.
@zikado píše:
Za mně raději Zeman, než věčně spící a když náhodou bdělý, tak nesrozumitelně blábolicí kníže.