Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj už to několik hodin rozdýchávám. Mojí dceři do mobilu nelezu ale poslední dobou se začala chovat divně(deprese, modřiny, řizance…) A já ji teda šla do mobilu (poprvé v životě) a našla jsem na messengeru že si píše s kurátorem momo hry
(do teď jsem si myslela že je jen Modrá verliba) teď je u kamarádky tak jsem napsala kuratorovi o další úkol a má se podříznout na zápěstí. Panebože co mám dělat policie, zabavit mobil… Co by jste dělali vy? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zabavila bych mobil, třískla s ním o zem a koupila mobil blbej… Pokud nejsi cholerik, tak jen vyndej simku a mobil někam pečlivě schovej. Ať si dcera pořídí lepší mobil až si na něj vydělá ![]()
Můžeš i nenápadně toho kurátora zablokovat.
@Barca 04 píše:
Tak si s ní promluv
To nejde protože bych stratila její důvěru
@Anonymní píše:
Ahoj už to několik hodin rozdýchávám. Mojí dceři do mobilu nelezu ale poslední dobou se začala chovat divně(deprese, modřiny, řizance…) A já ji teda šla do mobilu (poprvé v životě) a našla jsem na messengeru že si píše s kurátorem momo hry(do teď jsem si myslela že je jen Modrá verliba) teď je u kamarádky tak jsem napsala kuratorovi o další úkol a má se podříznout na zápěstí. Panebože co mám dělat policie, zabavit mobil… Co by jste dělali vy?
Četla jsem na netu o podobných případech, šla bych na policii, promluvila s dcerou, určitě by byla dobrá návštěva psychologa.
On bohužel může přitvrdovat…
@Barca 04 píše:
To nejde protože bych stratila její důvěru
Ty si píšeš sama se sebou? ![]()
@admin prosím o odkrytí anonymního trolla, který si tu z nás dělá legraci.
@Anonymní píše:
Ahoj už to několik hodin rozdýchávám. Mojí dceři do mobilu nelezu ale poslední dobou se začala chovat divně(deprese, modřiny, řizance…) A já ji teda šla do mobilu (poprvé v životě) a našla jsem na messengeru že si píše s kurátorem momo hry(do teď jsem si myslela že je jen Modrá verliba) teď je u kamarádky tak jsem napsala kuratorovi o další úkol a má se podříznout na zápěstí. Panebože co mám dělat policie, zabavit mobil… Co by jste dělali vy?
Je zakladatelka @Barca 04 a tím pádem si diskutuje sama se sebou?
Děkuji… ![]()
@Barca 04 navíc všude jinde píšeš že dceru nemáš, ale syny… tak jak?
V takové situaci bych se jednoznačně poradila s odborníky, ptž stačí rodičovský přešlap a je malér. Není nějaká krizová info linka, která by ti poradila?
Znáš někoho mladého, kdo má u dcery autoritu? Třeba někdo z příbuzných, ale mladší generace, komu důvěřuješ a víš, že to má v hlavě srovnané? Sestřenice, teta, starší dcera? Tyhle děcka mají sklon životní moudra lépe pobrat od nich než od rodičů a více se jim otevřou. Každopádně je naprosto nutné s holkou komunikovat, ale postup bych volila podle profesionálních instrukcí…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat