Remcá mi do výchovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.7.20 23:07
@Anonymní píše:
Měla jsem to podobně, pak začal na dceru i křičet, když chtěla něco dobrého, musela jsem se ho jít zeptat, jestli ji to mohu dát ( kupováno za moje peníze), když na ni začal zvyšovat hlas a nadávat, že se nemůže vyspat kvůli tomu, že máme v obýváku rozsvícený vánoční stromeček ( protože to dcera chtěla, přitom jsme spali v ložnici, světýlko bylo trochu vidět jen přes sklo ma dveřích) vadilo mu i to, že v noci jednou zakašlala a on se tím vzbudil a už udajně nemohl usnout atd atd, letěl jak namydlenej blesk. Přes tohle vlak nejede.. moje dcera nebyla a není rozmazlená, je to hodné dítě, on žádné svoje neměl a už vím asi proč. Nesnel by to, všechno mu vadilo, modlila jsem se, aby dcera nenastydla, to by bylo keců. Naštěstí jsem udělala dobře, zabalila jsem mu tašku a ať táhne a žije si zase svůj život, kde žil sám a mohl celé dny a noci chrápat bez rušení.

8o v některých věcech se připodobňujeme, viz ty sladkosti, spaní… Ach bože, čas zvednout kotvy asi… Díky za příspěvek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.20 23:08

@JancaS84 to je pravda :zed:

• Citovat
  • Upravit
36403
10.7.20 23:13
@Anonymní píše:
@JancaS84 to je pravda :zed:

Hmm bohužel… Máš asi poučeni pro příště. Prostě ber hlavně ohledy na malou. Ještě když píšeš, že nemá dítě tak prostě některý věci nepochopí, což chápu i z druhé strany. Taky dokud sem neměla vlastní tak jsem si kolikrát říkala, že někdo nadělá caviky s tím a tím. Teď už to taky vidím úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.7.20 23:26

Já nevím, pocitově mám dojem, že jste zajetá společná jednotka s dcerou a že ho mezi vás odmítáš pustit.
Už jenom ten nadpis, „remcá“, pak to, že kazí vaše zajetá pravidla, pak že je postavené na hlavu, aby někam jela s jeho mámou…
Jestli všechny jeho návrhy rovnou shodíš ze stolu, že je to kravina, tak bych se taky hádala, být jím.
On má nárok na to, abyste se zajeli všichni společně, aby se na jeho návrhy a názory brala zřetel, abys nad tím vážně uvažovala, abyste si to zkrátka nastavili odteď nějak společně.
A tady z tvé strany nevidím vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
10.7.20 23:55

@Lucie_Sx Já se omlouvám, ale ty by jsi nechala nachlazení čtyřleté dítě jet na koupák s cizí osobou (pro dceru cizi)? Tohle bych taky hned smetla ze stolu.

Zakladatelko, upřímně? Nebyla bych s ním, pokud už teď má problém (viz. tvá odpověď na anonym ze sladkým, spaním), tak tudy cesta nevede. Možná by jsi si měla najít někoho kdo dítě má a ví co to obnáší. Já bezdětná taky byla chytrá, jak by moje výchova vypadala tak a onak, a ono, když máš vlastní dítě, je to úplně jinak. Cizí se vychovávají nejlépe.

• Citovat
  • Upravit
34322
11.7.20 00:24
@alena1995 píše:
@Lucie_Sx Já se omlouvám, ale ty by jsi nechala nachlazení čtyřleté dítě jet na koupák s cizí osobou (pro dceru cizi)? Tohle bych taky hned smetla ze stolu.Zakladatelko, upřímně? Nebyla bych s ním, pokud už teď má problém (viz. tvá odpověď na anonym ze sladkým, spaním), tak tudy cesta nevede. Možná by jsi si měla najít někoho kdo dítě má a ví co to obnáší. Já bezdětná taky byla chytrá, jak by moje výchova vypadala tak a onak, a ono, když máš vlastní dítě, je to úplně jinak. Cizí se vychovávají nejlépe.

Ne, ale on je bezdětný a jaksi netuší, jak na to.
Prostě mi přijde, že ho zakladatelka nějak nepřibrala do rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.20 05:13
@Lucie_Sx píše:
Ne, ale on je bezdětný a jaksi netuší, jak na to.
Prostě mi přijde, že ho zakladatelka nějak nepřibrala do rodiny…

Taky se mi zdá, že je to ona, kdo určuje pravidla… Taková solo jednotka, která chce, aby bylo po jejím a není svolná ke kompromisu. A fakt nejde jen o to koupaliště, i to se dalo řešit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.7.20 05:43

No na koupaliště bych nepustila ani zdravé dítě.
Myslím, že pan dětem moc nerozumí, měl by přece respektovat, že má zakladatelka nejaka pravidla, nějaký systém.
Spíš sledovat a postupně se zapojovat. Pokud si teď vydělává nějaký kraviny, jen aby si dokazoval nějakou moc, asi bych to ukončila.
Tohle dělal jeden můj ex, začal to zkoušet na psy a potom i na syna a byl konec. My ale nebyli v jedné domácnosti.
Současný partner má taky svoje mouchy ale tohle by si nedovolil, to by jo snad ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
11.7.20 05:46
@Anonymní píše:
Měla jsem to podobně, pak začal na dceru i křičet, když chtěla něco dobrého, musela jsem se ho jít zeptat, jestli ji to mohu dát ( kupováno za moje peníze), když na ni začal zvyšovat hlas a nadávat, že se nemůže vyspat kvůli tomu, že máme v obýváku rozsvícený vánoční stromeček ( protože to dcera chtěla, přitom jsme spali v ložnici, světýlko bylo trochu vidět jen přes sklo ma dveřích) vadilo mu i to, že v noci jednou zakašlala a on se tím vzbudil a už udajně nemohl usnout atd atd, letěl jak namydlenej blesk. Přes tohle vlak nejede.. moje dcera nebyla a není rozmazlená, je to hodné dítě, on žádné svoje neměl a už vím asi proč. Nesnel by to, všechno mu vadilo, modlila jsem se, aby dcera nenastydla, to by bylo keců. Naštěstí jsem udělala dobře, zabalila jsem mu tašku a ať táhne a žije si zase svůj život, kde žil sám a mohl celé dny a noci chrápat bez rušení.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:

Správné a efektivní řešení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.7.20 05:51

@Dědek 66 pětkrát vložené to má větší váhu, viď?
:andel:
Vím, že omylem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
11.7.20 05:52
@Anonymní píše:
8o v některých věcech se připodobňujeme, viz ty sladkosti, spaní… Ach bože, čas zvednout kotvy asi… Díky za příspěvek

Souhlas hlavně si nato, nezvykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.7.20 05:52
@Anonymní píše:

A co mu vadí ohledně sladkosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.7.20 05:57
@alena1995 píše:
@Lucie_Sx Já se omlouvám, ale ty by jsi nechala nachlazení čtyřleté dítě jet na koupák s cizí osobou (pro dceru cizi)? Tohle bych taky hned smetla ze stolu.Zakladatelko, upřímně? Nebyla bych s ním, pokud už teď má problém (viz. tvá odpověď na anonym ze sladkým, spaním), tak tudy cesta nevede. Možná by jsi si měla najít někoho kdo dítě má a ví co to obnáší. Já bezdětná taky byla chytrá, jak by moje výchova vypadala tak a onak, a ono, když máš vlastní dítě, je to úplně jinak. Cizí se vychovávají nejlépe.

Ale tak ta jeho matka už snad pro dítě není cizí osoba, ne? Nepustila bych dítě kvůli nachlazení.
A jinak mám stejný pocit jako @Lucie_Sx zakladatelka s dítětem tvoří samostatnou jednotku, které se nesmí nic říct a partner je tam tak nějak navíc. Když už spolu žijí, tak bych očekávala, že i on bude mít možnost se podílet na výchově.

• Citovat
  • Upravit
262
11.7.20 06:40
@g.sandova píše:
@Dědek 66 pětkrát vložené to má větší váhu, viď? :andel:
Vím, že omylem…
@g.sandova píše:
@Dědek 66 pětkrát vložené to má větší váhu, viď? :andel:
Vím, že omylem…

Stydím se až mi zrudly uši :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 07:14

@DoktorkaZorkaHorká ke kompromisu svolná jsem, ale taky záleží o co se jedná, nachlazene dítě bych nepustila ani se svou matkou natož, tak pro ni úplně cizí osobou a ke všemu na celý den 8o když vím jaký má přístup k dětem, ať jsme tam byli kdykoli to bylo pořád jen kafe cigárko, cigárko, cigárko, kafe a vůbec jí nevadilo kouřit v naší přítomnosti, nekuřáků, kdybych viděla, že o ní jeví větší zájem bylo by to zase něco jiného, ale takhle…? Píšeš že by se to dalo řešit i jinak, zajímá mě tedy jak?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML