Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8655
14.1.13 10:51
@Kalisek píše:
@marti81 Zeman s tím začal? Hmmm, trochu školení v historii by prospělo.
Jinak souhlas, každý ať zvolí sobe nejbližšího. Nemusí hned urážet voliče toho druhého. Sám sobě tím škodí nejvíc.

pardon, mám z historie vysokoškolský titul. Nikoho neurážím :nevim:
 http://blog.aktualne.centrum.cz/…an-urban.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
14.1.13 10:53

@Kalisek
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
Taky by mě zajímalo, kde ty statistiky berou. :nevim:
Fischer jim statisticky nějak nevyšel… takže o ty bych se vůbec neopírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
14.1.13 11:00
@blanula19 píše:
@Kalisek :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Taky by mě zajímalo, kde ty statistiky berou. :nevim:
Fischer jim statisticky nějak nevyšel… takže o ty bych se vůbec neopírala.

Tak na Fisherovi bylo zklamání, že neprošel do druhého kola, hodně vidět. Ten se to ani nepokoušel skrýt, myslím, že se svým úspěchem hodně počítal a výsledky ho překvapily.

• Citovat
  • Upravit
3635
14.1.13 11:05

@yum-yum26
to jo a ještě hůř na tom byl Sobotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
14.1.13 11:08
@blanula19 píše:
@yum-yum26
to jo a ještě hůř na tom byl Sobotka.

Tomu se nelze také moc divit - kandidát tak velké strany a tak obrovský neúspěch. Fischer byl velmi favorizovaný, takže se třetím místem evidentně nepočítal :). Velmi zhrzená byla Bobošíková.

• Citovat
  • Upravit
14552
14.1.13 11:11

Budu volit Karla, což jsem tu vyjádřila mnohokrát.

Jen tu tak čtu tuto diskusi a všímám si, jak ti, co jsou pro Karla, tak jsou napadáni Milošovcema. Nejak mi ti voliči, připadají jakoby si je Miloš naklonoval.
A o vesnici či městě… Na vesnici nebo prostě takhle blbě to říct…spíš v oblastech, kde je méně pracovních příležitostí jsou lidé spíše pro Zemana, je jim bližší svou sociální politikou, tak to je.

Na kandidáty se dívám z pohledu reprezentace. Někdo tu napsal, že Zemanova hlava mu připomíná prasečí hlavu. Někdo se ohradil, že v 60ti nebude asi vpadat nejlíp. Jako ke krasavcům mají daleko oba, ale přeci jen se mi Karel líbí víc. (A Miloš mel tu hlavu už za éry svého premiérství). Mně zas Karel přijde, že má buldočí oči, no. A přesto ho půjdu volit, protože mi přijde víc reprezentativnější než Miloš. Ale každý at si vhodí do urny, kterého uzná za lepšího pro sebe. Hlavně tam lidi jděte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulen
14.1.13 11:13

Prijde mi smesne jak se tu nektere povysujete :think: Akorat tim shazujete samy sebe.Za 14 se uvidi :) To budou nervy. :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31387
14.1.13 11:17

Já jsem si žádného povyšování nevšimla

to, že tu někdo napsal, že Zemana volí spíš starší ročníky, sociálně slabší (kterých je logicky víc asi na venkově) a lidé s nižším vzděláním…přece není povyšování, jen statistika, lépe řečeno výsledek sociologického šetření, nic víc, nic míň. Neznamená to v překladu, že tupci a socky volí Zemana :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
14.1.13 11:19
@elanaa píše:
Já jsem si žádného povyšování nevšimlato, že tu někdo napsal, že Zemana volí spíš starší ročníky, sociálně slabší (kterých je logicky víc asi na venkově) a lidé s nižším vzděláním…přece není povyšování, jen statistika, lépe řečeno výsledek sociologického šetření, nic víc, nic míň. Neznamená to v překladu, že tupci a socky volí Zemana :zed:

Asi tak - bohužel si to tu asi pár lidí vztáhlo na sebe ;). Já se taky neurážím, že coby lonťák jsem řazena k tomu, že jsem pravděpodobně volila Zemana - a že u nás vyhrál ;).

• Citovat
  • Upravit
14552
14.1.13 11:19

@marye ten článek o Karlovi…ještě zapomněli dodat, že vláda možná padne velmi brzy a i kdyby ne, čekají nás příští rok volby. Tak až zemi ovládne rudá koalice s oranžovou s oranžádou i na Hradě, tak vzniknou jaké články?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
14.1.13 11:20

@Miriska „Jen tu tak čtu tuto diskusi a všímám si, jak ti, co jsou pro Karla, tak jsou napadáni Milošovcema.“… asi jsi nečetla tuto diskuzi poctivě :nevim:. Zemanovci argumentují proč a Karlovci tu napadají- třeba zrovna „vesničany“ ;)

Příspěvek upraven 14.01.13 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.1.13 11:20

My jsme volili někoho jiného, než tyhle dva pány..
Musím upřímně říct, že opravdu nevíme koho zvolit. Včera jsem viděla pana Karla na NOvě jak mluvil a hrůza, hrůza… :roll:
Jinak s tou Moravou a volení Zemana.. Ono to neni zase tak, když si vyjedete procenta tak Zemana a Kniže byli většinou za sebou i na Moravě- první dvě místa..Někdy se tam vyskytl někdo jiný ale prostě i na malých městech se volil on.. Neni to tak, že Morava volila Zemana a Čechy knížete..
Myslím procenta určitých měst.. Vyjeďte si Prahu, tak taky neměl zrovna málo :mrgreen: myslím Zemana, byl snad na druhém místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
14.1.13 11:25

@birma neboj, četla jsem celou :pankac: pravda ty vesničany si někteří mohli opravdu odpustit. Taky jsem vesničan přesídlen do většího města. Za městačku se nepovažuji a hrdě se k původu hlásím…nejradši bych se na vesnici vrátila, ale bohužel. Pracovní příležitosti jsou jinde.
Jinak ještě jsem chěla napsat, že důchodci Zemana volit nemuseli. Např. můj 80ti letý děda voliv Fischera, babi Bobo…je to jejich názor, do Parlamentu hází pravidelně svou oblíbenou ČSSD. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.1.13 11:25

@kvaček no zrovna třeba v našem pražském okrsku ten rozdíl byl propastný - kníže 358 hlasů, což bylo téměř 60% voličů a Zeman pouhých 68 hlasů :)

• Citovat
  • Upravit
31387
14.1.13 11:27
@Miriska píše:
důchodci Zemana volit nemuseli. Např. můj 80ti letý děda voliv Fischera, babi Bobo…je to jejich názor, do Parlamentu hází pravidelně svou oblíbenou ČSSD.

no a teď je podstatný, co takoví voliči udělají, to myslím volby rozhodne :think: Nepůjdou vůbec? Půjdou a komu dají hlas? Děda Karlovi, babi Zemanovi? Nebo naopak? Nebo oba se shodou na jednom či druhém? To jsou hned dva moc důležité hlasy, tak by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová