Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naima já jsem myslela důchodce a lidi co volili ženy a nebo jiné kandidáty, že když se mají rozhodnout tak dají Zemana - u nás myslím, co tak slyším…
Ne, že ženy ho budou volit, jakože je krasavec nebo tak nějak ![]()
@lucenka
a toto je zase náš výsledek http://www.volby.cz/…ez2013/pe311?…
@birma aspoň tady ti co si myslí, že Moraváci volili jenom Zemana vidí, jak to je ![]()
@elanaa píše:
no a teď je podstatný, co takoví voliči udělají, to myslím volby rozhodneNepůjdou vůbec? Půjdou a komu dají hlas? Děda Karlovi, babi Zemanovi? Nebo naopak? Nebo oba se shodou na jednom či druhém? To jsou hned dva moc důležité hlasy, tak by mě to zajímalo.
Tak to by mě taky zajímalo
Ještě jsem tam nebyla, tak uvidím. Schválně se jich zeptám ![]()
@kvaček nemyslím, že by všichni Pražáci volili knížete. Já z Prahy jsem a volila jsem Fischerovou, mladší dcera rovněž, starší Roithovou a manžel Zemana. Teď ruhé kolo je v naší rodině 3:1 Zeman - K. S. Starší dcera dá Karla, my ostatní Zemana.
Však já se k žádným statistikám neupírám…to jsem napsala?
mluvila jsem o nich v souvislosti s úplně jinou záležitostí a navíc jsem napsala statistika, resp. výsledek sociologického průzkumu, čímž jsem slovo statistika umravnila. Evidentně nedostatečně, nevadí ![]()
Ty máš názor na Karlovu ženu takový, já mám zas na Zemanovu jiný (proč by měla ČR reprezentovat žena, která s ním podle všeho už pár let ani nežije-ha, teď možná drbu, ale Jezevec z Vysočiny si poslední roky zakládá na tom, jak je tam šťastně sám jen se svými stromy; které je prezidentská kampaň jejího muže tak ukradená, že se s ním nenechá ani symbolicky vyfotit u voleb a o níž vlastně nevíme vůbec nic). Ale nebudu paní I. Z. pomlouvat, resp. si z ní utahovat, nikdo z nás ji nezná a není to ani můj styl, hledat na někom mouchy.
co se „smyslu pro humor“ Zemana týče, tak jestli někomu připadá vtipné jeho urážení, jízlivosti a zesměšňování kdečeho všeho, krom sebe (jo ne, včera přiznal brady), tak mě ne, ale to je fuk, každý se bavíme něčím jiným. Mě zas baví Karlův smysl pro sebeironii a zkratkovitost, kdy to, co řekne, řekne ve třech slovech (jo, možná po pátém už by usnul a toto je jeho obrana), ale Zeman začne obšírně rozkládat a po jeho páté větě usínám už zas já. Prostě Karel mě baví, on ne.
a o tom tyhle volby budou koneckonců.
@kvaček píše:
Jinak ale můžu říct, že ti co volili ty ženy a nebo Fischera, či Diensbiera zvolí asi Zemana.. pokud by se měli rozhodnout..
Ale neni to kvůli tom, že jsou z vesnice, ale prostě, že nemají knížete rádi
Taky jsem volila ženu a ted půjdu a hodím Karla Schwarzenberga. No uvidíme, jak národ rozhodne.
Tak tak, uvidí se…taky spíš nesouhlasím s tím, že většina z těch, co volila ženy a Fischera, tak teď zvolí Zemana…plno jich volilo ženu proto, že jsou jemnější, ne tak dryjáčnické, hlučné a lidové a to Zeman vše naplňuje víc než bohatě, jeho bodrá lidovost plno lidem vadí. Totéž voliči Fischera, i když určitě část z nich Zemanovi hlas dá. Já znám jen jednoho voliče Fischera a ten bude teda volit Karla.
@kvaček píše:
@Naima já jsem myslela důchodce a lidi co volili ženy a nebo jiné kandidáty, že když se mají rozhodnout tak dají Zemana - u nás myslím, co tak slyším…
Ne, že ženy ho budou volit, jakože je krasavec nebo tak nějak
Jj pardon, přehlédla jsem se
… každopádně znám pár žen, které volily Roithovou a jdou do Karla
, ale to samo o sobě nevypovídá vůbec nic, samozřejmě
.
No, jsem na to hodně zvědavá. Konečně národ zase něco tak prožívá.
Ač budu volit Zemana, tipuji, že vyhraje kníže.
@elanaa Promiň, špatně jsem to formulovala, já jsem to nemyslela tak, že ty se upínáš na statistiky. Jsem se jakoby pozastavila nad tím, co si zmínila, že někdo kategorizuje bohatí/K. S, chudí M. Z. - to jsme měla na mysli, vím, že tys to tak nepsala. Teď když jsem to po sobě přečetla vidím, že to vyznělo jinak než bylo myšleno… ![]()
Nicméně pro mě je přijatelnější jako první dáma Zemanová (i když jí hodně asi zastoupí dcera tam, kde to protokol dovolí), než paní Schw., která mi přijde jak veš pod strupem a vyčkává zda jí její poddaní Češi vykopnou mezi elitu ![]()
Bez urážky vůči knížeti - já mu opravdu často nerozumím. Možná mi scházejí patřičné sympatie, které by mi zřejmě pomohly dekódovat co říká ![]()
Je dobře, že lidé diskutují, aspoň něco je probralo z absolutní politické apatie. Ačkoliv si vůbec nemyslím, že střídačka na postu prezidenta přinese závratné změny politické kultury. Tam je největší rezerva a obávám se, že na tu je krátký i prezident…
Taky si myslím, že vyhraje Schwarzenberg, většina voličů neúspěšných kandidátů zřejmě bude volit jeho.
Jinak k rozhodování - nemyslím si, že by bylo dobré rozhodovat stylem Zeman je křupan nebo kníže neumí česky. Načetla jsem si něco o obou dvou a podle toho se rozhodnu
@Anonymní píše:
Promiň, špatně jsem to formulovala, já jsem to nemyslela tak, že ty se upínáš na statistiky. Jsem se jakoby pozastavila nad tím, co si zmínila, že někdo kategorizuje bohatí/K. S, chudí M. Z. - to jsme měla na mysli, vím, že tys to tak nepsala. Teď když jsem to po sobě přečetla vidím, že to vyznělo jinak než bylo myšleno…
Nicméně pro mě je přijatelnější jako první dáma Zemanová (i když jí hodně asi zastoupí dcera tam, kde to protokol dovolí), než paní Schw., která mi přijde jak veš pod strupem a vyčkává zda jí její poddaní Češi vykopnou mezi elitu
Bez urážky vůči knížeti - já mu opravdu často nerozumím. Možná mi scházejí patřičné sympatie, které by mi zřejmě pomohly dekódovat co říkáJe dobře, že lidé diskutují, aspoň něco je probralo z absolutní politické apatie. Ačkoliv si vůbec nemyslím, že střídačka na postu prezidenta přinese závratné změny politické kultury. Tam je největší rezerva a obávám se, že na tu je krátký i prezident…
v pořádku, hlavně že jsme se pochopily ![]()
ad T. S.: jáááj, Tys jí dala, chuděra
To si fakt myslím, že to je opravdová dáma na úrovni, která celý život tvrdě pracovala (ač nemusela hnout ani brvou) a tohle nemá zapotřebí, čekat někde jako veš ![]()
a mě se vážně nelíbí, že by měla roli 1. dámy hrát dcera, notabene naprosto bez zkušeností, nerespektovaná, která má (zatím) jedinou devizu-je hezká (a asi nebude úplně blbá, ale to nevidíme). Jo, už to tu bylo (roli 1. dámy za 1. republiky zastávala Alice Masaryková, ale všichni víme důvod..Ch. M. nebyla Češka, navíc byla později už vážně nemocná), tady není jediný důvod než sobectví, pavoučnictví a prostě pro mě naprosto divné, nečitelné a nepochopitelné chování paní Zemanové.
s tím, že Knížeti nerozumíš-souhlas. Schází Ti (záměrně) shovívavost
, tak jako mě schází pro rádobyvtipné bonmoty M. Z. Mě přijdou trapné a nechci, aby tomu bylo jinak. Ale to je v pořádku, každému je sympatický jiný druh lidí a i o tom to je (jak ostatně včera u Moravce řekl K. S.).
s posledním odstavcem taktéž souhlas-je dobře, že diskutujeme (pokud se tak děje na úrovni). Sice nic nevyřešíme, ale je dobře poznat i názory druhé strany, jakkoli s nimma nesouhlasíme.
Nemyslím si
. Zeman se v minulosti mnohokrát projevoval coby neotesaný šovinista, nepůsobí dojmem gentlemana. I to bude podle mě hrát roli u žen
.