Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo jste mel nafukovaci zviratka? Ja mela zelvu uz jako vetsi, ale rupla a uz jsem mela smulu..
Ted kdyz vidim ty ceny, tak maji moje deti asi taky smulu
http://www.drevenahracka.cz/…ts/zbozi.php?…
@lyrica píše:
A Logik, tyo, tu bych chtěla
Tak si ho kup.
Já ho loni kupovala holce ke svátku.
A vypadá stejně jako dřív. Třeba tady: http://www.svet-her.cz/…y/hra-logik/
Když jsem se stěhovala od mámy, nechala jsem svůj pokoj tak jak byl, odvezla jsem si akorát dostihy a sázky. Ty už ale nemáme, musela jsem koupit dětem nový.
A máma už neví, kam ty hračky po nás dala. Měla jsem nádhernou bárbínu se svítícíma šatama z Německa, hromadu her, stavebnic apod. Nejspíš to všechno vyhodila. Jediný, co jsem nedávno našla, byl minigolf, jestli to někdo znáte. Plastový desky, co se zasouvaj do sebe a dávaj se tam různý překážky.
@janet9 píše:
Tuhle jsem mela. Bavilo mne grilovat kure
bože, to jsme měli v družině, a to kuře se mi povedlo rozbít ![]()
S tim jsem si vydrzela hrat dlouho. Pred rokem jsem ho v hrackarstvi shaneka pro dceru, ale marne. Ale urcite to snad nekde prodavaji
@asha to jsem netušila, že se jmenuje Kryštof. Nedávno jsem jí dala synkovi, když mlsně koukal po panence v krámu a já nechtěla investovat do nové pro kluka (kterého navíc nic nebaví dlouho)
. A zručná kámoška jí u mě viděla nahatou, tak mi na ní uháčkovala obleček.
Byla jsem asi vyvrhel společnosti, nikdy jsem neměla mončičáka, mámě se zdáli hnusní
. Ale potěšily jste mě vzpomínkou na Logika (toho ještě někde máme) a hru Z pohádky do pohádky
.
Nedávno jsme při stěhování rozložili obývací stěnu přes 20 let starou (mmch taky retro, to už si dnes do obýváku nikdo nedá) a našla jsem taky retro hračku- takovou tu bílou obruč, co se točila v pase (hulahop či jak se tomu moderně říká). A napadají mě kolečkové brusle se 4 kolečkama (pardon, fotky nemám).
@janet9 píše:
S tim jsem si vydrzela hrat dlouho. Pred rokem jsem ho v hrackarstvi shaneka pro dceru, ale marne. Ale urcite to snad nekde prodavaji
@janet9 píše:
Tahle opicka- no kdo ji nemel
Já ji taky neměla ![]()
@Samamama píše:
A napadají mě kolečkové brusle se 4 kolečkama (pardon, fotky nemám).
Ty byly dobrý. Kdysi nám je táta přivezl z Německa, tak jsme s bráchou frajeřili. Akorát nevím, kde už jsme vlastně jezdili, protože sídliště, kde jsme bydleli stojí na kopci a moc rovnejch cest tam není. ![]()
Jo a kdysi jsem stráááášně toužila po kole Sobi 20. Dostala jsem ho k vánocům, bylo vínový a mělo i zpětný zrcátko.
Akorát když jsem na něm v prváku musela jezdit po Českým ráji, tak mi už tak bezvadný nepřipadalo. ![]()
Jé, krásná diskuze! Košíček byl bezvadnej máma měla velkej a já malej
. A kdo by neznal mončičáka! Za mě jednoznačně Igráček a…
Evička a Monoklíček!
@kometa32 píše:
Já ji taky neměla
Tas nemela opici?
To je jako bys ani nebyla
![]()
Hra: Jen počkej zajíci. Rarita, ještě (až na občasné stávkování) funguje a je jí už přes 30 let! To dnešní čínské šmejdy určitě nevydrží.
@Žižule píše:
@janet9 jojo, krasohled, taky jsme měli…
jooo, taky jsem měla, jen se pak rozbil ![]()
A kolečkový brusle se 4 kolečkama za 150 kč, naši se kvůli nim pohádali…
@Alenaxxxx píše:
Hra: Jen počkej zajíci. Rarita, ještě (až na občasné stávkování) funguje a je jí už přes 30 let! To dnešní čínské šmejdy určitě nevydrží.
jo, taky máme, a hraje do dnes.