Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nelisa píše:
http://www.vyzvatrikralova.cz/…slavske.html
Děkuji, tohle by měli číst i jeho odpůrci…
@tálinka píše:
Už jen pro to, že kníže to nebude brát jako koryto bych šla
A tím jsi si na 100% jistá???Tím že se všichni ohrazujete tím že je kníže a má peníze, jak si můžete být jisti že nechce ještě víc? Jak se říká s jídlem roste chuť. To že neumí hymnu země kde chce být presidentem je jako taky nic? Naše první dáma by neuměla česky to vám taky nevadí? Jak má pak být blízko k lidem? To že by byl rád, aby tu bylo euro to vás nerozčiluje? Že chce romštinu ve školách? Celkově člověku, který má Nečase za zadkem prostě nevěřím ![]()
@checule píše:
Za mě tedy Miloš Zeman.
Bohužel nemůžu hlasovat pro někoho, kdo souhlasí s církevními restitucemi, s Klausovou amnestií, se zavedením školného na státních vysokých školách, kdo prosazuje vyučování romštiny na českých školách a komu není pořádně rozumnět
Ne teda že by Zeman byl zrovna výhra v loterii, ale volím menší zlo
@kubykula přesně tak, lidi chtěli změnu a stejně volí pořád to samé
Vím že politika je hodně ošemetná věc, opravdu kdo to tolik nesleduje a nepohybuje se v tom, tak se v tom všem guláši ztrácí. Popravdě říkám že celkově výběr kandidátů byl teda opravdu hrozný a žalostný-o to víc k pláč to je
@mooona píše:
A tím jsi si na 100% jistá???Tím že se všichni ohrazujete tím že je kníže a má peníze, jak si můžete být jisti že nechce ještě víc? Jak se říká s jídlem roste chuť. To že neumí hymnu země kde chce být presidentem je jako taky nic? Naše první dáma by neuměla česky to vám taky nevadí? Jak má pak být blízko k lidem? To že by byl rád, aby tu bylo euro to vás nerozčiluje? Že chce romštinu ve školách? Celkově člověku, který má Nečase za zadkem prostě nevěřím
Ano, věřím tomu. Nejde vůbec jen o to, že má peníze, ale je to pro mě hlavně ČLOVĚK s velkým Č. Takový pokračovatel Havla, jeho směru. Že neumí hymnu? O tom nic nevím, jestli myslíš to, že se přeřekl, ó ano, to se opravdu nesmí nikomu stát
Zvlášť v takové vypjaté situaci to je k nepochopení..
Doporučuji přečíst odkaz co sem dala Nelisa ![]()
A jinak, každý kdo je ve vládě má za zadkem někoho takového, ale nemyslím si, že je třeba ho posuzovat přes Nečase ![]()
No jestli myslíš, že Zemanovi se dá věřit lépe ![]()
@mooona píše: …to že neumí hymnu země kde chce být presidentem je jako taky nic? Naše první dáma by neuměla česky to vám taky nevadí? Jak má pak být blízko k lidem? To že by byl rád, aby tu bylo euro to vás nerozčiluje? Že chce romštinu ve školách? Celkově člověku, který má Nečase za zadkem prostě nevěřím
Nezbývá než souhlasit!!!
![]()
@kubykula kdyby lidi tak strasne chteli zmenu, tak by si ji museli zvolit, asi to tak zhave nebude ![]()
@tálinka Dobře,přeřeknout se může, ale sama musíš uznat že v jeho situaci je to docela fopá. Neříkám že nemá určité hodnoty, které jsou dobré, to určitě má. Odkaz jsem četla ale víš co, tomu nevěřím-já můžu poprosit 10 lidí v mém okolí aby na mě napsali něco hezkého
Takové dopisy, které se záhadně vynořují při volbách mi opravdu zavání ![]()
Já nevěřím ani zemanovi-tomu asi víc než knížeti, proto říkám, že od druhého kola voleb se distancuji, protože ani jeden ze zbývajících kandidátů mě nepřesvědčil k tomu, aby je měla volit ![]()
Pročítáním této diskuse se docela bavím
Miloš nebo Karlík?
Chci někoho, kdo nebude loutkou. Chci někoho kdo umí česky. Reformy jsou důležité, s tím souhlasím, ale to co provádí naše hvězdy v politice, tak to je fakt parádička. Že se stydíte za jednoho či druhého?
Dávám si otázku? Co má kníže? Jednoznačně je to HIT, pokud budu volit Karlíka budu prostě IN. Ale chci být in? Chci loutku? Chci, aby včele stál člověk, který má problém s jazykem, to že mu uniká hymna, to je druhá věc. Chci čověka, který je napojen na vládu? Musím ale na druhou stranu uznat klučíkovi jednomu, že kampaň má promakanou. Sociální sítě jsou prostě fenomén a množství známých osobností, kteří nechtějí žádného „joudu“ taky člověka vede k přemýšlení. Bezesporu má charisma, to mu rozhodně neupírám.
Na druhou stranu co má Miloš? Prasečí hlavu, jak tady někteří píšou, no co si budeme říkat, ani jeden nepobral moc krásy
Komunista? Jen velmi málo lidí nebylo zasaženo třešínkou. Po přečtení jeho životopisu, vidím, že nebyl zarytec.
Inteligenci nepopírám ani jednomu.
A jak jsem se rozhodla? Volím podle toho, kdo mi vadí méně. Miloši, máš můj hlas. Ale každopádně, ať jsi pro Karlíka či Miloše, běž volit, je to přeci super, že si můžeme zvolit hlavu státu. ![]()
@suwari píše:
Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.
No, s tím přesně souhlasím. Ne, že by se mi Zeman jako kandidát nějak líbil, ale reformy se mi nelíbí a Kája je jeden z prosazovatelů.
@mooona píše:
@tálinka Dobře,přeřeknout se může, ale sama musíš uznat že v jeho situaci je to docela fopá. Neříkám že nemá určité hodnoty, které jsou dobré, to určitě má. Odkaz jsem četla ale víš co, tomu nevěřím-já můžu poprosit 10 lidí v mém okolí aby na mě napsali něco hezkéhoTakové dopisy, které se záhadně vynořují při volbách mi opravdu zavání
Já nevěřím ani zemanovi-tomu asi víc než knížeti, proto říkám, že od druhého kola voleb se distancuji, protože ani jeden ze zbývajících kandidátů mě nepřesvědčil k tomu, aby je měla volit
No jasně, dělej jak myslíš, je to tvá volba ![]()
Pochybuju, že se někoho prosil, aby o něm něco hezkého řekli nebo napsali ![]()
Ono už když se člověk podívá kdo ho podporuje ( Svěrák, Ester Kočičková atd.) už to o něm něco říká ![]()
@Uju píše:
No, s tím přesně souhlasím. Ne, že by se mi Zeman jako kandidát nějak líbil, ale reformy se mi nelíbí a Kája je jeden z prosazovatelů.
Na druhou stranu myslíš si, že pokud se dostane k moci levice, že ty reformy zruší? Ani náhodou… tiše je nechají v platnosti a budou rádi, že za to lidé nadávají někomu jinému.
@tálinka já furt nechápu co je to za renomé že ho podporuje Svěrák a podobné osobnosti? To nejsou lidi stejně jako my? Má snad jejich volba a hlas větší váhu než naše?
Neupírám mu inteligenci a větší lidské vystupování a určité charisma, ale je tam furt to ale…
@mooona píše:
@tálinka já furt nechápu co je to za renomé že ho podporuje Svěrák a podobné osobnosti? To nejsou lidi stejně jako my? Má snad jejich volba a hlas větší váhu než naše?![]()
Neupírám mu inteligenci a větší lidské vystupování a určité charisma, ale je tam furt to ale…
Tak to nejde asi pochopit, to tak člověk musí cítit… ![]()
Za mě jedině Miloš! Karel je moc proevropskej, sympatizuje s církví… Ještě by nám tu zavedl euro a vrátil by církvi majetek, který si za ta století pěkně nakradla /odpustky, desátky a tak / ![]()