Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pajanka píše:
@elanaa Ale pořád je to kníže, ne? Šlechta, která nás kdysi určitým způsobem vykořisťovala.
@Pajanka píše:
@elanaa Ale pořád je to kníže, ne? Šlechta, která nás kdysi určitým způsobem vykořisťovala.
aha, takže princip kolektivní viny, pravda, ten je našemu národu vlastní
Menší zlo je Kája
nemusel by být špatný, ale má už dost let, tak nevím…
@Pajanka píše:
Cítíš se zodpovědná za činy svých předků? Byla bys ochotná se zpovídat za jejich činy? Každý z nás má nějaké předky, ale posuzovat člověka bys měla podle jeho osobních kvalit a konání, ne podle jeho rodokmenu. ![]()
Tak vol menší zlo a neřeš kolik mu je…může tu být dýl než větší zlo
, nikdo z nás neví v tomto ohledu nic, ani o sobě, natož o druhých. A kdyby se přece stalo, no tak co…budou nové volby a třeba budem mít štěstí a nebude třeba volit mezi zly ![]()
@elkasina píše:
Menší zlo je Kájanemusel by být špatný, ale má už dost let, tak nevím…
Vážení spoluobčané, vzpamatujte se a zkuste se zamyslet nad našimi předky, zejména z 19. století (Jungman, Palacký a Dobrovský aj, kteří v Čechách budovali něco čemuž se říká dodnes národní obrození.. Češi pro Česko.. To chcete mít za prezidenta rakušáka, za kterým stojí celé Německo, aby jim vrátil majetky zrušením Benešových dekretů. Chcete se koukat na 1. dámu, která neumí ani slovo česky, v Čechách byla párkrát, žít tu nebude a Češi pro ni budou jen sprostej póvl? Proč, když je tak čestný nevyhodí z vlády největšího zloděje všech dob Kalouska? Který mu akorát našeptává a on kýve jak spící panák.. Naše země je už tak rozkradená, že potřebuje někoho kdo už řekne dost a nebude se nikoho bát a nebude mít vůči nikomu závazky.. Já jsem jasně pro Miloše, jak v 1., tak i rozhodujícím kole.. A vy? Petr Liberec 27
Šlechtické tituly byly v ČR zrušeny v roce 1918, pokud se nepletu, nesmí se užívat oficiálně, třeba že by někdo při oficialitě řekl, že přichází jeho jasnost kníže…
Jo, jo, Miloš řekne dost korupci! Jen pro upřesnění, mluvíme o tom samém Milošovi, co podepsal opoziční smlouvu, o tom samém Milošovi za jehož vlády se rozjela korupce, otevřeli se kohoutky se státníma pěnězma tak, že do dnes je nikdo nezavřel (není vůle, ale ale Zeman je ten, co je otevřel). Tak ten nás opravdu spasí.
@Petrliberec píše:
Vážení spoluobčané, vzpamatujte se a zkuste se zamyslet nad našimi předky, zejména z 19. století (Jungman, Palacký a Dobrovský aj, kteří v Čechách budovali něco čemuž se říká dodnes národní obrození.. Češi pro Česko.. To chcete mít za prezidenta rakušáka, za kterým stojí celé Německo, aby jim vrátil majetky zrušením Benešových dekretů. Chcete se koukat na 1. dámu, která neumí ani slovo česky, v Čechách byla párkrát, žít tu nebude a Češi pro ni budou jen sprostej póvl? Proč, když je tak čestný nevyhodí z vlády největšího zloděje všech dob Kalouska? Který mu akorát našeptává a on kýve jak spící panák.. Naše země je už tak rozkradená, že potřebuje někoho kdo už řekne dost a nebude se nikoho bát a nebude mít vůči nikomu závazky.. Já jsem jasně pro Miloše, jak v 1., tak i rozhodujícím kole.. A vy? Petr Liberec píše: Více
Pane kolego, reaguji na Váš příspěvek.. Plně souhlasím, Karel, příjmení napsat ani neumím je tou nejhorší volbou pro ČR. Je zodpovědný za vše, co se teď v poslanecké sněmovně odsouhlasilo asi Vám to vypisovat nemusím.. Zavede Euro, což pro nás bude špatné. Hlavně se podívejte jak vypadá jeho kněžna a divil bych se, že by uměla slovo česky. Myslel jsem si, že ho volí jen zbohatlíci a podnikatelé, ale musím spolitováním konstatovat, že jsem se v našem národu opravdu zmýlil.. ![]()
@Petrliberec píše:
Vážení spoluobčané, vzpamatujte se a zkuste se zamyslet nad našimi předky, zejména z 19. století (Jungman, Palacký a Dobrovský aj, kteří v Čechách budovali něco čemuž se říká dodnes národní obrození.. Češi pro Česko.. To chcete mít za prezidenta rakušáka, za kterým stojí celé Německo, aby jim vrátil majetky zrušením Benešových dekretů. Chcete se koukat na 1. dámu, která neumí ani slovo česky, v Čechách byla párkrát, žít tu nebude a Češi pro ni budou jen sprostej póvl? Proč, když je tak čestný nevyhodí z vlády největšího zloděje všech dob Kalouska? Který mu akorát našeptává a on kýve jak spící panák.. Naše země je už tak rozkradená, že potřebuje někoho kdo už řekne dost a nebude se nikoho bát a nebude mít vůči nikomu závazky.. Já jsem jasně pro Miloše, jak v 1., tak i rozhodujícím kole.. A vy? Petr Liberec píše: Více
Já jsem jasně pro Schwarzenberga
, jak v prvním, tak ve druhém rozhodujícím kole, vážený spoluobčane. ![]()
Vzpamatuj se a nepromlouvej nám do duše.
Jestli tě zajímá, kdo bude koho volit, když se ptáš „A vy?“, tak začni na straně 1 této diskuze. ![]()
Občan Petrliberec není demokrat, tak nám promlouvá do duše, tedy jen zatím… ![]()
@Petrliberec píše:
Pane kolego, reaguji na Váš příspěvek.. Plně souhlasím, Karel, příjmení napsat ani neumím je tou nejhorší volbou pro ČR. Je zodpovědný za vše, co se teď v poslanecké sněmovně odsouhlasilo asi Vám to vypisovat nemusím.. Zavede Euro, což pro nás bude špatné. Hlavně se podívejte jak vypadá jeho kněžna a divil bych se, že by uměla slovo česky. Myslel jsem si, že ho volí jen zbohatlíci a podnikatelé, ale musím spolitováním konstatovat, že jsem se v našem národu opravdu zmýlil..
Doporučuji toto video : http://www.ceskatelevize.cz/…eme-nerusit/ jen aby bylo jasno, co by bylo tou nejhorší volbou ![]()
@janik73 píše:
@Leknínek a Milouse si dovedes predstavit![]()
![]()
![]()
Ani toho ne!
Nelibi se mi ani jeden, je to strasna a smutna situace, ze at chceme nebo ne, jeden z nich to stejne bude ![]()