Dcera hraje sebevražednou hru

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10.7.20 19:43

@free333
Musela sem se na to juknout znovu a jako fakt :lol: :lol: ona si píše sama se sebou :lol: :lol: tak tohle jen tak někdo nevymyslí nebo jo :think: :think:

• načítám...
25179
10.7.20 19:43
@mau-mau píše:
Pojala jsem podezření na trolla už u verliby :mrgreen: :roll: to mě fakt vydráždilo :cert: :mrgreen:

ano, úvod obsahuje výrazové a gramatické perly :palec: :P

• načítám...
40536
10.7.20 19:45
@Mispulinek2323 píše:
@free333
Musela sem se na to juknout znovu a jako fakt :lol: :lol: ona si píše sama se sebou :lol: :lol: tak tohle jen tak někdo nevymyslí nebo jo :think: :think:

Ono prostě i na to trollení a používání anonymu je potřeba jistá inteligence… :pankac:

• načítám...
74217
10.7.20 19:45
@mrav píše:
Komu? Dceři, mediátorovi, nebo autorce? Neboj, za chvilku zavolají 155. :mrgreen: :mavam:

Barci 😂

• načítám...
25179
10.7.20 19:46
@Prof. Farnsworth píše:
Všechny tyhlety hry, jako např. Modrá velryba, jsou hoax. Dokonce i policie ČR, která před hrou varovala, následně varování dementovala. Viz. https://hoax.cz/…ebo-hoax_523

přečetla jsem - no mazec teda 8o

• načítám...
5487
10.7.20 19:47
@Fifi2 píše:
@mau-mau i řizance jsou dobré :D

To jsem považovala za nějaký ostravský výraz :mrgreen:

• načítám...
14727
10.7.20 19:52

Nejlepší jsou trolíci, co jsou blboučcí jak dlabaný necky a propálí sami sebe už na první stránce :lol: Ty „verlibo“ :lol:

• načítám...
539
10.7.20 19:57

@mau-mau jsem shodou okolnosti z Ostravy, řizance musi pochazet odjinud :D

• načítám...
4523
10.7.20 19:58

Tak treba u nás se slovo „řízance“ používá úplně běžně. Prostě viditelné stopy po říznutí, ať už na těle nebo třeba v dřevě. Verliba říká strašná spousta lidí, takže to mě taky nijak nevykolejilo, jen teda napsané jsem to nikdy neviděla. Zarazilo mě to, že holka jde ven bez mobilu, zvlášť když v něm ukrývá něco takového. Ale zas a pokud inteligenci podědila po matce… kazdopadne jak si pak odpověděla sama sobě, tak je to jasný, no.. docela je mi líto lidí, kteří nemají na práci nic lepšího, než zakládat fiktivní anonymní diskuze na mamafóru…

• načítám...
21681
10.7.20 20:03
@Kelsey píše:
Nekdy je trolleni vtipne. Ale tohle je dost nevhodne a ubohe.
Asi ji dosly leky :nevim:.

Presne, fakt nevhodne

• načítám...
16006
10.7.20 20:20
@Prof. Farnsworth píše:
Všechny tyhlety hry, jako např. Modrá velryba, jsou hoax. Dokonce i policie ČR, která před hrou varovala, následně varování dementovala. Viz. https://hoax.cz/…ebo-hoax_523

Prostě emimi klasika, denně je tu několik nových diskuzí od anonymů či čerstvě založených fejků, úroveň inteligence zakládajících uživatelů je někde v pásmu debility.
Bohužel dost lidí na to dost často skočí, skoro mám strach napsat, co si o nich mám myslet :mrgreen:

• načítám...
25179
10.7.20 20:44
@Michelle_M píše:
Nejlepší jsou trolíci, co jsou blboučcí jak dlabaný necky a propálí sami sebe už na první stránce :lol: Ty „verlibo“ :lol:

no jo, jenže to tady je každej druhej anonym. Slovní zásoba omezená, neschopnost souvislé myšlenky, gramatické chyby a absence interpunkčních znamének…Takže než se dohrabeš, co tím chtěl autor říct :nevim:
Asi chodili do stejný školy :pankac:

• načítám...
20916
10.7.20 21:49

Dobrý den,

z důvodů trollení diskuzi zamykám a a dávám ke smazání.

Upozorňuji, že zneužívání anonymity je proti pravidlům diskuze. Prosím uživatelku zakládající diskuze, aby to brala jako upozornění, než budeme nuceni k blokaci účtu za porušení pravidel.

Děkuji za pochopení a přeji hezký večer,
Hani :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML