Vytočená z bezdomovců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
20.1.13 18:05

No zavisly clovek, je zavisly clovek a ve chvili, kdy to reseni nevidis, sahnes po flasce. Ani nechtejte vedet, jak je sakra jednoduche se na tu ulici dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.1.13 18:05

Oni sice to trochu nepříjemný je, ten smrad, ale na druhou stranu, já s bezdomovcema nemám zas tak zlý zkušenosti. Jednou mě za bílého dne chtěl nějaký zlodějíček napadnout, když jsme v rámci školní akce vybírali na srdíčka peníze, lidi chodili okolo, a nic, a kdo se nás jedinej zastal a pomohl nám? sice byl pár dní nemytej, trochu z něj táhlo, ale srdce očividně na pravým místě. vymydlení kravaťáci radši nic nevidí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
20.1.13 18:07
@palapa píše:
Ahoj holky, jdu si jen postěžovat.
Dnes jsem po dlouhé době jela s malou metrem a jen tam, kam jsem nastoupila, seděli dva bezdomovci, pěkně smradlavý a hnusný :( Nevím, proč nezařídili ty turnikety. Byla to zas jízda pěkně nechutná :( Člověk si platí jízdné a stejně s ním jezdí takoví lidí!! Jen tak na postěžování.

Já si taky platím jízdné… a představ si, že se mnou jezdí tak strašně netoleratní lidi jako Ty a některé další v téhle diskusi. Asi bych si měla někde stěžovat… ne?

Když Ti tak vadí, můžeš si odsednout vedle nebo, pokud jsou nějak extrémně špinaví atd., upozornit řidiče a nechat ho, ať si to vyřeší.

Svět není černobílý a holt má i stránky, které nejsou příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
20.1.13 18:09

Holky, Vam se to stat nemuze, ze jo? Bejt na ulici je otazkou 3-4 ne zrovna stastnejch mesicu nebo jednoho pruseru.

A ohanet se tady tim kolik platim za dopravu - nechapu co tim kdo chce rict.Nebo mate reseni, jak tyto „parazity“ z vasich komfortnich zivotu eliminovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.1.13 18:11

Viděla jsem v telce dokument že někteří bezďáci si vydělají i 12 tisíc měsíčně..za to by mohli spát na ubytovně celý měsíc - koupat se a starat se o sebe, jenže to by pak přišli o kšeft že? Kdo dá potom voňavému bezďákovi tu dvacku..asi nikdo.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22074
20.1.13 18:12
@Hanka1 píše:
hmmm ty asi pravidelne nejezdis prazskou MHD co? Ja za ni platim 4.750,– a ocekavam tedy nejaky komfort jezdeni. Holt bohuzel v centru Prahy, kde pracuji nezaparkuji, jinak by mne do MHD nikdo nedostal ani omylem.

Já ano, každý den.
A co má jako být?
V „komfortu ježdění“ :roll: Ti bezdomovci rozhodně nebrání - stačí si přesednout nebo požádat řidiče, aby věc vyřešil, když to nejde jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.13 18:13
@BohunkaP píše:
Já si taky platím jízdné… a představ si, že se mnou jezdí tak strašně netoleratní lidi jako Ty a některé další v téhle diskusi. Asi bych si měla někde stěžovat… ne?

Když Ti tak vadí, můžeš si odsednout vedle nebo, pokud jsou nějak extrémně špinaví atd., upozornit řidiče a nechat ho, ať si to vyřeší.

Svět není černobílý a holt má i stránky, které nejsou příjemné.

upozornit ridice? Ti sami reknou, ze se s nima spinit nebudou. Videla jsem to kolikrat na te Spojovaci, ridic je na konecne z tramvaje vyhodi, oni si popojdou na nastupni ostruvek a zase si mu do te tramvaje nastoupi. Moji kolegyne bracha jezdi s busem a rikal, ze kdyz na konecny jednoho spiciho budil, tak ten na nej vytahl kudlu a to ze mu za to nestoji.

Mne vadi to, ze v metru jsou polstrovane sedacky a pokud jsou mokre, tak to neni videt a sednout si do chcanek musi bejt fakt chutovka :poblion: a obleceni, potazmo cistirna neni taky zadarmo, jinak nemam problem vystoupit nebo si presednout.

Ano, jsem tak strasne netolerantni a vubec se za to nestydim :think: jak jsem psala, kdybych mela tu moznost, tak sockou vubec nejezdim…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
20.1.13 18:14
@ne-silenamatka píše:
Holky, Vam se to stat nemuze, ze jo? Bejt na ulici je otazkou 3-4 ne zrovna stastnejch mesicu nebo jednoho pruseru.A ohanet se tady tim kolik platim za dopravu - nechapu co tim kdo chce rict.Nebo mate reseni, jak tyto „parazity“ z vasich komfortnich zivotu eliminovat?

mam - at nelezou do MHD a to je cele :P

• Citovat
  • Upravit
22074
20.1.13 18:18
@smurfka píše:
Viděla jsem v telce dokument že někteří bezďáci si vydělají i 12 tisíc měsíčně..za to by mohli spát na ubytovně celý měsíc - koupat se a starat se o sebe, jenže to by pak přišli o kšeft že? Kdo dá potom voňavému bezďákovi tu dvacku..asi nikdo.. :nevim:

Jasně, shrň je do jednoho pytle - to je asi podobný přístup, jako že „všechny ženské na mateřské jsou pipiny a měkne jim mozek“ nebo „každá blondýna je hloupá“. :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
20.1.13 18:19

Jsem tolerantní člověk, s bezdomovci spíš soucítím, ale pokud jsem coby platící zákazník obtěžován člověkem, který smrdí i z fotky na deset metrů, tak jde moje tolerance stranou. Ono totiž občas nestačí poodsednout, ale je nutné vyklidit jeden vůz (což už se mi dvakrát stalo). A řidič je v klidu, ten na něj sahat nebude.

• Citovat
  • Upravit
22074
20.1.13 18:21
@Hanka1 píše:
Ano, jsem tak strasne netolerantni a vubec se za to nestydim.
… což je hodně smutné, takovýhle životní přístup.
Inu… když Tě to baví. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.1.13 18:27
@Hanka1 píše:
mam - at nelezou do MHD a to je cele :P

Smrdí a to příšerně, ale v tom mrazu jim jde o život. Ta trocha tepla v MHD jim často ten život zachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.13 18:30
@BohunkaP píše: … což je hodně smutné, takovýhle životní přístup.
Inu… když Tě to baví. :nevim: [/citac
@Naima píše:
Jsem tolerantní člověk, s bezdomovci spíš soucítím, ale pokud jsem coby platící zákazník obtěžován člověkem, který smrdí i z fotky na deset metrů, tak jde moje tolerance stranou. Ono totiž občas nestačí poodsednout, ale je nutné vyklidit jeden vůz (což už se mi dvakrát stalo). A řidič je v klidu, ten na něj sahat nebude.

BohunkoP
mam to podobne jako Naima, nemam problem jim dat dvacku, ovsem kdyz sama chci. Ale do te prace se nejak dostat musim a nevim proc bych mela pul hodiny cuchat smrad za skoro pet tisic rocne, zas takovej grand a masochiska nejsem :P

a holt se nebojim napsat, ze mi smradosi v MHD vadi a nemusi to byt zrovna bezdomovci, staci kdyz si sedne nekdo vedle mne slusny a cisty se zbytkovym alkoholem nebo v lete lidi, kteri videli deodorant maximalne v reklame :poblion:

Příspěvek upraven 20.01.13 v 18:33

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
20.1.13 18:31
@Burj Chalifa píše:
Smrdí a to příšerně, ale v tom mrazu jim jde o život. Ta trocha tepla v MHD jim často ten život zachrání.

muzou jit na Hermes lod

http://www.metro.cz/…se-deje.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
8996
20.1.13 18:37

@ne-silenamatka A co přátele a rodina? :roll: Troufám si říct že mě a přítele by pod mostem prostě nenechali ať by se stalo cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová