Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lucie1906 píše:
@Sany80s Aha,a jak? Třeba taková kolika, když dítě dokáže hysterický řvát i 5 hodin v kuse a nejde utěšit?
To je sice smutné, ale pokud se celý týden nevyspim do práce, tak ano, šla bych si stěžovat i na řvoucí dítě. Já si platím za standardní bydlení a cizí děti mě nezajímají. U stěkajicího čokla se není o čem bavit.
@Sany80s píše:
Jako dovedeš si představit, že necháš svoje dítě řvát 5 hodin v kuse s kolikou. To je šílenost. Já nejsem ta matka, která by dítě byla ochotna uhoupat každý večer na míči a podobně, protože není schopno usnout.
Ale toto je vážně síla.
Ne, vůbec.. Půl hodiny u zubů, než zabral sirup na bolest.. Úplně max..
@Lucie1906 píše:
@iiiv Ne, nemám psa ani kolíkové dítě. Jen si nehraju na dokonalou která všechno ví, všude byla a od všeho má klíč.
Tak pak víš prd.. Twl.. Podle knížky nemůžeš jet.. 5 hodin křiku? By se ti to děcko udusilo.. Starší trpěl jak pes.. Do 6 měsíce.. Pak mi začaly růst zuby.. Užila jsem si dost. Ale nikdy nerval takto..
@Premek_Orac píše:
Muz chrape, pes steka, vlak troubi, dite breci… Pokud nemate osetreno v domovnim radu, tak to vyresis stiznosti tezko. Pobavte se o tom s dotycnym sousedem a praktikujte spunty do usi.
Ps: Jake reseni bys navrhovala? Co ma byt cilem stiznosti? Vystehovani souseda, ze nekdo psovi rekne at nesteka, nebo co?
Máš jasně dané, že nesmíš obtěžovat sousedy nadměrným hlukem, smradem, atd.. Já se fakt nedivím, že si lidi stěžují a snaží se bránit.. Žít na takovém místě, kde je bordel, je dlouhodobě neúnosné..
Wow jste se rozjeli. Ja se chtela ujistit, ze takova moznost stiznosti je, a ze by to Residomo v krajni nouzi resilo. Ano porusuji domovni rad a i povinnosti najemnika. Tam je psano o ctekajicim psovi.
@Premek_Orac reseni? Naucit ho nestekat. Naucit ho byt sam doma a v noci ho nedavat spat do pokoje ale do obyvaku, kde stekot nebude vadit, protoze kolem nejsou loznice.
Me vadi ta noc. Jasne vadi mi i pres den steknuti, ale je to pes. Dopoledne jsem v praci takze to jeho vyti se me nedotyka. Ale dotyka se vsech starousedliku, kteri jsou v duchodu a uz jim z toho hrabe jak vyje/breci. Ale ti maji ted klid.
Nemluve o tom, ze se blizi leto a bam tu pod okny chodi nonstop psiska, kocky a sedi mladez. Tak mam obavy, aby se je nesnazil pak,,prervat,,.
@martina.se Rozumim, ze to obtezuje, ale psovi nebo malemu diteti nekdy neporucis…
@Premek_Orac píše:
@martina.se Rozumim, ze to obtezuje, ale psovi nebo malemu diteti nekdy neporucis…
Malé dítě ještě ok, ale pes? V panelacich bych to zakázala.. Mě jaksi nezajímá, že sousedi po něm touží. Když to pak vriska celý den, když nejsou doma..
@Premek_Orac píše:
Tak se holt musí vychovat
@Anonymní píše:
Wow jste se rozjeli. Ja se chtela ujistit, ze takova moznost stiznosti je, a ze by to Residomo v krajni nouzi resilo. Ano porusuji domovni rad a i povinnosti najemnika. Tam je psano o ctekajicim psovi.@Premek_Orac reseni? Naucit ho nestekat. Naucit ho byt sam doma a v noci ho nedavat spat do pokoje ale do obyvaku, kde stekot nebude vadit, protoze kolem nejsou loznice.
Me vadi ta noc. Jasne vadi mi i pres den steknuti, ale je to pes. Dopoledne jsem v praci takze to jeho vyti se me nedotyka. Ale dotyka se vsech starousedliku, kteri jsou v duchodu a uz jim z toho hrabe jak vyje/breci. Ale ti maji ted klid.
Nemluve o tom, ze se blizi leto a bam tu pod okny chodi nonstop psiska, kocky a sedi mladez. Tak mam obavy, aby se je nesnazil pak,,prervat,,.
Ok, tak se zkuste domluvit primo se sousedem, co by pomohlo, nez hned posilat stiznost. Co navrhujes zni rozumne, takze kdyz se to poda dobrou formou, treba se domluvite.
@martina.se Takhle, ja bych si psa, papouska nebo protileteckou sirenu do bytoveho domu neporidil.
Zas ale zakazy bych to neresil. Ony totiz zakazy nikdy vse nevyresi.
@terien píše:
Tak se holt musí vychovat
To je samozrejme optimalni, kdyz to jde.
@Premek_Orac píše:
@martina.se Takhle, ja bych si psa, papouska nebo protileteckou sirenu do bytoveho domu neporidil.
Zas ale zakazy bych to neresil. Ony totiz zakazy nikdy vse nevyresi.
U nás ano.. 14 pater.. Coklu pomalu víc jak lidi.. O některých nevíš, ale ten zbytek dělá bordel za všechny.. Je to hnus.. A neuděláš nic, pokud je to soukromé, tak už vůbec ne.. Residomo se o to aspoň stará..
@martina.se Vzhledem k tomu, ze je tam vic pejskaru nez nepejskaru bych se tedy bal, ze zakazou nemit psa ![]()
Ale rozumim, neni to o psech, ale o lidske bezohlednosti k druhym.
@Premek_Orac píše:
Dítě v paneláku je normální, pes v paneláku normální není, a pokud jej tam někdo chce mít, tak by se měl postarat, aby neotravoval ostatní. Dítě celý den nikdo řvát nenechá, štěkat psa, když majitel je pryč, klidně. ![]()
Mimochodem, my když jsme dělali rekonstrukci koupeného bytu, tak jsme strop v místnosti, kde měla být pracovna, ale sousedi nad námi tam mají ložnici, zvukově zaizolovali, to samé společná zeď naši ložnice a bytu sousedů.
@Premek_Orac píše:
Nezlob se, ale psa, pokud se tomu věnuješ, vychováš celkem rychle.