Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
13.1.13 08:47

@Kalisek
Nedělám si o tom iluze - vůbec, ba právě naopak, myslím si, že je to hodně velká špína ;). Sama bych na to žaludek určitě neměla.

• Citovat
  • Upravit
5664
13.1.13 08:56

Naimo, nemorální to není lehce, ale nechutně.
Představ si jednu věc - jsi v soukromém sektoru, za odbornou práci dostáváš peníze, které si zasloužíš, o tom žádná. ALE - Tvůj zaměstnavatel přijde s tím, že je ve velkém srabu a musí šetřit, tudíž Ti sebere třeba polovinu platu, který si opravdu zasloužíš. Ty budeš držet krok, protože chápeš, že úspory jsou nutné a chceš být loajální.
A pak zjistíš, že zaměstnavatel si svůj plat zvýšil a nakoupil drahá auta a létá si každý týden na Bahamy. To je pořád ok?
Stàle je to lehce nemorální? A to jsou jeho peníze, politici nejsou v soukromém sektoru, žijí z našich uspořených peněz.
To my dáváme 54% z těžce vydělaných peněz státu. 54% jsou pouze odvody. Pak další daně. Atd atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
13.1.13 08:57

Zkus ještě ke čl. 62 najít na které pravomoci potřebuje prezident spolupodpis předsedy vlády a na které souhlas ze strany senátu. Také Ty, které můžou být přehlasovány Poslaneckou sněmovnou většinovým hlasováním.
Myslím, že by to dokonale dokreslilo obrázek toho, čí píseň a jak bude budoucí prezident zpívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.1.13 08:59

Nečetla jsem celou diskuzi, ale za mě a manžela Zeman. Po tom co jsem včera Káju viděla zpívat hymnu no comment. Pletl slova a nejde mu pořádně rozumět, při představě, že pak ještě někde usne a třeba se ani nedožije celé délky prezidenství, to raději už Zeman, který si na nic nehraje a chová se nenamyšleně - mám rodinu na Vysočině a párkrát se s ním náhodně viděli a byl v pohodě a přátelský. Řekla bych, že je blíže normálním lidem.
Ještě mě napadla jedna věc, škoda že p. Havel už nežije zajímal by mě jeho názor a volba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
13.1.13 09:19

Volím Zemana :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
13.1.13 09:30

Zemana NIKDY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
13.1.13 09:38

Výsledek prvního kola je jasný - mohli jsme mít změnu a nemáme ;) bylo na výběr z 9 kandidátů a polovina národa volí ty dva nejhorší (ještě jim konkuruje Bobo, abych jim nekřivdila…)
takhle za nás mohl klidně dál volit prezidenta parlament, alespoň by bylo komu nadávat…

teď už opravdu není z čeho vybírat…

německy mluvící feudál opět hlavou českého státu… národní obroditelé se obracejí v hrobě. čeština bohužel není jeho mateřštinou a o tom, že začíná senilnět, není potřeba se zmiňovat. a když jsem viděla, jak si Kalousek mne v televizi ruce, málem jsem neudržela žaludeční šťávy… je ovšem potřeba několikrát zdůraznit, že čeština a znalost státní hymny nerozhodují… jistě že ne, vždyť to má být jen český prezident. a jak jsem z debaty vyrozuměla, není to prezident ani tak pro Čechy, jako spíš pro ostatní. Mým národům… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
13.1.13 09:41
@Anix píše:
Co vás vede k tomu volit důchodce kterému není rozumět? Věčně spí? prezident je vizitka státu… po tom co tady píšete jste taky asi spící panna která má strach se probrat. ZAMYSLETE SE VŠICHNI NAD DALŠÍ VOLBOU - není na výběr ALE… Šláfnberkovo projev že Zeman je čas minulý… NOOOOOO nato že je mu 75 let tak taky může být jeho osoba brzo časem minulým.Příspěvek upraven 12.01.13 v 22:56

Milá Anix,

proč bych, podle Vašich slov, měla být „spící panna která má strach se probrat“?? To spíš Vy se proberte! Já jsem v této diskuzi pouze vyjádřila svojí podporu jednomu z kandidátů a Vy se do mě hned začnete navážet. No tedy, né jen do mě, každý kdo tady napíše koment typu " volím Karla Schwarzenberga" je podle Vašich reakcí špatný a musíte ho ihned okomentovat.

Ano, proberte se Vy, milá dámo. Každý občan má právo volby…

Jo a jestli Vás tato diskuze tak irituje, opusťte ji. Nikdo tady nečeká na Vaše reakce tohoto typu. Každý se nějak rozhodl a asi ví proč. :* :* :* :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
13.1.13 10:00

Volila jsem a budu volit Zemana…ten druhý nestojí za koment.. a romština na škole? At jde někam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marky897
13.1.13 10:16

Stop Karlovi na Hrad!

Ježíš lidi proberte se!!! To tam opravdu chcete Karla??? Vždyť Karel je jen maskot TOP09, vede ji Kalousek. Umíte si představit, kdyby vyhrál volby ve 2. kole, jak by Kalouskovi šlo všechno pěkně od ruky…Reformy jsou třeba jasně - ale přiměřené. Zvedá mě ze židle např. to že v téhle republice se mají dobře jen doktoři, poslanci, soudci a zloději, pro ně je to tady právý ráj to napohled. Zbytek republiky živoří, práce není, děcek není a čí je to chyba???Kdyby měl Karel sociání cítění, tak podporuje rodiny s dětma, nesnižuje, neomezuje dávky, nechtěl by zavést školné, DPH zvyšovat…A ta věc s amnestií mě úplně dorazila, když řekl, že by byl znovu pro amnestii. Proboha už dost!!!

• Citovat
  • Upravit
12651
13.1.13 10:27
@Marky897 píše:
Ježíš lidi proberte se!!! To tam opravdu chcete Karla??? Vždyť Karel je jen maskot TOP09, vede ji Kalousek. Umíte si představit, kdyby vyhrál volby ve 2. kole, jak by Kalouskovi šlo všechno pěkně od ruky…Reformy jsou třeba jasně - ale přiměřené. Zvedá mě ze židle např. to že v téhle republice se mají dobře jen doktoři, poslanci, soudci a zloději, pro ně je to tady právý ráj to napohled. Zbytek republiky živoří, práce není, děcek není a čí je to chyba???Kdyby měl Karel sociání cítění, tak podporuje rodiny s dětma, nesnižuje, neomezuje dávky, nechtěl by zavést školné, DPH zvyšovat…A ta věc s amnestií mě úplně dorazila, když řekl, že by byl znovu pro amnestii. Proboha už dost!!!

A je ti jasné, že za rok jsou volby a žádný Kalousek už u vesla nebude? :roll:
Já nevím, ten názor, že stojí za Kalouskem a nic s ním neudělá… A co s ním jako udělat může? Možná se s ním do jedné partaje pouštět neměl, ale od doby co je Kalousek ministr, co s ním zmůže? Je předseda jeho strany, ale její vedení je demokraticky voleno a on tam nemá jediné slovo k rozhodnutí. Totéž ve vládě. Tam ho drží nečas, ne Schwarzenberg.
Pokud jen trochu víte, jak náš systém funguje, tak musíte vidět, že tenhle argument je úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65206
13.1.13 10:46

Tak milá paní kněžna, teoretická budoucí první dáma, neumí česky vůbec, navíc žije v Rakousku, tak to by mě zajímalo, kde oficiálně žije kníže, asi má fiktivní trvalé bydliště tady, aby mohl kandidovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
13.1.13 10:51

@Ka2 A proč by nemohla být romština pro Romy ve škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65206
13.1.13 10:54

Musel by to být doborovolný předmět navíc, chci vidět toho Roma, který bude někam chodit navíc a učit se něco navíc, protože si představuji, že by se tam teda učili nějaký pravopis, dějiny a tak, ne že tam jen přijdou a odsedí si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.1.13 10:59
@Lenka002 píše:
@Ka2 A proč by nemohla být romština pro Romy ve škole?

by mě zajímalo kdo tu romštinu by jako učil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová