Retro pokec :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6901
5.7.13 19:57

televizka s pohádkou

To jsem měla ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
5.7.13 20:00
@Leny77 píše:

To jsem si vždycky přála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
5.7.13 20:03

Nevím jestli tu bylo ale měli jsme slepičku na klíček:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
5.7.13 20:04

Stavebnice Merkur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
5.7.13 20:04
@claire91 píše:
A versatilky :palec:

jj s těma se super flusaly rozkousané gumy :oops: :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
5.7.13 20:10

Ruské okénko:
Kuročka rjaba Žil byl děd, žila byla baba. Žili byli děd da baba. byla u nich kurjačka Rjaba. Snisla ana jajičko. Jajičko ně prastoje a zalatoje. Děd bil bil nerazbil. Baba bila bila nerazbila. Myška běžalka chvastikom machnula. Jajička upala i razbila. Děd i baba plačet a kuračka kudachčet. Něplač děd, něplač baba, ja snisu vam jajičko drugoje, ně zalatoje nu prastoje. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
5.7.13 20:11

A taky trabant :pankac: jezdili jsme v nem do mych 10ti let porad :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2237
5.7.13 20:19

Časák „7 pionýrů“ vycházela každý pátek a stála korunu, na zadní straně byla písnička s akordy. Bowle v plechovce, to byla opice :-). Z hraček - mluvící panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.7.13 20:19
@janet9 píše:
Zadny playstationy, tablety… hezky promitat obrazky :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
5.7.13 20:20
@mamkyjáryk píše:
@78mamina to je pamatovak… Já úplně milovala tehdejší bonbóny fialky… A už se nevyrábí cigara Letky, které jsem ve školce ochutnala… :lol:

A ty žvejkačky ve tvaru cigaret, kterýma jsme vytáčeli táborový vedoucí při každým výletě do města. :mrgreen:
A jak nám potom bývalo na :poblion: - břicha nalitý červenou nebo žlutou limonádou a nacpaný točenou zmrzlinou za 1,40 Kčs za kornout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
5.7.13 20:25
@PetraJ píše:
Ty byly dobrý. Kdysi nám je táta přivezl z Německa, tak jsme s bráchou frajeřili. Akorát nevím, kde už jsme vlastně jezdili, protože sídliště, kde jsme bydleli stojí na kopci a moc rovnejch cest tam není. :lol:
Jo a kdysi jsem stráááášně toužila po kole Sobi 20. Dostala jsem ho k vánocům, bylo vínový a mělo i zpětný zrcátko. :pankac: Akorát když jsem na něm v prváku musela jezdit po Českým ráji, tak mi už tak bezvadný nepřipadalo. :lol:

sobi 20, taková nostalgie. Člověk by mu takhle po letech i ten šílený převod odpustil, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.7.13 20:25

Tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.7.13 20:26

A taky hra Smolíček pacholíček…nedávno jsem ji koupila dětem, a ty figurky tam nebyly, místo nich jen obrázky… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
5.7.13 20:26
@Leny77 píše:

jo, ta je super, ještě bych ji určitě našla u mamky ve sklepě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.7.13 20:49

Tak pozor :D cigaretky Letky se vyrábí, nebo aspon loni jsem je kupovala tátovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová