Renovace postylky

656
27.2.06 10:36

Renovace postylky

Ahoj,

vybavujeme detsky koutek, postylku jsme dostali od sestry. Je po dvou detech - dobrem stavu, ale prece jen bych ji chtela trochu vylepsit, tedy konkretne natrit nejakou peknejsi barvou.
Mate s tim nekdo zkusenosti - tedy, jakou barvu - nemyslim odstin, ale ktery nater? (pocitam ze ditko to pozdej bude ozuzlavat tak jaky nater pouzit?) A take: musi se ten stary nater nejdriv osmirglovat, nejde to jen pretrit?

Diky,

Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7708
27.2.06 10:39

My jsme měli taky starou postýlku a byla natřená na bílo.To mi přišlo uplně otřesný,prootže se to zaprvní olupovalo a zadruhý jsem netušila jakou barvou to tchýně natřela.Manžel to celý obrušoval (vibrační bruskou)a dalo to šíleně práce.Bylo tam milión vrstev :roll:
Pak jsme koupili v Hornbachu barvu,která byla vodou ředitelná,bohužel už nevím jak se jmenovala,ale vbylo tam naspáno přímo na dětský nábytek.Určitě vám v prodejně poradí,takových barev je hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
27.2.06 10:46

Ahoj, mame taky starsi postylky a jednu jsem si pro radost natrela. Nevim presne nazev barvy, asi balaton nebo balakryl, kazdopadne je v navodu napsane, ze je to schvalene na detske hracky, tim jsem se ridila. Moc jsem to nesmirglovala, moc to neslo a nebavilo mi to . . . proste jsem zacala natirat redenou barvou dle navodu. chtelo to vic vrstev ale postylka je jako nova. Ted ji pouzivame jako ohradku pro pripady nouze, male je rok, triska do ni hrackama a zatim zadne olupovani. Ale jestli je tvoje postylka hodne lakovana, nemuselo by to drzet, asi aspon trosku zbrousit. Barva mi stacila jedna a stala tusim okolo 150kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
27.2.06 10:48

Ahoj, mame taky starsi postylky a jednu jsem si pro radost natrela. Nevim presne nazev barvy, asi balaton nebo balakryl, kazdopadne je v navodu napsane, ze je to schvalene na detske hracky, tim jsem se ridila. Moc jsem to nesmirglovala, moc to neslo a nebavilo mi to . . . proste jsem zacala natirat redenou barvou dle navodu. chtelo to vic vrstev ale postylka je jako nova. Ted ji pouzivame jako ohradku pro pripady nouze, male je rok, triska do ni hrackama a zatim zadne olupovani. Ale jestli je tvoje postylka hodne lakovana, nemuselo by to drzet, asi aspon trosku zbrousit. Barva mi stacila jedna a stala tusim okolo 150kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
27.2.06 10:49

Dvakrat odpoved, netusim proc a omlouvam se . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
27.2.06 10:55

Diky holky, jde o to ze jsme ve dvoupokojovem panelakovem bytu a kde to tady budu smirglovat to fakt nevim… :( Ostatne s tim natiranim je to to same, takze zajdu do OBI nebo nejakeho podobneho obchodu a poptam se tam…

Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
27.2.06 11:55

Ahoj Anino,

boli sme presne v rovnakej situacii :wink: , postielku sme dostali od segry, zachovalu po dvoch detoch … klasicka drevena lakovana, v rohoch trochu otlceny ten lak, inak ok … no a teraz vyzera super :)
urcite ju budete musiet osmirglovat - my sme to robili na terase nastastie, ale myslim, ze ked ju rozoberiete, osmirglujete to aj pred barakom po kuskoch, nie ? netreba vela.
No a hlavne som ti chcela odporucit farbu - kupovali sme ju v OBI, je to ich vlastna znacka - premiova rada farieb pod nazvom „Design color“, maju krasne odtiene a vzdy v 2 prevedeniach - vysoky lesk alebo hodvabne matna - my mame tu matnu a vyzera super. Na celu postielku nam stacilo jedno 0,5l balenie (natierali sme 2×) a este nam aj ostalo. Splna normu E71 - je urcena aj na detske hracky, nabytok. A fantasticky sa s nou pracuje, krasne kryje, nesmrdi, nesteka, no skratka mame tu najlepsiu skusenost - odporucam !

Ak chces, poslem ti mailom „vysledok“ :)

pa,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
27.2.06 11:57

jo, a este k tomu natieraniu - tak my sme to s touto farbou natierali v pohode v spalni ! pod nu sme rozprestreli igelit a frcali. nekape, nesmrdi, pohoda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí