Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarkasa píše:
Nevíte jestli má Zeman nějakou manželku? Pořád byl vidět jen s tou dceroua jinak já teda volit ani nepůjdu, přijde mě jeden horší jak druhý
Ivana Zemanová, můžeš si ji vygooglit. ![]()
Myslím, že Schwarzenberg moc s první dámou na veřejnosti vystupovat nebude, pokud vůbec. Jeho manželka má po úrazu vleklé zdravotní problémy. Navíc se nechala v minulosti slyšet, že to ani není nic pro ní. Já osobně to za velký problém nevidím. Když bude potřeba žena na reprezentaci (při státních návštěvách apod.), tak myslím, že bude Karla doprovázet např. Němcová.
@anicka18 píše:
Dam zemana… u karla mam strach z eura!!
Tak zrovna o zavedení eura prezident nerozhodne. Ono to není tak, že se knížepán ráno probudí a řekne si, že je dneska ale krásný den, dneska to vidím na to euro. Je tam x kritérií, které musíme splnit…a které neplníme. Navíc je tu spousta duchapřítomných, kteří budou zavedení eura odkládat, co to půjde. Jinak dodám, že k jeho zavedení jsme se zavázali a prezident není zrovna ten, co to ovlivní.
Jinak jeho zavedení usnadní mezinárodní obchod mnoha firem - třeba zrovna mému zaměstnavateli, který každý měsíc s napětím sleduje kurz eura a rozmýšlí si setsakramentsky dobře, kdy požádat o zaplacení faktur naši matku. Nebo o převedení peněz na jiné učely. Nehledě na investory, kterým koruna rovněž trochu komplikuje život. Jako osobně se mi euro taky nelíbí, nemyslím si, že je to měna postavená na skutečném základě…ale obchoduje s ní už až moc zemí a zůstat mimo nadoživotí není uplně moudré. Tím nechci říct, že na něj jsme připravení, nejsme.
No a pan Zeman může říkat euru ne, ale je to jen populistické, k zavedení jsme se zavázali. Takže si může říkat, co chce, ale moc dobře ví, jak to ve skutečnosti je. Spíš říká vše tak, aby vysloveně nekecal, ale uplnou pravdu neřekl.
@yum-yum26 píše:
@Betty03 To už jsem tady také někde v diskuzi zmiňovala, že žena T. G.Masaryka také nebyla Češka a česky, pokud vím, nehovořila, tak proč se řeší, že by „první“ dáma nemluvila naším jazykem?.Já osobně to vůbec jako nějaký zásadní problém nevidím a také nic, co by se nedalo zlepšit a změnit
.
Taky v tom nevidím problém, spíš výhodu. Ne nadarmo se říká, kolik cizích jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem. Kde se s naší češtinou asi tak dohovoří, kromě našich luhů a hájů? Maximálně na Slovensku a v Polsku. Budou především přjímat státní návštěvy a naopak. Mně přijde výhoda nepotřebovat tlumočníka
Kancelář prezidenta ušetří
No že jo ![]()
@Miriska …„…ale obchoduje s ní už až moc zemí a zůstat mimo nadoživotí není uplně moudré.“ -neboj ono to EURo dlouho nebude a nebudeme se muset někam tlačit- jestli jsi sledovala info ze zahraničí, tak i Němci už jsou proti a chtěli by zpět marku
. Nicméně naše firemní matka jsou francouzi- většina kolegů byla pro EURová a je to cca 3 roky zpět, co obrátili… A řeči, že by nás to položilo, pokud padne euro nejsou na místě- viz analýzy skutečných ekonomických expertů- ne nějaké strašení medii a politiky (co z toho něco mají)…
![]()
nicméně, že by další fakta? Kdo je pro Karla a souhlasí s jeho názory?
http://www.facebook.com/photo.php?…
K tomu euru, myslím, že dříve, než se k němu naše země dostane, tak euro skončí
. Ne, tak vážně, pokud někdo tvrdí, že bude odporovat přijetí eura, tak prostě jen žvaní, on sám jako prezident může v tomto směru udělat houby. ![]()
@birma píše:
Jaká fakta? Zeman není 8 let v politice, tím pádem to co říká jsou ZATÍM jenom sliby. Čeká nás 14 dní kydání špíny, na koho vytáhnou tu větší. Je jenom na nás jestli slepě přepošleme co kde najdeme nebo u toho budeme i přemýšlet
.
Příspěvek upraven 14.01.13 v 14:55
@birma Tak co se týká mě, tak mě teda nevyděsíš.
![]()
Se mi nechce hledat, co by se dalo vytknout Milošovi, mám dojem, že už všechno bylo řečeno. Karel je mi tak nějak lidsky bližší, když odhlédneme od všech pro a proti u obou kandidátů.
@birma píše:
@Miriska …„…ale obchoduje s ní už až moc zemí a zůstat mimo nadoživotí není uplně moudré.“ -neboj ono to EURo dlouho nebude a nebudeme se muset někam tlačit- jestli jsi sledovala info ze zahraničí, tak i Němci už jsou proti a chtěli by zpět marku. Nicméně naše firemní matka jsou francouzi- většina kolegů byla pro EURová a je to cca 3 roky zpět, co obrátili… A řeči, že by nás to položilo, pokud padne euro nejsou na místě- viz analýzy skutečných ekonomických expertů- ne nějaké strašení medii a politiky (co z toho něco mají)…
Taky jsem proti euru, psala jsem kdysi před x lety na to téma práci na VŠ. Tiše rovněž doufám, že dřív, než se k tomu dostaneme, tak si ho rozmyslí tí, co ho tak libě prosazovali ![]()
Ale problémy v obchodě to dělá, no.
JInak zlatá česká koruna
Navíc se zavedením eura ztratí ČNB jeden z velkých nástrojů, jak kočírovat chování vlády. I když už ani ta matka banka nemá, kam jít
, aby tu ekonomiku podpořila. Urokové sazby takhle nízko jsem ještě nezažila.
To byl jen názor na to, že Karel je pro zavedení a Miloš ne. Kdyžto tak schrnu, tak se ho snad nedožije nikdo…toho eura
Ale říkat si mohou, to své.
jo a mě teda ten odkaz taky nevyděsil. Kdo, si vybral Zemana nebo Karla, tak ho nějaké vytahování jejich minulosti snad tak nepřekvapí, ne?
Tak ten odkaz na facebook mě taky nevyděsil. Je totálně vytrženej z kontextu u obou kandidátů. ![]()
Mě odkaz taky nevyděsil, na facebook nechodím. ![]()
Něco seriozního po ruce nemáte? ![]()
Myslím, že Karel se s tím mluvením začal více snažit, snad si to sám uvědomuje, že je mu špatně rozumět a člověk se musí více soustředit. Ale pro mě je podstatnější, co říká, než jak to říká. Panu Zemanovi je sice dobře rozumět, ale byla bych raději, kdybych mu nerozuměla