Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5664
14.1.13 09:26
@ewanka píše:
Tak jak bylo řečeno: Zemana podporují vesničani a méně vzdělaní lidé, kteří sledují TV Nova a čtou Blesk. Schwarzenberga podporují velká města, univerzity, studenti středních i vysokých škol, herci typu Svěrák, také investigativní novináři z Respektu a Reflexu.

Tím chceš říct, že vesnice je míň? Jsem Pražačka, co se před 3 lety odstěhovala na vesnici, která je na půl plná Pražáky (manažeři, odborníci pracující v zahraničí, vysokoškoláci…). Tyto argumenty a především statistiky jsou tedy založeny pouze demograficky.
Přesto mám stále pocit, že Karlovi voliči zde píšící si zde hrají na něco víc. Já se tedy jako vysokoškolák s vysokým platem jako mistr světa necítím a rozhodně nejsem nic víc než prodavačka ve vesnickém krámu.
Je vidět, jací lidé volí člověka, který si nikdy nezkusil žít život obyčejného Čecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
14.1.13 09:27

@Kalisek já jsem z vesnice, takže tím nic nechci říct ;) tohle jsou prostě fakta, takto ta volba vypadala - bohužel! To není můj výmysl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

Pro nepřekonatelný odpor ke Kalouskovi musím volit, i když také nerada, Zemana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807

Tak to potom jo… pokud tohle jsou voliči pana Schwarzenberga, tak tomu konečně začínám rozumět :mrgreen:

@ewanka píše:
@Mína13: já jsem nikdy neřekla, že jsem normální. A ani nikdy nechci být NORMÁLNÍ! To by znamenalo být nudná, průměrná s neschopností mít vlastní názor :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.1.13 09:29

@ewanka souhlasím s tebou, stačí se podívat v jakých okrscích vyhrál Zeman a kde Karel.

• Citovat
  • Upravit
14809
14.1.13 09:29

@ewanka Nechci se zařadit do žádné skupiny, stádový efekt mi nikdy mnoho neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
14.1.13 09:30

@ewanka Děvče, Tvůj text zvěřejnit, tak aby byl na očích, byla by jsi za hvězdu dne! :D Fakt mě pobavil :potlesk: I Tvůj komentář, že nejsi normální :D :D Tohle si musím uložit a nechat přečíst mému okolí :potlesk: at se nebavím sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
14.1.13 09:31

@Mína13 :potlesk: přesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
14.1.13 09:32

@lucenka

takže jako celá Morava jsme podle tebe „vesničani a méně vzdělaní lidé, kteří sledují TV Nova a čtou Blesk“???
já bych vážila slova! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
14.1.13 09:33

Ewanka chce také patřit mezi vzdělané lidi z města, proto musí volit knížetepána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
14.1.13 09:34
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
@eva valoi píše:
Ewanka chce také patřit mezi vzdělané lidi z města, proto musí volit knížetepána.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.1.13 09:35
@ewanka píše:
Tak jak bylo řečeno: Zemana podporují vesničani a méně vzdělaní lidé, kteří sledují TV Nova a čtou Blesk. Schwarzenberga podporují velká města, univerzity, studenti středních i vysokých škol, herci typu Svěrák, také investigativní novináři z Respektu a Reflexu. Také je zvláštní, že celý svět podporuje Schwazenberga (všude vyhrál), jen my jsme pořád hlavama ve svých prd*lích (jak by řekl Pohlreich), nepamatujeme si, co bylo v minulosti a volíme Zemana. Sami se zařaďte, do které skupiny chcete patřit :mavam: Zároveň neházejte na Karla špínu za to, co navrhl Kalousek nebo udělal Klaus - on je ministr zahraničí a v této funkci je excelentní - i prezident má za úkol především udržovat dobré styky se zahraničím… Všichni Zemanovci, probuďe se, prosím!

No myslím že proti této vládě má Zeman čisté ruce. A vážně by mě zajímalo kdo konkrétně ve světě podporuje Karla. (promiň Karle že ti tykám, ale máš fakt blbé příjmení). Ve svěťě jsme totiž pro smích všem. Ale to by chtělo mít informace ze zahraničních médií. Dokonce ty naše „světové“ politiky nepozvali ani na předáváni Nobelovy ceny míru (ani světově uznávaného Karla) protože prohlásili, že zloději a tuneláři nebudou sedět vedle královské rodiny! Tak asi tak naše politiky, potažmo nás, vnímá svět! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.1.13 09:36
@eva valoi píše:
Pro nepřekonatelný odpor ke Kalouskovi musím volit, i když také nerada, Zemana.
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
14.1.13 10:15

Ještě bych dodala, že komentář uživatelky ** ewanka ** byl typicky manipulativní a takových uslyšíme a budeme číst ještě celou řadu. Volte proto podle svého svědomí, podle svého vlastního uvážení a nikoliv podle toho, koho volí univerzitní stádo nebo Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.1.13 10:19
@Mína13 píše:
@lucenkatakže jako celá Morava jsme podle tebe „vesničani a méně vzdělaní lidé, kteří sledují TV Nova a čtou Blesk“???
já bych vážila slova! :cert:

ale to jsou statistiky. Knížete prostě víc volí vzdělaní lidé z velkých měst a středočeského kraje. Bylo to tak vždycky, že Morava a severní Čechy volí víc levicové kandidáty. Jinak všimli si toho i v zahraničí http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová