Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
14.1.13 13:47

Karel!!! :palec: (lepší než drátem do oka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
14.1.13 13:48

Argumenty proti se často odvíjejí od těch pro. proč lidé volili Karla? protože dobře reprezentuje. tak jeho odpůrci (a nemusí to nutně být voliči Zemana) argumentují tím, že z jejich pohledu dobře nereprezentuje. z hlediska příznivců mi ovšem často chybí vůbec vědomí toho, jaké názory a čí zájmy vlastně bude reprezentovat… zjišťuji, že někteří jeho voliči jsou vlastně proti tomu, co propaguje. protože na prezidenta přece stačí, že je to kultivovaný a noblesní pán…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
14.1.13 14:00

Dam zemana… u karla mam strach z eura!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
14.1.13 14:03

Bohužel nestíhám číst od strany 35, je toho moc a reagujeme všichni rychle :)

Takže k první „první“ dámě - paní Charlotte Masaryková byla velmi sečtělá žena a naučila se velmi dobře česky, a myslím tím špičkově. Dokonce se píše, že T. G. M. o ní říkal, že umí líp česky než on :)

Nebudu hanět ani jednoho kandidáta, jen napíšu, že pan Schw toho udělal pro ČR podstatně víc, jenže jako všichni šlechtici duchem o tom nepíše a nikomu nesděluje. Máte pravdu, dostal navráceny majetky. A proč ne? Když pan Havel se dušoval, že nikdy o navrácení nepožádá a byl mezi prvními, kteří si pro SVŮJ majetek zažádali, že?

Všechna šlechta, kteřá přijala svůj restituovaný majetek, ho dostala v takovém stavu, že by bylo účelovější ho nechat zbořit. Teď mě napadá, třeba konkrétně zámek Hluboká je pronajímán ČR za 1,00 Kč, pokud se to nezměnilo, ale dovolím si tvrdit, že ne.

Prostě mi přijde pan Schw šlechtic nejen původem, ale i duchem. Pan Zeman je sečtělý, velmi inteligentní, ale zjednodušil si život sám, zalezl na Vysočinu a věnoval se sám sobě, když to tak napíšu…

Příspěvek upraven 14.01.13 v 14:18

• Citovat
  • Upravit
1998
14.1.13 14:05

Ani jeden..karel neumi mluvit, neni mu vubec rozumet a zemana si uz od detstvi spojuju s rumem, asi ho tenkrat hodne pil..a prijde mi celkove jak alkoholik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
14.1.13 14:09

Hluboká je státní zámek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkasa
14.1.13 14:12

Nevíte jestli má Zeman nějakou manželku? Pořád byl vidět jen s tou dcerou :think: a jinak já teda volit ani nepůjdu, přijde mě jeden horší jak druhý

• Citovat
  • Upravit
Naima
14.1.13 14:13
@sarkasa píše:
Nevíte jestli má Zeman nějakou manželku? Pořád byl vidět jen s tou dcerou :think: a jinak já teda volit ani nepůjdu, přijde mě jeden horší jak druhý

Má, asi o dvacet let mladší paní, která byla jeho asistentka. Bulvár už tahá, že spolu žijí formálně nebo vůbec :). Nerada se ukazuje na veřejnosti, zřejmě proto ta dcera.

• Citovat
  • Upravit
Naima
14.1.13 14:14
@Mauzik2 píše:
Ani jeden..karel neumi mluvit, neni mu vubec rozumet a zemana si uz od detstvi spojuju s rumem, asi ho tenkrat hodne pil..a prijde mi celkove jak alkoholik..

S Becherovkou :).

• Citovat
  • Upravit
2299
14.1.13 14:14
Myslím, že prezident
@anicka18 píše:
Dam zemana… u karla mam strach z eura!!

Prezident, ať už to bude kterýkoli, může mít k přijetí eura tak maximálně „taktickou“. Schvalovat to bude vláda, respektive parlament. O referendu pochybuju.
A taky myslím, že za dobu jejich funkčního období, tj. pět let, to nebude na pořadi dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
14.1.13 14:15

@Naima jo vlastne jo..s becherovkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkasa
14.1.13 14:16

@Naima díky to jsem pořád nevěděla, já jako jak si mám představit novou paní prezidentovou ;)

• Citovat
  • Upravit
Silky123
14.1.13 14:19

@marye

Vida, tak to pan kníže dostal jen Orlík, že? ;) Díky.

• Citovat
  • Upravit
15319
14.1.13 14:23
@jbul píše:
Já jsem chtěla volit tomiho okamuru. nakonec jsem volila Fišerovou. chtěla jsem změnu a to jednou vidět v čele našeho národa ženu. nepovedlo se a ted nevím koho volit. předcedou vlády byl Klaus, Fischer, jiné si moc nevybavují. politikou se nezajímam. Dneska jsem potkala starší paní, která mluvila o volbách,, vy mladí nic nevíte.Během víkendu u nás vykradený obchod, doplácená a vypálený byt a do toho autonehoda při které umřel kluk který bral drogy a zavraždil svou holku.
Jen se podívejme co se kolem nás děje.

No třeba ten, kterého se chystáš volit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
14.1.13 14:24
@Silky123 píše:
@maryeVida, tak to pan kníže dostal jen Orlík, že? ;) Díky.

o Hlubokou se, tuším, soudí jeho nevlastní sestra Alžběta Pezoldová… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová