Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ka2
376
14.1.13 08:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
14.1.13 09:00

Když tu je ten Karlův poděkovací projev…možná, je to jen moje uvaha, to že hodně používá předložku U mých voličů, než aby vysklonoval mým voličům, což je pro něho po 40 letech v exilu těžké…v němčině použije pravděpodobně slovo bei, což je u…takže pro něho je to těžké, ale i tak na tu dobu, co tam strávil mluví česky krásně. Hlavní je pro mě obsah.

Zeman na hradě - republika nám více a více zrudne. KDyž už tu někdo vytahuje, že Schw je s Nečasem, Kalouskem a ODS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
14.1.13 09:01

Já vás co zde píšete neurážím. já má svůj postoj. třeba někteří zapoměly na toho sládka..ten je kde. pro něho by třeba také lidi hlasovaly. ten měl také svoje názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
14.1.13 09:02
@jbul píše:
Já vás co zde píšete neurážím. já má svůj postoj. třeba někteří zapoměly na toho sládka..ten je kde. pro něho by třeba také lidi hlasovaly. ten měl také svoje názory.

Tak na Sládka se fakt zapomenout nedá :mrgreen:. Určitě by se našli lidé, kteří by pro něj i v dnešní době hlasovali, ale doufám, že by to bylo skutečné minimum.

• Citovat
  • Upravit
8654
14.1.13 09:03
@berusa.m píše:
Za mě je to jasně Zeman. A to z toho důvodu, že Karla tam prostě NECHCI! A není to z těch primitivních důvodů, že nemluví zrovna srozumitelně a perfektně česky, nebo že chrápe 20 hodin denně…pro mě jsou to důvody jako to, že je předsedou strany toho obrkokota Kalouska a také to, že se nehodlá tohoto předsednictví ani členství vzdát ačkoli prezident by měl být NADSTRANICKÝ. A k tomu všemu ho veřejně podpořila zločinecká organizace ODS. To si opravdu myslíte, že ho podpořili jen tak z kamarádství? Samozřejmě že ne. Spojení Nečase a Kalouska v čele se Schwarzenbergem je nejhorší co mohlo tuto republiku potkat.Příspěvek upraven 14.01.13 v 08:54

No nevím, ale tohle jsou Schwarzenbergova slova:
V případě vítězství ve volbách nebudu pokračovat ve své stranické kariéře a stanu se přísně nadstranickým prezidentem. Nebudu usilovat ani o funkci čestného předsedy TOP 09.Zásadně nemám rád tituly bez jakékoli pracovní náplně. Hlava státu by navíc neměla být ani čestnou funkcí propojena s jakýmkoli politickým uskupením.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.1.13 09:04

Z některých názorů mám dost rozpoluplné pocity. Nevím jestli mám plakat nebo se rozčilovat. Když vidím podle čeho se lidi rozhodují volit prezidenta…většinou záleží jenom na tom, co jim ukázala Nova tv, nebo podle toho, koho podporuje oblíbená zpěvačka či kapela. Mám pocit že na to naše republika není připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
14.1.13 09:04

Nejlepší roky co se českému státu dařilo byly 92 až 97 a pak rychlé zadlužování státu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.1.13 09:08
@marti81 píše:
No nevím, ale tohle jsou Schwarzenbergova slova:
V případě vítězství ve volbách nebudu pokračovat ve své stranické kariéře a stanu se přísně nadstranickým prezidentem. Nebudu usilovat ani o funkci čestného předsedy TOP 09.Zásadně nemám rád tituly bez jakékoli pracovní náplně. Hlava státu by navíc neměla být ani čestnou funkcí propojena s jakýmkoli politickým uskupením. :nevim:

Nestane se žádný přísně nadstranický prezident. Celou dobu ho ve volbách táhne a platí Top 09 a on se k nim po volbách nebude znát, jo? :zed: V rozhovoru co jsem s ním viděla já, řekl že se zatím předsednictví ani členství vzdávat nehodlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8654
14.1.13 09:10
@berusa.m píše:
Nestane se žádný přísně nadstranický prezident. Celou dobu ho ve volbách táhne a platí Top 09 a on se k nim po volbách nebude znát, jo? :zed: V rozhovoru co jsem s ním viděla já, řekl že se zatím předsednictví ani členství vzdávat nehodlá.

no ale to mluvil o těch 14 dnech do druhého kola. Neříkám, že mu to 100% věřím, ale učinil toto prohlášení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.1.13 09:11

Tak jak byl vždy Klaus ODSák a držel nad těma zlodějema ochrannnou ruku, tak bude Karel podporovat Kalouska a tu jeho bandu. A absolutně mě zaráží, že si to lidé nejsou schopni dát dohromady. To si fakt většina lidí přeje pokračování téhle tunelářské politiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
14.1.13 09:14

Tak jak bylo řečeno: Zemana podporují vesničani a méně vzdělaní lidé, kteří sledují TV Nova a čtou Blesk. Schwarzenberga podporují velká města, univerzity, studenti středních i vysokých škol, herci typu Svěrák, také investigativní novináři z Respektu a Reflexu. Také je zvláštní, že celý svět podporuje Schwazenberga (všude vyhrál), jen my jsme pořád hlavama ve svých prd*lích (jak by řekl Pohlreich), nepamatujeme si, co bylo v minulosti a volíme Zemana. Sami se zařaďte, do které skupiny chcete patřit :mavam: Zároveň neházejte na Karla špínu za to, co navrhl Kalousek nebo udělal Klaus - on je ministr zahraničí a v této funkci je excelentní - i prezident má za úkol především udržovat dobré styky se zahraničím… Všichni Zemanovci, probuďe se, prosím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
14.1.13 09:19

@ewanka

bože můůůůůůůůůůůůj :roll: :roll: :roll: :roll:
toto snad nemůže normální člověk napsat! :nevim:

bylo by fajn, kdyby si někteří vášniví pisatelé po sobě občas přečetli, co vyplodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
14.1.13 09:21

@Mína13: já jsem nikdy neřekla, že jsem normální. A ani nikdy nechci být NORMÁLNÍ! To by znamenalo být nudná, průměrná s neschopností mít vlastní názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
14.1.13 09:22

@ewanka šmarjá panno, tak tohle je opravdu hlod dne, ne hlod roku. Tak jestli má pan kníže za voliče takové inteligenty, jako jsi ty, tak potěš nás koště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
14.1.13 09:22

@Ka2 Zdravím všechny normální lidi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie