Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Wow jste se rozjeli. Ja se chtela ujistit, ze takova moznost stiznosti je, a ze by to Residomo v krajni nouzi resilo. Ano porusuji domovni rad a i povinnosti najemnika. Tam je psano o ctekajicim psovi.@Premek_Orac reseni? Naucit ho nestekat. Naucit ho byt sam doma a v noci ho nedavat spat do pokoje ale do obyvaku, kde stekot nebude vadit, protoze kolem nejsou loznice.
Me vadi ta noc. Jasne vadi mi i pres den steknuti, ale je to pes. Dopoledne jsem v praci takze to jeho vyti se me nedotyka. Ale dotyka se vsech starousedliku, kteri jsou v duchodu a uz jim z toho hrabe jak vyje/breci. Ale ti maji ted klid.
Nemluve o tom, ze se blizi leto a bam tu pod okny chodi nonstop psiska, kocky a sedi mladez. Tak mam obavy, aby se je nesnazil pak,,prervat,,.
Tak u nás je situace, že pes nad námi štěká podle toho, kdy jsou jeho páníčci v práci. Teď nejedou některé fabriky, tak to relativně jde. Vadí nám hlavně štěkání v noci a ve 4 ráno. Přes den to neřeším. Ten pes přeštěká i TV.
Pokud jsou v bytě s problémovým psem nájemníci, dá se s nimi nejspíš domluvit, protože jim hrozí daleko horší věci, než majitelům bytu s uštěkaným psem.
Nad námi bohužel bydlí majitelé toho bytu, chodí na 3 směny, několikrát u nich v noci byla policie, protože se tam hádali a mlátili. Zvířata mám ráda, ale když mě celý týden budí ve 4 ráno nebo celou noc a ještě si tam sousedi dělají o víkendu párty, je to na palici. Dokonce se jedna sousedka nabídla, že pejska bude hlídat, jeho páníčci na to nepřistoupili. ![]()
@Sany80s píše:
Nezlob se, ale psa, pokud se tomu věnuješ, vychováš celkem rychle.
V drtive vetsine pripadu ano, ale jsou vyjimky, ktere nezvladne ani psi psycholog.
@Premek_Orac píše:
@martina.se Vzhledem k tomu, ze je tam vic pejskaru nez nepejskaru bych se tedy bal, ze zakazou nemit psa
Ale rozumim, neni to o psech, ale o lidske bezohlednosti k druhym.
Ano, pes za to nemůže.. Ale když jsou lidi blbci..
@Lucie1906 až pes vyroste bude jen hůř
. Se psem se musí pracovat od štěněte a hlavně se mu věnovat
Nechávají ho štěkat i v noci, pes si jen zvykne že může štěkat kdykoliv ![]()
@AlinaJ To chapu, ze je velmi neprijemne, jestli vas to budi.