Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A drateny kosiky v samoskach s takovyma tema dratenyma okama na bocich na flasky. Nechapu, jak jsme v tom mohli udelat nakup pro 5 lidi na vikend…a jeste to odnyst domu v ruce
Ono toho teda moc nebylo, no…
@78mamina píše:
A v televizi běžel Magion a Vega![]()
S mladym Rosakem ![]()
Vitacit
a věčně červený nebo žlutý jazyk…
A pak takové ty čokolády, na kterých byly holky a daly se k nim vystřihnout oblečky, vozívala nám to babička.
Ve škole 250 ml mlíka v lahvi a rohlík, jak do nás souška učitelka mluvila, jak je to zdravé a výživné ![]()
Slibuji dnes přede všemi, jako jiskra jasná, budu hájit svoji zemi, abych byla šťastná…
@Sati píše:
Antiperle se vyrábějí pořád, naše mladá na nich ujíždí.
My jsme v 85 cvičili Poupata![]()
Ja byla mladsi zakyne v zeleny sukynce a oranzovou stuhou ![]()
@78mamina píše:
A v televizi běžel Magion a Vega![]()
Jojo, magické oko… ![]()
hele, nemělo by tam být - aby byla šťastná - jako ta země
?
@Silky123 píše:
Vitacita věčně červený nebo žlutý jazyk…
A pak takové ty čokolády, na kterých byly holky a daly se k nim vystřihnout oblečky, vozívala nám to babička.
Ve škole 250 ml mlíka v lahvi a rohlík, jak do nás souška učitelka mluvila, jak je to zdravé a výživné
A pouceni, ze nam Vitacit vyzere diry do mozku ![]()
A ve stredu bylo to mliko ruzovy
Ja to nastesti nepila ![]()
@Sati píše:
Antiperle se vyrábějí pořád, naše mladá na nich ujíždí.
My jsme v 85 cvičili Poupata![]()
@Leny77 píše:
@hkac skákala jsi se švihadlama s balonkama uprostřed? My taky nacvičovaly a pak z toho nic nebylo.
Jéé, tak to já jsem byla až v Praze. Jen už se necvičilo na Strahově, ale na atletickém stadionu Evžena Rošického. To švihadlo s koulema mám doma pořád a někde na kazetě nahranou skladbu, ale už si ji nemám na čem přehrát
.