Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
12.1.13 20:45
@checule píše:
Za mě tedy Miloš Zeman.
Bohužel nemůžu hlasovat pro někoho, kdo souhlasí s církevními restitucemi, s Klausovou amnestií, se zavedením školného na státních vysokých školách, kdo prosazuje vyučování romštiny na českých školách a komu není pořádně rozumnět :nevim:
Ne teda že by Zeman byl zrovna výhra v loterii, ale volím menší zlo ;)
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
12.1.13 20:47

Me se libi schwarzeneger:o)),volila jsem ho ted, budu i priste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
12.1.13 20:50

Celá naše široká rodina volí Karla. Jak tu někdo psal, že v češtině ráčkuje není takový problém, když hovoří 5 světovými jazyky, u Zemana netuším, zda dá vůbec konverzačně angličtinu. A hlavně Zeman je hulvát, napojený na mafiány apod. Karel má rodový majetek, takže opravdu poslední, proč by to dělal, je pro peníze. A není posedlý mocí jak Zeman, vzpomeňte si na to, jak nedokázal vydýchat, když tu volbu prohrál tehdy, když volil parlament, i teď bylo vidět, jak ho ten těsný výsledek nas… Taky v zahraničí měl v době svého působení opravdu „super“ reputaci…
Hlavně mě uráží poslouchat jeho odpovědi na úrovni čtvrté cenové. Dokonce i Diensbier, který reprezentoval jeho původní stranu, se do něj pro ty mafiány apod. opíral a ten dobře věděl, o čem mluví, on v té straně je a zákulisí dobře zná. Tady je jasný výběr: buď gentleman, nebo hulvát.

• Citovat
  • Upravit
21184
12.1.13 20:53
@Betty03 píše:
Celá naše široká rodina volí Karla. Jak tu někdo psal, že v češtině ráčkuje není takový problém, když hovoří 5 světovými jazyky, u Zemana netuším, zda dá vůbec konverzačně angličtinu. A hlavně Zeman je hulvát, napojený na mafiány apod. Karel má rodový majetek, takže opravdu poslední, proč by to dělal, je pro peníze. A není posedlý mocí jak Zeman, vzpomeňte si na to, jak nedokázal vydýchat, když tu volbu prohrál tehdy, když volil parlament, i teď bylo vidět, jak ho ten těsný výsledek nas… Taky v zahraničí měl v době svého působení opravdu „super“ reputaci…
Hlavně mě uráží poslouchat jeho odpovědi na úrovni čtvrté cenové. Dokonce i Diensbier, který reprezentoval jeho původní stranu, se do něj pro ty mafiány apod. opíral a ten dobře věděl, o čem mluví, on v té straně je a zákulisí dobře zná. Tady je jasný výběr: buď gentleman, nebo hulvát.
Úplně souhlasím a nechápu jak tohle všechno může někdo nevidět :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
12.1.13 21:13

@Betty03 presne receno davam prednost gentlemanovi, hulvaty nesnasim :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
12.1.13 21:17

Budu volit Schwarzenberga, tak jako v prvním kole.
Co se týká dnešních výsledků :-) s kandidáty postupujícími do druhého kola jsem tak jako tak spokojená, hlavně, že Bobošíková skončila poslední :-D s trochou nadsázky..
Jinak je celkem k zamyšlení, že v zahraničí zvítězil kníže, proč asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
12.1.13 21:23

Obávám se, že posledních 15 let se na drancování a zadlužování naší země podílel spíše pan Schwarzenberg - minimálně těch 8 let co je u koryta.. Zeman seděl pěkně v brlohu na Vysočině. A i když někomu nemusí zrovna sedět, tak pořád je to schopný a vzdělaný muž, který ještě v politice neřekl všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.1.13 21:25

@handulinda dobrý postřeh :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
12.1.13 21:29

Ono je nakonec úplně jedno kdo to vyhraje, stejně bude většina lidí nadávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
12.1.13 21:33

@checule máš recht… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.1.13 21:35
@checule píše:
Ono je nakonec úplně jedno kdo to vyhraje, stejně bude většina lidí nadávat :mrgreen:

To možná jo, ale doufám, že já v té většině nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.1.13 21:35

Ja jsem s vysledky spkojena, ve druhem kole budu spokojena, kdyz se poradi prohodi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.1.13 21:36
@sopticek píše:
A jak píšou holky, k čemu nám bude, že budou nízké daně a stát bude víc a víc v dluzích a každý pracující bude živit jednoho nepřízpusobivého občana. A zrovna Anglie má do toho co mluvit. Já tam byla jako au-pair a ti lidi, co nezažili komunismus, tak vůbec nevěří, že to mohlo být tak zlé a jen hleděli, co u nás bylo, když jsme o tom mluvili.

jenom upozorněni - Britské listy nemají s Anglií nic společného, je to český plátek a to dost pochybné pověsti. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
12.1.13 21:37

No proč asi seděl na Vysočině - protože v jeho vlastní partaji už jim jeho praktiky nebyly po chuti natolik, že ho následně vyloučili. Neúspěšně se pokusil dostat na Hrad, poté ho opět jeho kámoši (hlavně Šlouf) ukecali, že ještě by voliče našel, tak mu založili novou partaj, se kterou se snažil kandidovat (SPOZ). Zeman vždy toužil po moci, to ukazuje, že i když stokrát mluvil o důchodu, vždycky se „rád“ nechal ukecat. Jaké praktiky provozoval, když u moci byl, může vyprávět např. Buzková, na kterou chystal špínu, nebo novinářka Slonková, na kterou jeho blízcí kámoši chystali rovnou vraždu. Jako je mi zle, že tyto jeho kousky všichni tak rychle zapomněli…

• Citovat
  • Upravit
Maartinka1
12.1.13 21:41

Za mě KAREL!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky