Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Adriana píše:JanaK88 píše:Možná budu překvapená, a neboj, po střetu se sklokeramickou deskou na kterou jsem si připekla prst, se bojim všeho horkýhoAdriana píše:Možná budeš překvapená, jak ta stará hliníková remoska je dobráhofka píše:No stará bude je po babi
Teplota je myslím taková střední. Záleží na kvalitě Remosky. Starší s otlučeným víkem úplně netěsnící míň, nová víc:-),dneska jsem z ní drhla spoustu spálených jídel
,fuj..Jo a je to Eta a hliníková
…Furt si říkám,že 3 týdny to přežijeme…
Jen pozor pokud nejsi na ni zvyklá, tak na to, že je horká snad ve všech částech, měla jsem díky ní puchýře, když jsem ji poprvé použila
. A ještě si pamatuju babi jak horní část odkládala na hrnec s vodou.Jinak děkuju za upozornění
!!
Auuuuuuuuuuuuuuuu
Když mluvíš o tom připečení prstu, tak mi je až špatně. Ale je pravda, že to je úplná blbost, člověk je zvyklý x let vařit na normálním vařiči, kdy ty plastová ucha jsou ve většině případů studen, ale u remosky snad člověku přestane fungovat mozek
Já jen chtěla dát ten hrnec s kuřetem na stůl, abych uklidila kuchyňskou linku, hrnec skončil odhozený v umyvadle - naštěstí kuře přežilo
. A to i ty nožičky, jsou docela teplý, na ty jsem si hrábla hned po tom hrnci
![]()
Btw. ja v ni pecu denne, v malem byte v Praze nemam troubu.
Muzes udelat cokoliv, od „grilovanyho masa“ pres kynuty buchty po zapeceny rohliky ci tousty… ![]()
Na buchtu doporucuju vzit si pecici papir a dal podel okraju, veprostred se pomaleji propece.
Hodim odkaz na nejake recepty a vychytavky
JanaK88 píše:Adriana píše:AuuuuuuuuuuuuuuuuJanaK88 píše:Možná budu překvapená, a neboj, po střetu se sklokeramickou deskou na kterou jsem si připekla prst, se bojim všeho horkýhoAdriana píše:Možná budeš překvapená, jak ta stará hliníková remoska je dobráhofka píše:No stará bude je po babi
Teplota je myslím taková střední. Záleží na kvalitě Remosky. Starší s otlučeným víkem úplně netěsnící míň, nová víc:-),dneska jsem z ní drhla spoustu spálených jídel
Jen pozor pokud nejsi na ni zvyklá, tak na to, že je horká snad ve všech částech, měla jsem díky ní puchýře, když jsem ji poprvé použila
. A ještě si pamatuju babi jak horní část odkládala na hrnec s vodou.Jinak děkuju za upozornění
!!
Když mluvíš o tom připečení prstu, tak mi je až špatně. Ale je pravda, že to je úplná blbost, člověk je zvyklý x let vařit na normálním vařiči, kdy ty plastová ucha jsou ve většině případů studen, ale u remosky snad člověku přestane fungovat mozek
Já jen chtěla dát ten hrnec s kuřetem na stůl, abych uklidila kuchyňskou linku, hrnec skončil odhozený v umyvadle - naštěstí kuře přežilo
![]()
Teda taky super!!!No s tou sklokeramikou,mě se ten prst normálně přilepil,přiškvařil nebo jak to napsat.Musela jsem to odtrhnout.Fuj, to byla bolest…Hned jsem chladila a koupila jsem si nějakej hydrogel v lékárně a super.Akorát druhej den jsem našla zbytek prstu připečenej na desce,tak jsem ho odškrábla
..
Monjie píše:
Btw. ja v ni pecu denne, v malem byte v Praze nemam troubu.Muzes udelat cokoliv, od „grilovanyho masa“ pres kynuty buchty po zapeceny rohliky ci tousty…
Na buchtu doporucuju vzit si pecici papir a dal podel okraju, veprostred se pomaleji propece.
Hodim odkaz na nejake recepty a vychytavky
Děkuju moc,péct buchty jim nebudu
, ale na ostatní se ráda podívám ![]()
Adriana píše:JanaK88 píše:Teda taky super!!!No s tou sklokeramikou,mě se ten prst normálně přilepil,přiškvařil nebo jak to napsat.Musela jsem to odtrhnout.Fuj, to byla bolest…Hned jsem chladila a koupila jsem si nějakej hydrogel v lékárně a super.Akorát druhej den jsem našla zbytek prstu připečenej na desce,tak jsem ho odškráblaAdriana píše:AuuuuuuuuuuuuuuuuJanaK88 píše:Možná budu překvapená, a neboj, po střetu se sklokeramickou deskou na kterou jsem si připekla prst, se bojim všeho horkýhoAdriana píše:Možná budeš překvapená, jak ta stará hliníková remoska je dobráhofka píše:No stará bude je po babi
!!
![]()
..
Nepsala jsi to náhodou i v jiné diskuzi? Myslím něco jako Co nejhoršího jste si provedly?
Pokud ano, tak jsi u mě vyhrála 2. místo, předčila tě jen holčina s rozsekaným jazykem od mixéru s nástavcem na sekání. Můžu ti popravdě říct, že teď jsem tu představu začala opět vydýchávat a to potrvá ještě tak 5 minut
Mě je z té představy špatně, já bych to odškrábávat nemohla, to by musel asi přítel a ten by byl asi hodně nadšen ![]()
Nechceš si radši tu remosku doma aspoň vyzkoušet před dovolenou? Já bych ji zkusila, co v nejhorším vyvádí ![]()
JanaK88 píše:Adriana píše:Nepsala jsi to náhodou i v jiné diskuzi? Myslím něco jako Co nejhoršího jste si provedly?JanaK88 píše:Teda taky super!!!No s tou sklokeramikou,mě se ten prst normálně přilepil,přiškvařil nebo jak to napsat.Musela jsem to odtrhnout.Fuj, to byla bolest…Hned jsem chladila a koupila jsem si nějakej hydrogel v lékárně a super.Akorát druhej den jsem našla zbytek prstu připečenej na desce,tak jsem ho odškráblaAdriana píše:AuuuuuuuuuuuuuuuuJanaK88 píše:Možná budu překvapená, a neboj, po střetu se sklokeramickou deskou na kterou jsem si připekla prst, se bojim všeho horkýhoAdriana píše:Možná budeš překvapená, jak ta stará hliníková remoska je dobráhofka píše:No stará bude je po babi
!!
![]()
..
Pokud ano, tak jsi u mě vyhrála 2. místo, předčila tě jen holčina s rozsekaným jazykem od mixéru s nástavcem na sekání. Můžu ti popravdě říct, že teď jsem tu představu začala opět vydýchávat a to potrvá ještě tak 5 minut
Mě je z té představy špatně, já bych to odškrábávat nemohla, to by musel asi přítel a ten by byl asi hodně nadšen
Nechceš si radši tu remosku doma aspoň vyzkoušet před dovolenou? Já bych ji zkusila, co v nejhorším vyvádí
Jo jsem to já!!!V celý svý parádě
…Já fakt nejsem takový kopyto
.Vzhledem k tomu, že jsem makala pár let na traumatologii tak to zas takovej problém nebyl
!!Byl to uhel, a manžel je doktor,tak pro něj by to byla procházka růžovým sadem
…No prst pořád necítím, ale asi je to dobře
!!!
Jo a ten jazyk vede,to máš pravdu, to přeběhl mráz po zádech i mě!!!
Adriana: Doufám, že tě druhé místo nemrzí
Ale ten jazyk byl masakr ![]()
To máš štěstí, že jsi tak ve zranění zběhlá a mohla sis zajisti odbornou první pomoc ![]()
Snad se ti všechny nehody na dovolené vyhnou ![]()
Adriana píše:hofka píše:No stará bude je po babi
já mám taky asi 30let starou hliníkovou, co naši vyštrachali ve sklepě a pro svůj pocit do ní dávám pečící papír. Jinak je to super vynález mám ji 1/2 roku a kdyby odešla kupuji hned novou.
jo a navíc, při dnešních cenách elektriky-el. trouba má spotřebu průměrně 2000W a remoska ta větší 650W /hod. Takže rozdíl markantní, takže i já mám doma sporák s el. troubou, ale tři stehna, pstruhy, sekanou-zkrátka jakékoliv maso peču v remosce.
JanaK88 píše:
Adriana: Doufám, že tě druhé místo nemrzíAle ten jazyk byl masakr
To máš štěstí, že jsi tak ve zranění zběhlá a mohla sis zajisti odbornou první pomocSnad se ti všechny nehody na dovolené vyhnou
No za druhý místo jsem ráda,protože rozsekanej jazyk je peklo!!!!!
Děkuju za přání ![]()
Jj, je to nedoceněná věc, já to taky tahám pořád, kdysi nás-naše- to naučil strejda používat a od té doby ani ránu, já třeba do trouby schovávám sušenky, aby mi je chlap nesežral
remosky mám dvě - tu menší a větší a všechno v nich, dřív jsem měla také ty hliníkové, tedy nevyhodila jsem je, ale dostala jsem vděčné dárky
nové remosky.
Vůbec papiňák a remoska
![]()
Holky prosím hoďte sem nějaké recepty.
Chci si vzít remosku na dovču (tprv se ji chystám koupit) a tak pomalu sbírám co v ní vše jde udělat. Prosíííím inspiraci.
v remosce můžeš dělat v podstatě všechno co v troubě, kuře, sekanou, zapečené brambory, těstoviny, i buchty a skoro všechno, co tě napadne, jen si musíš koupit tu větší, aby se ti to tam všechno vlezlo…
a můžeš dovnitř dát třeba zapékací misku, když budeš dělat něco menšího ![]()
Ahoj.
Muzete mi nekdo prosim poradit? Chci koupit rodicum remosku. Ale je jich desne mnozstvi, ze nevim ktera je original
a myslite, ze pro 2 lidi je lepsi ta mensi? Vejde se tam kure? Poradite, prosim?
Ahoj, my máme „remnosku“ od tefalu. Oproti té originální má velkou výhodu, že ta pečící nádoba se dá použít i na sporák. To využívám fakt hodně.
Obsah má 4l, pro naši rodinu je to tak akorát. Pokud dělám něco pro méně lidí, dávám dovnitř kulatou silikonovou dortovou formu - je menší, nemusí se pak umývat celá ta nádoba.
http://pecici-panve.heureka.cz/…005-uniflex/
Jo a celé kuře bych tam nepekla, leda naporcované. To se do té naší 4l vejde tak akorát.